Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή LED φωτάκια απο Fan Case

RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα τα συγκεκριμένα Fan case της Cooler Master

1. Cooler Master MegaFlow 200 Μπλε

2. Cooler Master R4 - L2R - 20AC - GP Μπλέ

Καλό airflow και χαμηλά dp... Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μου αρέσει το μπλε χρώμα. Δώστε μου κανα tip για να τα αλλάξω χωρίς να χαλάσω τπτ. Εφαγα και κλήση σήμερα 80 € (για 5 λεπτά που πάρκαρα έξω απο το plaisio για να πάρω ένα keyboard των 10 € ) και δεν είμαι για έξοδα...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα τα συγκεκριμένα Fan case της Cooler Master

1. Cooler Master MegaFlow 200 Μπλε

2. Cooler Master R4 - L2R - 20AC - GP Μπλέ

Καλό airflow και χαμηλά dp... Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μου αρέσει το μπλε χρώμα. Δώστε μου κανα tip για να τα αλλάξω χωρίς να χαλάσω τπτ. Εφαγα και κλήση σήμερα 80 € (για 5 λεπτά που πάρκαρα έξω απο το plaisio για να πάρω ένα keyboard των 10 € ) και δεν είμαι για έξοδα...

Πούλα τα και πάρε άλλα φίλε..τσάμπα ταλαιπωρία είναι η αλλαγή led!

Δημοσ.

Έχεις δικαίωμα επιστροφής αν δεν κάνω λάθος φίλε μου. Εκτός αν τα έχεις ανοίξει και τα έχεις τοποθετήσει.

Έχω και εγώ την MegaFlow(κόκκινη :) ) κοιτάω να δω μήπως γίνετε κανένα ασφαλές χειρουργείο και σου λέω. :rolleyes:

Δημοσ.

δεν ειναι δυσολη η αλλαγη αρκη να τα βγαλει με προσοχη να βρει να αγορασει αλλα και μετα να τα κολλησει τα νεα με προσοχη

αν δεν ασχολεισε με ηλεκτρονικα εσυ ή καποιος γνωστος μην το επειχηρησεις πουλατα οπως σου ειπαν τα παιδια

Δημοσ.

Ο πατέρας μου (και εμένα πιάνουν τα χέρια μου) σίγουρα τα έχει τα ηλεκτρολογικά εύκολα. Καλα δεν τα πουλάω με την καμία, μόνο και μονο για το χρώμα. Μ'αρέσουν τα χαρακτηριστικά τους , οπότε το φώς είναι πολύ τριτεύον... Ειδικά 200 mm με τέτοια χαρακτηριστικά σε τέτοια τιμή δεν βρίσκεις.

Παιδιά θα το δοκιμάσω στον 120 mm με τον πατέρα μου (για ασφάλεια) και θα σας πώ. Τώρα τα LEDs που και πώς θα τα ζητησω, πρέπει να πώ κα΄ποιο μέγεθος;;;; Ή να βγάλω τα μπλέ και να τα πάω να δεί το μέγεθος ο καταστηματάρχης;;;;; Σε τι μαγαζιά θα τα βρώ σίγουρα;;;;

Επισύναψη:

Megan Flow 200

Airflow = 110 CFM

Noise = 19 dbA

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...