tsofras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μήπως ο downloader είναι της rockstar το interface και απλά ζητάει να κάνεις login στον λογαριασμό ? ( δεν έχω οπότε δεν ξέρω πώς είναι ) για βάλε φωτό αυτό που βάζεις τον κωδικό 1
vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 μπορω να παρω τα λεφτα πισω ; Δεν βγαζω ακρη αδικα 13 ευρω
tsofras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, vairass είπε μπορω να παρω τα λεφτα πισω ; Δεν βγαζω ακρη αδικα 13 ευρω και τι error βγάζει ?
vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, tsofras είπε και τι error βγάζει ? αυτο που βλεπεις ...all ready use αντε βγαλε ακρη τωρα
tsofras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε αυτο που βλεπεις ...all ready use αντε βγαλε ακρη τωρα ωχ ναι δεν το είχα παρατηρήσει , αυτό σου έβγαλε και την πρώτη φορά δλδ? Δυστυχώς αυτό είναι το θέμα με τα κλειδάδικα δεν βρίσκεις εύκολα άκρη αν συμβεί κάτι , αλλά στο συγκεκριμένο έγω αγοράσει 4 φορές και την μία που είχα θέμα μου έστειλαν άλλο , αλλά εμένα δεν γινόταν activate
vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, tsofras είπε ωχ ναι δεν το είχα παρατηρήσει , αυτό σου έβγαλε και την πρώτη φορά δλδ? Δυστυχώς αυτό είναι το θέμα με τα κλειδάδικα δεν βρίσκεις εύκολα άκρη αν συμβεί κάτι , αλλά στο συγκεκριμένο έγω αγοράσει 4 φορές και την μία που είχα θέμα μου έστειλαν άλλο , αλλά εμένα δεν γινόταν activate το site ειναι μια χαρα εχω παρει και εγω πολλα απο εκει απλα μονο στο steam ... λεφτα δινουν πισω ;
tsofras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Βλέπω στα σχόλια και άλλους που την έχουν πατήσει με κωδικούς για το GTA πάντως με ίδιο πρόβλημα σαν το δικό σου 1
vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, tsofras είπε Βλέπω στα σχόλια και άλλους που την έχουν πατήσει με κωδικούς για το GTA πάντως με ίδιο πρόβλημα σαν το δικό σου ωχ αληθεια και τι εγινε ;
tsofras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, vairass είπε το site ειναι μια χαρα εχω παρει και εγω πολλα απο εκει απλα μονο στο steam ... λεφτα δινουν πισω ; έχεις βάλει τις παύλες ? Αναφορά σε κείμενο cat - 26 Aug 08:22 almost had a heart attack because it said the code was used. make sure to add the dashes if it says it for you Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από tsofras
vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, tsofras είπε έχεις βάλει τις παύλες ? copy το εκανα !!!
ilos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε copy το εκανα !!! Μη κάνεις copy, κάντο type με τις παύλες όπως το βλέπεις. 1
vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 για να δω τιποτα τα ιδια παλι προσπαθω να τους στειλω email δεν εχει κουμπι αποστολης τρελα πραγματα
jerry banana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, vairass είπε αυτο που βλεπεις ...all ready use αντε βγαλε ακρη τωρα Προφανώς για να λέει already in use σημαίνει πως αυτό που σου έδωσε η ιστοσελίδα χρησιμοποιείται ήδη από αλλο χρήστη. Για εμένα στείλε τη φωτογραφία με το'' already in use'' στο support τους. Είναι υποχρεωμένοι να σου στείλουν άλλο κωδικό.
vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, jerry banana είπε Προφανώς για να λέει already in use σημαίνει πως αυτό που σου έδωσε η ιστοσελίδα χρησιμοποιείται ήδη από αλλο χρήστη. Για εμένα στείλε τη φωτογραφία με το'' already in use'' στο support τους. Είναι υποχρεωμένοι να σου στείλουν άλλο κωδικό. Έστειλα αλλά τζίφος
vairass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 βρεθηκε λυση εγω την εκανα ***.. ειχα μεσα λαθος username...ολα καλα κατεβαινει σε 5 ωρες! 84,76 GB !!!!! Για. Να αλλάξεις nick ήθελε documents delete Δεν Το ήξερα μου το είπανε στο support 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις