spilios6 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ βοηθάει πολύ Ξέρεις που μπαινουν ? δηλαδή αν κατεβάσω ενα παιχνιδι θα μπει στη λιστα του steam ? μα δεν θα ειναι αγορασμενο απο εκει δυσκολο να μπαινουν εκει ή μπαινω στο site πχ της αντιστοιχης εταιριας και κατεβαζω το game με κωδικο δεν εχω ιδεα το βρηκα ... https://www.instant-gaming.com/en/5008-buy-key-steam-efootball-pes-2020/ Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από spilios6
kostiger Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Γενικοτερα δεν γνωριζουμε (αν και υποπτευομαστε) απο που προερχονται τα κλειδια. Αν ας πουμε χρησιμοποιησει κανεις κλειδι το οποιο ειναι προϊον κλοπης, ενδεχεται να κλειδωθει ο λογαριασμος του ακομα κι αν οι υπολοιποι κωδικοι εχουν αγοραστει νομιμα. Σε γενικες γραμμες πολυ αξιοπιστο θεωρω το cdkeys.com. Aγοραζουμε με δικης μας ευθυνη ωστοσο. 1
jerry banana Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 47 λεπτά πριν, spilios6 είπε Καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω όποιος ξέρει σχετικά με τα κλειδάδικα που υπαρχουν ... πχ βρηκα αυτο το site απο καποιο μελος εδω μέσα 1) Τα εμπιστευόμαστε ή υπάρχει περίπτωση να τα κλαιμε τα λεφτά μας και αν καποιου του εχει τυχει κατι αν ειχε ιδεα να μας πει 2)Πρόκειται για γνήσια games ξέρει κανεις γιατι ειναι πιο φθηνά ? Ειναι πχ τα αντιστοιχα σκρουτζομαγαζα σε On line gaming ? 3) Κατεβαζουμε κλειδιά και μετά τα games μπαινουν στο steam ? ή στην αντίστοιχη platform της καθε εταιρίας ? πχ αν παρω το RDR2 (το πηρα ηδη) αλλα αν το ειχα παρει θα επρεπε να μπω στης Rockstar την εφαρμογη ή θα ηταν για όταν ανοίξει στο steam ? Ευχαριστώ Είναι ασφαλή αρκεί να αγοραζεις από γνωστά όπως cdkeys, kinguin και πάντα να κοιτάς τις αξιολογήσεις του πωλητή. 1
xristoss1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Αγοραζω χρονια απο κλειδαδικα,εχω τουλαχιστον 25 keys απο κλειδαδικα για steam χωρις κανενα θεμα..Συνηθως αν ειναι κλεμενα κλειδωνουν το game με το κλειδι οχι ολο το steam account. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, xristoss1 είπε Αγοραζω χρονια απο κλειδαδικα,εχω τουλαχιστον 25 keys απο κλειδαδικα για steam χωρις κανενα θεμα..Συνηθως αν ειναι κλεμενα κλειδωνουν το game με το κλειδι οχι ολο το steam account. μπορεί να χω πάρει καμία 300αρια πχια
vakosp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Εχω διαβασει σε διαφορα forums οτι στο cdkeys.com και στο instant gaming ζητανε επιβεβαιωση τηλεφωνου και screenshot της ταυτοτητας ξερετε αν ισχυει? Εχει κανεις αγορασει απο αυτα τα 2 sites?
Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μια βολτα στις πιο πισω σελιδες θα σου λυσει την απορια σου
panos0100 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Στις 18/10/2019 στις 11:35 ΠΜ, vakosp είπε Εχω διαβασει σε διαφορα forums οτι στο cdkeys.com και στο instant gaming ζητανε επιβεβαιωση τηλεφωνου και screenshot της ταυτοτητας ξερετε αν ισχυει? Εχει κανεις αγορασει απο αυτα τα 2 sites? Ναι απο instan gaming ζητάνε ταυτότητα με το ονοματεπωνυμο ή το δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο σε μενα κολησε και δεν δεχοταν τιποτα, τα εστειλα ολα, την επομενη μερα με ζητησαν συγνωμη και εδωσαν των κωδικο
Telumetar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Εγώ προχθές αγόρασα από cdkeys όλα καλά όλα ανθηρα. Φωτογραφία του κωδικού στο Μάιλ μου έπειτα από 2 λεπτά. Από Γερμανία μεριά ο κωδικός.
tommybertsen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, panos0100 είπε Ναι απο instan gaming ζητάνε ταυτότητα με το ονοματεπωνυμο ή το δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο σε μενα κολησε και δεν δεχοταν τιποτα, τα εστειλα ολα, την επομενη μερα με ζητησαν συγνωμη και εδωσαν των κωδικο Αν πληρώσεις με την κάρτα σου μια χαρά δέχονται τα πάντα και δεν ζητάνε τίποτα. Με PayPal μόνο τα παραπάνω (όπου έχει και έξτρα χρέωση). Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τελευταία.
panos0100 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 36 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Αν πληρώσεις με την κάρτα σου μια χαρά δέχονται τα πάντα και δεν ζητάνε τίποτα. Με PayPal μόνο τα παραπάνω (όπου έχει και έξτρα χρέωση). Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τελευταία. Για πιστωτικη λεμε; με paypal συνηθως ειναι 20 λεπτα εξτρα χρεωση
tommybertsen Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 17 ώρες πριν, panos0100 είπε Για πιστωτικη λεμε; με paypal συνηθως ειναι 20 λεπτα εξτρα χρεωση Δεν έχει συνήθη έξτρα χρέωση. Πάει με ποσοστό επί του συνολικού ποσού Εννοώ χρεωστική , ναι. Όσες φορές πήρα από εκεί, πήρα με τέτοια, χωρίς προβλήματα !
panos0100 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Δεν έχει συνήθη έξτρα χρέωση. Πάει με ποσοστό επί του συνολικού ποσού Εννοώ χρεωστική , ναι. Όσες φορές πήρα από εκεί, πήρα με τέτοια, χωρίς προβλήματα ! Εμενα με χρεωσε κατι εξτρα λεπτα δεν ξερω γιατι
gildo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Εκανα ενα λογαριασμο στο allyouplay.com και ακομα να στειλουν mail για να ενεργοποιηθει.Εστειλα ενα mail στο support αλλα δεν πηρα απαντηση.Το παραταω και ξεμπερδευω?Τι λετε και εσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις