Προς το περιεχόμενο

Νομιμότητα/Ασφάλεια πηγών CD keys για Steam και όχι μόνο [CD key stores]

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αξιόπιστο το site; Να το πάρω; Γιατί τόσο φθηνά ακόμα δεν βγήκε;

Το SimplyCDKeys έχει από πίσω του το SimplyGames που είναι κανονικός retailer (σαν το Zavvi, GAME κ.λπ.) οπότε μπορεί η πρακτική να είναι περίεργη του να ξηλώνεις κλειδιά από τα κουτιά αλλά τα κουτιά τα προμηθεύεται νόμιμα και από επίσημους χοντρέμπορους.

Και κάτι πολύ ενδιαφέρον επί του θέματος. Ο πόλεμος έχει φουντώσει από ότι φαίνεται για τα καλά και μετά το φιάσκο με τα κλειδιά από τα φιλανθρωπικά bundle τώρα έχουμε θέμα με το Sniper Elite 3.

Περισσότερα εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μεταφέρεται από τις Προσφορές, γιατί το g2a τυπικά δίνει cd-keys... 

Δεν είναι αυτή η προσφορά από δικά τους cd-key? εννοώ όχι reseller, γενικά ναι είναι reseller αλλά αυτά που έχει στο weekly νομίζω είναι κανονικό σαν από legit κατάστημα

• Moderators

Ακόμα και έτσι να είναι, η προσφορά ανήκει εδώ. Τα κλειδιά τα πουλάει ως CD-Keys και το legit για μένα είναι αμφιλεγόμενο.

Προσωπικά, δε θα αγόραζα από το g2a.com ποτέ, με τα όσα γνωρίζω για τις πρακτικές του.

Όποιος άλλος σκοπεύει να αγοράσει από εκεί, ας έχει τουλάχιστον υπόψιν του ότι ενδέχεται να παίρνει ένα άλφα ρίσκο που δεν υφίσταται σε άλλες προσφορές (για αυτό και η μεταφορά εδώ).

Omg!!!!! Witcher 3 Steam Key 18€, απο kinguin!!!!

http://www.kinguin.gr/category/7334/the-witcher-3-wild-hunt-steam-gift/

Το πήρα και γω και το ενεργοποίσα στο library. Μόνο που λέει RU gift, λες να έχουμε κανά θέμα ?

Diablo III στα 16.99€ στο G2A.com<br>

(Sorry για το λινκ, ειμαι απο κιν)

Ακόμα ακριβό μου φαίνεται. Σίγουρα είναι 3 ευρώ χαμηλότερα από τ υπόλοιπα.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Ζητω συγνωμη ,αλλα δεν ηξερα που να γραψω την απορια μου. Ενω εχω καποια αυθεντικα games που ειναι στην λιστα του steam,προσπαθω να περασω τα keys και μου βγαζει μυνημα ''invalid key.'' Σας εχει συμβει? Εγινε σε 3 games.

Edit : Ακυρο, βρηκα τι φταιει. :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Μεταφέρεται εδώ γιατί πρόκειται για δημοπρασία, και επίσης ως CD-key από τυχαίο seller έχει αμφίβολη αξιοπιστία και ρίσκο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...