man_anag Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα επειδη βλεπω πολλα θετικα σχολια για το cdkeys.com σκεφτομαι να αγορασω απο εκει το nba 2k19 απλα θα ηθελα να ξερω γινεται να αγορασω απο εκει με ελληνικη paysafecard ;
mike299 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Στις 19/9/2018 στις 6:20 ΜΜ, Liakos10 είπε Έχω κάνει λίγες αγορές και δεν είχα πρόβλημα, αλλά σε έναν γνωστό μου κλειδώσανε xbox account για παράνομο κλειδί συνδρομής gold αγορασμένο από g2a, εγώ του το αγόρασα και είχα και τύψεις μετά.. Έχασε την ετήσια συνδρομή που είχε 2-3 μήνες και έχασε και όλο το account, είχε και games μέσα συν τα games που έπαιρνε κάθε μήνα από την συνδρομή. Μπήκα ξανά στο θέμα σήμερα για αυτό ρωτάω με καθυστέρηση. Κλειδώνει ολόκληρο account η Ms για ένα κλειδί? Πρώτη φορά το ακούω ( δεν έχω κονσόλα βέβαια και δεν γνωρίζω τις παράξενιες τους). Δεν πιστεύω να είναι και νόμιμο, εφόσων είναι τα υπόλοιπα νόμιμα πληρωμένα. Σου απαγορεύει την πρόσβαση σε υπηρεσίες που έχει πληρώσει. Στην τελική, μπορεί να μην το είχες αγοράσει καν ο ίδιος αλλά να είναι πχ δώρο, όπως στην περίπτωση σου που το πήρε από εσένα.
Liakos10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Ακριβώς αυτό έγινε φίλε μου. Μπορεί να θεώρησαν ότι έπαιξε με κλεμμένη συνδρομή άρα delete τα πάντα, ξέρω γω τι να πω. Δηλαδή δεν ήταν κάποιο game για να το σβήσουν. Σε κάθε περίπτωση ο χαζός δεν κυνήγησε το θέμα, στη θέση του δε θα άφηνα σε ησυχία τα παιδιά του support της ms μέχρι να πάρω πίσω τα νόμιμα.
Fulgore Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Ορισμενες παρα πολυ καλες προσφορες τρεχουν απο το cdkeys που σιγουρα αξιζει να του ριξετε μια ματια(ειδικα το φρεσκο Forza Horizon 4 στην μιση τιμη ειναι τρελα) https://www.cdkeys.com/ 2
antbyron Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μου έκατσε και εμένα η στραβή με κλειδί από g2a που έγινε revoked στο steam(rime). Δεν παραπονιέμαι διότι ακόμα και αν δεν επιστραφούν τα χρήματα τα οποία είναι λίγα(2.2 ευρώ), γενικώς είμαι κερδισμένος(έχω κάνει πολλές αγορές). Απλά τέλος το g2a για εμένα, όποια έκβαση και να έχει το dispute.
panagiotis54 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 ποσο καιρο το ειχες το παιχνιδι? ειχες παιξει καθολου? για πες τιποτα περισσοτερο
antbyron Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Το είχα γύρω στις τρεις βδομάδες με μήνα και είχα παίξει γύρω στις 6-7 ώρες. Πρώτη φορά μου έτυχε, μου έβγαλε μήνυμα το steam. 1
prince93 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Σκεφτομαι να αγορασω το fortza 4 απο το cd keys για windows θα εχω καποιο θεμα παιδια η οχι;
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, prince93 είπε Σκεφτομαι να αγορασω το fortza 4 απο το cd keys για windows θα εχω καποιο θεμα παιδια η οχι; Απο το συγκεκριμενο αγορασα νομιζω περυσι το Forza 3 χωρις καποιο θεμα ως τωρα οπως και αρκετοι αλλοι απο το forum οταν ειχε αναφερθει πιο παλια. Προσωπικα το Forza δεν το αγοραζω ακομα γιατι θα κυκλοφορησει 2 expansion/dlc(το δευτερο του χρονου αργει),αρα περιμενω πρωτα να κυκλοφορησει αυτο και μετα να το αγορασω μαζι με αυτα σε καποια καλη τιμη. Προσωπικα για συλλογη μαλλον με βλεπω να αγοραζω το Forza Motorsport 7 το οποιο στα κλειδαδικα εχει 20ευρω και στο store 50. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore 1 1
Liakos10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Gears of War 4 για xbox και pc στα 7€ στο cdkeys.com 1 3
tommybertsen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Το τσίμπησα με συνοπτικές. 133GB download 😮 🤯 Δεν ξέρω αν αξίζει το game, μένει να το δοκιμάσω
jerry banana Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 παιδια θελω να μου πειτε ποια απο αυτα ειναι εμπιστα για να αγοραζω οικονομικα ευχαριστω. kinguing cdkeys allkeyshop
tommybertsen Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Και το cdkeys μια χαρά και απροβλημάτιστο. Το allkeyshop δεν είναι κλειδάδικο. Είναι κάτι σαν το skroutz των κλειδάδικων (βρίσκεις μαζεμένες τις τιμές που υπάρχουν και σε ποιο κατάστημα). 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις