tommybertsen Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, seatgiorgos είπε θελω να αγορασω παιχνιδια απο αυτο το site https://key.igvault.com ποσο αξιοπιστο ειναι παντος το site scamadviser.com το εβγαλε ενταξει περιμενω γνωμες ευχαριστω!! Δεν θα ψαχνόμουν από όποιο άλλο site για να γλιτώσω 1-2€ για ένα παιχνίδι, αλλά να ταλαιπωρηθώ στη συνέχεια. Ότι είπε ο φίλος παραπάνω
EverythingYouBelieve Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Υπάρχει και το hrkgame από το οποίο έχω κάνει μερικές αγορές και όλα πήγαν μια χαρά. Ακόμα και κόπια Windows 10 έχω πάρει για PC φίλου. Από εδώ μέσα το είχα δει που το πρότειναν κάποιοι.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Υπάρχει και το hrkgame από το οποίο έχω κάνει μερικές αγορές και όλα πήγαν μια χαρά. Ακόμα και κόπια Windows 10 έχω πάρει για PC φίλου. Από εδώ μέσα το είχα δει που το πρότειναν κάποιοι. σου βγάζει την πίστη πλέον το site αυτό με την πιστοποίηση που ζητάει να κάνεις... Οι άνθρωποι δε μπορουν να νιώσουν ότι η ταυτότητα μας είναι διπλής όψεως.. Οπότε το έχω κόψει.(αν και αγόραζα τακτικά,τους ήρθε να ζητήσουν πιστοποίηση σε άκυρο χρόνο..τα χα γράψει και παλιότερα) ------- ότι είπαν από πάνω για 1-2€ δεν αξίζει καν..πόσο μάλλον να κοιτάς sites για αξιοπιστία.. Πήγαινε στα πιο safe που έχουμε πει.
panagiotis54 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1η φορα το βλεπω το απο πανω site...και με 13 reviews κ 2.5 αστερια ειναι αστειο και που κλικαρουμε πανω στα notifications αυτου του thread... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από panagiotis54 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 38 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε σου βγάζει την πίστη πλέον το site αυτό με την πιστοποίηση που ζητάει να κάνεις... Οι άνθρωποι δε μπορουν να νιώσουν ότι η ταυτότητα μας είναι διπλής όψεως.. Οπότε το έχω κόψει.(αν και αγόραζα τακτικά,τους ήρθε να ζητήσουν πιστοποίηση σε άκυρο χρόνο..τα χα γράψει και παλιότερα) Πριν 2-3 εβδομάδες μαξ έκανα αγορά και δεν είχε κάτι με πιστοποίηση, καινούργιο ειναι αυτό; Αν είναι να σε ταλαιπωρεί με τέτοιους τρόπους όντως δεν έχει νόημα. Θα συμφωνήσω πάντως ότι γενικά για να γλυτώσει κάποιος 1-2 ευρώ δεν αξίζει το ρίσκο με όλες αυτές τις σελίδες με την αμφίβολη αξιοπιστία.
tommybertsen Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σαν τα μανιτάρια φυτρώνουν τα κλειδάδικα. Δεν πειράζει όμως, ας φυτρώνουν, κρατάνε τις τιμές των γνωστών και αξιόπιστων σε λογικά πλαίσια 😛 Αρκεί να μην πέφτουμε θύματα αυτών. Δεν μπορεί να είναι όλα scam or something, απλά σε περίπτωση στραβής, δεν νομίζω να σε εξυπηρετήσουν όπως θα ήθελες. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από tommybertsen
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Πριν 2-3 εβδομάδες μαξ έκανα αγορά και δεν είχε κάτι με πιστοποίηση, καινούργιο ειναι αυτό; Αν είναι να σε ταλαιπωρεί με τέτοιους τρόπους όντως δεν έχει νόημα. Θα συμφωνήσω πάντως ότι γενικά για να γλυτώσει κάποιος 1-2 ευρώ δεν αξίζει το ρίσκο με όλες αυτές τις σελίδες με την αμφίβολη αξιοπιστία. τσου μήνες πριν έγινε.
jerry banana Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Προσωπικά kinguin, cdkeys, allkeyshop για μια συλλογική λύση. Είναι έμπιστα με αξιολογήσεις.
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Απο Gamivo έχει πάρει κανένας , έχει ορισμένες καλές τιμές αλλα δεν το ξέρω καθόλου το μαγαζί
rofl Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SPANK είπε Απο Gamivo έχει πάρει κανένας , έχει ορισμένες καλές τιμές αλλα δεν το ξέρω καθόλου το μαγαζί Gamivo is marketplace like G2A and Kinguin where anyone can sell digital goods (game keys) και buyer protection βλεπω οποτε μακρια. τα marketplace δεν παρεχουν καμια ασφαλεια. για τα marketplace δεν μπορεις να ξερεις την προελευση του κλειδιου. worst case scenario να ειναι κλεψιτυπα η αγορασμενα με κλεμμενες πιστωτικες και να γινουν revoke. το cdkeys αντιστοιχα παιζει με φθηνα regional retail keys. τα κλειδαδικα που το κανουν αυτο ειναι και τα ασφαλεστερα. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από rofl 2
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, jerry banana είπε Προσωπικά kinguin, cdkeys, allkeyshop για μια συλλογική λύση. Είναι έμπιστα με αξιολογήσεις. kinguin και cdkeys συμπεριλαμβανονται στο allkeyshop, το allkeyshop ειναι κατι σαν το skroutz αλλα με κλειδια οποτε εκει μεσα ειναι ολα και συνηθως τα περισοτερα ειναι εμπιστα βαση παντα και των βαθμολογιων που ευτυχως πλεον ειναι πιο ξεκαθαρο.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Στις 24/5/2019 στις 12:33 ΜΜ, SPANK είπε Απο Gamivo έχει πάρει κανένας , έχει ορισμένες καλές τιμές αλλα δεν το ξέρω καθόλου το μαγαζί 5-6 φορές, πάρε άφοβα!
jerry banana Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε kinguin και cdkeys συμπεριλαμβανονται στο allkeyshop, το allkeyshop ειναι κατι σαν το skroutz αλλα με κλειδια οποτε εκει μεσα ειναι ολα και συνηθως τα περισοτερα ειναι εμπιστα βαση παντα και των βαθμολογιων που ευτυχως πλεον ειναι πιο ξεκαθαρο. Το ξέρω αδερφέ; πλως τα αραδειασα για όποιον θέλει να δει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Στις 24/5/2019 στις 12:33 ΜΜ, SPANK είπε Απο Gamivo έχει πάρει κανένας , έχει ορισμένες καλές τιμές αλλα δεν το ξέρω καθόλου το μαγαζί Στις 25/5/2019 στις 1:30 ΜΜ, xtrmsnpr είπε 5-6 φορές, πάρε άφοβα! Επιλέγετε εκτός EU για 0% ΦΠΑ; Υπάρχει περίπτωση αρνητικών επιπτώσεων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις