Brandtobrand Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Διάφορα παιχνίδια για όλα τα γούστα με τιμή έως 1 ευρώ. Λχ Dirt Rally / Grid 2 / Stalker Bundle / Allan Wake / Redout / Specs Ops / Far Cry Blood Dr / Nba 2k Playgrounds 2 / Gothic Bundle ... Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από Brandtobrand 1 1
Nik1239 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν έχω PayPal γίνεται να κάνω αγορά κάποιο παιχνίδι από eneba με το google pay με στοιχεία της κάρτας ή είναι το ίδιο ριψοκίνδυνο με το να βάλω κατευθείαν στοιχεία κάρτας για πληρωμή;
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Στις 17/8/2020 στις 6:47 ΜΜ, W0zzAp είπε Από eneba έχω πάρει 2-3 games και είναι έμπιστο αρκεί και οι μεταπωλητές να έχουν καλά rating(που έχουν σχεδόν όλοι). Χτεσινή αγορα απο Eneba απο πωλητη με αξιολογηση 99.5% με παρα πολλες συναλλαγες(100Κ)και μου εκατσε ηδη ενεργοποιημενο κλειδι. Οι μεταπωλητες τα εχουν τα ρισκα τους δυστηχως,οσες θετικες κριτικες και να εχουν. 1
venuets Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Fulgore είπε Χτεσινή αγορα απο Eneba απο πωλητη με αξιολογηση 99.5% με παρα πολλες συναλλαγες(100Κ)και μου εκατσε ηδη ενεργοποιημενο κλειδι. Οι μεταπωλητες τα εχουν τα ρισκα τους δυστηχως,οσες θετικες κριτικες και να εχουν. ζητας αντικατασταση κλειδιου και εισαι ΟΚ! γενικα ως τωρα απο ολες τις ηλεκτρονικες συναλλαγες δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα αυτο ετυχε σε εμενα ! εχω δει και το ακριβως αντιθετο
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποιο παιχνιδι εκατσε ενεργοποιημενο κλειδι ; Eδω δε πανε και καλα στα review https://www.allkeyshop.com/blog/review/eneba-review-rating-coupons/ Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από Mhlogiatros
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, tsoubas είπε ζητας αντικατασταση κλειδιου και εισαι ΟΚ! γενικα ως τωρα απο ολες τις ηλεκτρονικες συναλλαγες δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα αυτο ετυχε σε εμενα ! εχω δει και το ακριβως αντιθετο Εχω ηδη στειλει ticket απο χτες με τα σχετικα που μου ζητησαν και περιμενω. 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Ποιο παιχνιδι εκατσε ενεργοποιημενο κλειδι ; Eδω δε πανε και καλα στα review https://www.allkeyshop.com/blog/review/eneba-review-rating-coupons/ mortal kombat
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 A είχε φτηνα καποιες προσφορες 3ημερου φανταζομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις