Προς το περιεχόμενο

Νομιμότητα/Ασφάλεια πηγών CD keys για Steam και όχι μόνο [CD key stores]

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο Gamergate, το XCOM: Enemy Unknown στα €4,99 (νομίζω πως είναι ιστορικό χαμηλό, ούτως ή άλλως τα αξίζει και με το παραπάνω αυτά τα χρήματα).

Παιδιά για δείτε λίγο και στο kinguin γιατι το εχει 3.30 εκτός αν ειναι κάποια άλλη έκδοση .
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά για δείτε λίγο και στο kinguin γιατι το εχει 3.30 εκτός αν ειναι κάποια άλλη έκδοση .

όντως,εγω το τσίμπησα με 3,3 τωρα περιμένω κλειδάκι

• Moderators

To XCOM: Enemy Unknown. Τα μηνύματα μεταφέρθηκαν από το topic των Προσφορών εδώ.

Πρόσθεσα μια παράθεση του μηνύματος του Snoob στο οποίο απαντάει ο gildo.

Παρήγγειλα σήμερα στις 3 από το Kinguin το FIFA 14 για Origin, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα το κλειδί, έστειλα και ticket αλλά καμία απάντηση. Παίζει τίποτα πρόβλημα με τους servers τους? Αργεί πολύ στο load η σελίδα και βλέπω στο facebook παράπονα για αργοπόριες, ενώ αυτοί απαντάνε πως υπάρχει υψηλό traffic. Ξερεί κανείς τίποτα περισσότερα?

Η σελίδα τους αργεί όντως παραπάνω από το κανονικό.

Δεν ξέρω πόσο βοηθάει, αλλά προχθές το απόγευμα άνοιξα ticket. Καμμία απάντηση μέχρι χθες το απόγευμα, όπου τους έστειλα κι άλλο ticket "are you really just ignoring me" και τον αριθμό του ticket της προηγούμενης μέρα. Είχα απάντηση σε 2 λεπτά.  Δοκίμασε να επικοινωνήσεις και με το κατάστημα που τους προμηθεύει το κλειδί, εγώ το έκανα και αυτό ώστε να διασταυρώσω ότι το kinguin δεν μου λέει μ@λακίες. Αυτοί ήταν πολύ πιο γρήγοροι, 2-3 ώρες.

Άνοιξε κι άλλο, σπάμμαρέ τους. Δυστυχώς είναι το τίμημα που πληρώνουμε για την χαμηλότερη τιμή, ίσως να μην είναι καν δικό τους φταίξιμο και να φταίει το μαγαζί. Ποσώς μας ενδιαφέρει φυσικά, πρόκειται για shady μπίζνα εκατομμυρίων, οπότε σπάμμαρε δίχως αύριο.

εμενα μου εδωσαν ενα κλειδι μετα απο 2 λεπτα

Kαι εμένα, τις ..προηγούμενες 2 φορές...

Τελός καλό, όλα καλά, με live chat εγίνε η δουλειά, μόλις τελείωσω το φαΐ :P θα πω τι και πώς + screenshots

Λοιπόν:

Έκανα την παραγγελεία για το FIFA 14 σήμερα στις 3, ένω είχε χρόνο παράδοσης "Άμεση Παράδοση", η παραγγελεία έμενε σε "αναμονή". Στέλνω ticket στο support τους 15 λεπτά αργότερα (3:15), ο χρόνος απάντησης ήταν "εώς 30 λεπτά", απάντηση δεν πήρα ποτέ.

Γυρνώντας στο σπίτι κατά τις 10 αποφάσισα να ψάξω για πιο γρήγορους τρόπους. Αρχικά άφησα σχόλιο στο facebook του Kinguin.net αλλά ούτε εκεί πήρα απάντηση, είδα όμως ότι είχαν Live Chat. Το όποιο όμως ήταν ανενεργό εκείνη τη στιγμή γιατί δεν υπήρχαν υπάλληλοι. Κοιτάζω μετά την σελίδα του Kinguin.gr στο facebook και βλέπω πάλι Live Chat (EN), δηλαδή με ξένο υπάλληλο και όχι έλληνα.

Εδώ υπήρχε διαθέσιμο άτομο και ακολούθησε η παρακάτω συνομιλία:

post-231489-0-60612200-1401223456_thumb.png

post-231489-0-37751300-1401223466_thumb.png

post-231489-0-23515600-1401223484_thumb.png

post-231489-0-83568100-1401223497_thumb.png

post-231489-0-31937600-1401223506_thumb.png

post-231489-0-33906700-1401223522_thumb.png

TL;DR

Συμπεράσματα:

1) Πολύ μέτριο το επίπεδο του live chat staff

2) Καθυστέρηση στις απαντήσεις (στην αρχή κυρίως)

3) Χρησιμοποιήστε διευθύνση η οποία ανήκει στην χώρα από την οποία κάνετε την αγόρα

4) Μην χρησιμοποιήτε proxy για την αγορά

5) ΚΡΑΤΗΣΤΕ SCREENSHOTS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑΣ/ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ*

*Όσοι αγοράζετε μέσω paysafe (όπως εγώ) αλλά χωρίς λογαριασμό my paysafe (πάλι όπως εγώ), ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ PINs ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ γιατί οι συναλλαγές μέσω paysafe (χωρίς λογαριασμό my paysafe), δεν έχουν αριθμό συναλλαγής (transaction ID) ή αν έχουν εμφανίζεται για λίγο μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής

το allkeyshop δεν πουλαει κλειδια, εμφανιζει τις τιμες απο διαφορα κλειδαδικα. ειναι σαν το skroutz αλλα μονο για κλειδια οποτε δεν μπορουμε να πουμε αν ειναι εμπιστο η οχι. παντως εχει αξιολογησεις στα κλειδαδικα οποτε μπορεις να βλεπεις ποια κλειδαδικα ειναι εμπιστα η οχι.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...