Pc_gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, seithan είπε Eneba, paypal 👍 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Και ποιο από όλα διαλέγω; έχει πολλές τιμή γιαυτό ρωτάω 😂 δηλαδή πληρώνω 2€ μου στέλνουν κωδικό μπαίνω στο steam και το έχω όλο δικό μου με μόλις 2€; και παίζω κανονικά online; κτλ; απλά βλέπω έχει κάποια instant key, WordWide key sale, World Api. Δηλαδή για να αγοράσω το payday σαν να το πήρα από μαγαζί τι κάνω; Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από Pc_gr
seithan Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 59 minutes ago, Pc_gr said: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Και ποιο από όλα διαλέγω; έχει πολλές τιμή γιαυτό ρωτάω 😂 δηλαδή πληρώνω 2€ μου στέλνουν κωδικό μπαίνω στο steam και το έχω όλο δικό μου με μόλις 2€; και παίζω κανονικά online; κτλ; απλά βλέπω έχει κάποια instant key, WordWide key sale, World Api. Δηλαδή για να αγοράσω το payday σαν να το πήρα από μαγαζί τι κάνω; Αφου πάρεις το κλειδί, το προσθέτεις στο steam.
Arkin Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μακρια απο G2A/GAMIVO/KINGUIN. Απειρα παραπονα στο reddit. Μονο απο επισημους πωλητες να περνετε και ας ειναι λιγο ακριβοτερα. 3
_Theo_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Arkin είπε Μακρια απο G2A/GAMIVO/KINGUIN. Απειρα παραπονα στο reddit. Μονο απο επισημους πωλητες να περνετε και ας ειναι λιγο ακριβοτερα. Έτσι. Και εγώ έχω διαβάσει πολλά παράπονα για τα G2A/Gamivo (είναι στην ουσία το ίδιο site). Παλαιότερα είχα αγοράσει από το Kinguin και πριν μου δώσει το κλειδί, κόπηκε η επικοινωνία με τον Server. Επικοινώνησα με το live chat, τους έδωσα τον αριθμό αγοράς και ευτυχώς μου έδωσαν κλειδί. Και γι αυτό πάντως έχουν γραφτεί παράπονα.
nikos032 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 cdkeys , hrkgame , eneba , g2a οι καλυτερες επιλογες τα τελευταια 5 χρονια. 1
jerry banana Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, nikos032 είπε cdkeys , hrkgame , eneba , g2a οι καλυτερες επιλογες τα τελευταια 5 χρονια. Μιλάμε την eneba την διαφημίζουν τόσοι "youtubers" που σε εμένα λειτουργεί ανάποδα δεν την έχω προτιμήσει ποτέ.Μια ζωή kinguin προτιμώ . 1
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μην τσουβαλιαζουμε ολα τα κλειδαδικα κυριοι. Εννοειται οτι τα πιο επιφοβα κλειδαδικα ειναι αυτα τα οποια εχουν marketplace οπως τα G2A,Kinguin και Eneba. A marketplace is an eBay-like platform where multiple vendors sell their keys. Τα πιο ''εμπιστα'' κλειδαδικα της γκριζας ζωνης ως τωρα με βαση τα σχολια των περισσοτερων χρηστων ειναι απο Instant gaming και Cdkeys. Περαν τουτου ο καθενας ας ψωνιζει απο οπου θελει,γιατι αυτος κανει κουμαντο στην τσεπη του. 3
panagiotis54 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 πραγματικα τι g2a και kinguin λετε ομως??!! θα μας τρελανετε??! δηλ πραγματικα ξερετε καποια αλλα που να ειναι χειροτερα απο αυτα τα 2?????
vaggos88 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 21 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μην τσουβαλιαζουμε ολα τα κλειδαδικα κυριοι. Εννοειται οτι τα πιο επιφοβα κλειδαδικα ειναι αυτα τα οποια εχουν marketplace οπως τα G2A,Kinguin και Eneba. A marketplace is an eBay-like platform where multiple vendors sell their keys. Τα πιο ''εμπιστα'' κλειδαδικα της γκριζας ζωνης ως τωρα με βαση τα σχολια των περισσοτερων χρηστων ειναι απο Instant gaming και Cdkeys. Περαν τουτου ο καθενας ας ψωνιζει απο οπου θελει,γιατι αυτος κανει κουμαντο στην τσεπη του. Εχω αγοράσει από cdkeys ακόμα και όταν είναι ακριβότερο κανα 1-2ε σε σχέση με κάποια άλλα. 100% χωρίς πρόβλημα εδώ και 3 χρόνια που αγοράζω αραιά και που.
antbyron Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Πάντως εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα με το cdkeys όπου μου έδωσαν κλειδί το οποίο ήταν ενεργοποιημένο. Λύθηκε βέβαια το θέμα δίνωντας μου δεύτερο έγκυρο κλειδί. Αλλά θέλω να πω ότι μπορεί να συμβεί στραβή και με αυτά τα stores.
Arkin Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Το cdkeys περνει κλειδιά από physical copies και τα πουλάει. Τα g2a κτλ είναι στυλ ebay που ο καθένας πουλάει ότι θέλει. Άπειρα θέματα σε reddit με παράπονα και σε πολλούς μαυρίζουν το κλειδί μετά την ενεργοποίηση εφόσον βρεθεί ότι δεν είναι νόμιμο. Δεν έχω αγοράσει ποτέ από τέτοια κλειδαραδικα προτιμώ να δώσω 5 10 ευρώ παραπάνω η να περιμένω για κάποιο καλύτερο sale. Αγοράζω πάντα με χρεωστική οπότε η ασφάλεια είναι το κυριότερο.
hexenlord Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Ρε παιδια μια ερωτηση γιατι παιζει να είμαι καθυστερημένος. Μου ηρθε αυτό. Είναι από G2A. Παταω πανω στο claim your reward και μου λεει: Display all keys or confirm the delivery of your physical items to unlock your free Reward Chest. Τι παιζει με την παρτυ τους, είναι κλικμπειτ?
Tobajara Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Νομίζω ρώτησες σε λάθος θέμα. Τι σχέση έχει αυτό με το GOG? Σε κάθε περίπτωση δε θα εμπιστευόμουν ούτε το G2A ούτε, πολύ περισσότερο, αυτά που σου ζητούν να κάνεις (άκου εκεί δείξε μας το CD key σου...). Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από Tobajara
koularasss Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 παιδια το eneba ειναι εμπιστο; σκεφτομαι για αγορα rome 2 total war emperor edition και η διαφορα απο το steam ειναι τεραστια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις