RottenLungs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Αγόρασα τα συγκεκριμένα Fan case της Cooler Master 1. Cooler Master MegaFlow 200 Μπλε 2. Cooler Master R4 - L2R - 20AC - GP Μπλέ Καλό airflow και χαμηλά dp... Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μου αρέσει το μπλε χρώμα. Δώστε μου κανα tip για να τα αλλάξω χωρίς να χαλάσω τπτ. Εφαγα και κλήση σήμερα 80 € (για 5 λεπτά που πάρκαρα έξω απο το plaisio για να πάρω ένα keyboard των 10 € ) και δεν είμαι για έξοδα...
Doc1355 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Αγόρασα τα συγκεκριμένα Fan case της Cooler Master 1. Cooler Master MegaFlow 200 Μπλε 2. Cooler Master R4 - L2R - 20AC - GP Μπλέ Καλό airflow και χαμηλά dp... Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μου αρέσει το μπλε χρώμα. Δώστε μου κανα tip για να τα αλλάξω χωρίς να χαλάσω τπτ. Εφαγα και κλήση σήμερα 80 € (για 5 λεπτά που πάρκαρα έξω απο το plaisio για να πάρω ένα keyboard των 10 € ) και δεν είμαι για έξοδα... Πούλα τα και πάρε άλλα φίλε..τσάμπα ταλαιπωρία είναι η αλλαγή led!
SpirosLouis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Έχεις δικαίωμα επιστροφής αν δεν κάνω λάθος φίλε μου. Εκτός αν τα έχεις ανοίξει και τα έχεις τοποθετήσει. Έχω και εγώ την MegaFlow(κόκκινη ) κοιτάω να δω μήπως γίνετε κανένα ασφαλές χειρουργείο και σου λέω.
Doc1355 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι εντός 7 ημερών τα αλλάζει και με ανοιγμένη συσκευασία!
dimitrisOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ειναι δυσολη η αλλαγη αρκη να τα βγαλει με προσοχη να βρει να αγορασει αλλα και μετα να τα κολλησει τα νεα με προσοχη αν δεν ασχολεισε με ηλεκτρονικα εσυ ή καποιος γνωστος μην το επειχηρησεις πουλατα οπως σου ειπαν τα παιδια
RottenLungs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ο πατέρας μου (και εμένα πιάνουν τα χέρια μου) σίγουρα τα έχει τα ηλεκτρολογικά εύκολα. Καλα δεν τα πουλάω με την καμία, μόνο και μονο για το χρώμα. Μ'αρέσουν τα χαρακτηριστικά τους , οπότε το φώς είναι πολύ τριτεύον... Ειδικά 200 mm με τέτοια χαρακτηριστικά σε τέτοια τιμή δεν βρίσκεις. Παιδιά θα το δοκιμάσω στον 120 mm με τον πατέρα μου (για ασφάλεια) και θα σας πώ. Τώρα τα LEDs που και πώς θα τα ζητησω, πρέπει να πώ κα΄ποιο μέγεθος;;;; Ή να βγάλω τα μπλέ και να τα πάω να δεί το μέγεθος ο καταστηματάρχης;;;;; Σε τι μαγαζιά θα τα βρώ σίγουρα;;;; Επισύναψη: Megan Flow 200 Airflow = 110 CFM Noise = 19 dbA
dimitrisOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στον κατουμα στον βενιερη ή σε καποιο μαγαζη με ηλεκτρονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.