MarkRenton Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια ξανα!Ο υπολογιστης μου σταματησε να περνει μπροστα και σημερα ετρεχα στο πλαισιο γιατι περασε η εγγυηση μου για 6 μερες μονο μηπως και υπηρχε κανας καλος ανθρωπος και δεχτουν να το φτειαξουν,αλλα δε το καταφερα και λογικο!Αυριο θα δοκιμασω να βαλω το τροφοδοτικο φιλου πανω στο pc οποτε αν δουλεψει να επιβεβαιωσουμε οτι η βλαβη ειναι εκει! τα χαρακτηριστηκα χοντρικα του υπολογιστη μου ειναι : -- asusP5Q3 Deluxe motherboard με διπυρηνο Intel, μια sapphire 1G καρτα γραφικων, 650W τροφοδοτικο που μολις μου καηκε, 2G RAM DDR3 ,σκληρος 500sataIII Οποτε σας ρωτω: οι τιμες ειναι πολλες και διαφορες και πελαγωνω,δεν ξερω καν απο ποιοτητες και επιδοσεις,εαν του βαλω αντι για 650W ενα τροφοδοτικο 500W θα εχω προβληματα?Σαφως ψαχνω για κατι φτηνο και καλο!τι παιζει να προτινετε! παρακαλω βοηθεια!και ευχαριστω τρελα!
Doc1355 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αν βάλεις ένα ποιοτικό 500w θα είσαι μια χαρά,αν όμως βάλεις ένα 650-700άρι εταιρίας τρέχα γύρευε (λόγο χαμηλού κόσμος με περισσότερα watt) θα έχεις θέμα... Μήπως ξέρεις ακριβώς ποιά είναι η κάρτα γραφικών σου;
MarkRenton Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αν βάλεις ένα ποιοτικό 500w θα είσαι μια χαρά,αν όμως βάλεις ένα 650-700άρι εταιρίας τρέχα γύρευε (λόγο χαμηλού κόσμος με περισσότερα watt) θα έχεις θέμα... Μήπως ξέρεις ακριβώς ποιά είναι η κάρτα γραφικών σου; ναι ειναι η saphire HD 4850
Doc1355 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Πάρε το Corsair-Builder-Series-CX500-V2 (αφού δεις ότι όντως είναι το psu το πρόβλημα) και θα είσαι κομπλέ!
pano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Aν μπορείς να αγοράσεις από αλλού,ορίστε ένα ΛΕ-ΠΑ http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=68119&category_id=893 Υ.Γ1 Αν θέλεις κάτι σε Τερζή πες μου να το ψάξω Υ.Γ2 Με την προυπόθεση βέβαια αυτό που είπε ο Doc1355''(αφού δεις ότι όντως είναι το psu το πρόβλημα)''
MarkRenton Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Πάρε το Corsair-Builder-Series-CX500-V2 (αφού δεις ότι όντως είναι το psu το πρόβλημα) και θα είσαι κομπλέ! Για Corsair κοιτουσα και γω αλλα το ψανχω λιγο ακομα!Σιγουρα δλδ δεν εχω θεμα με τα watt ετσι?ευχαριστω
Doc1355 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Για Corsair κοιτουσα και γω αλλα το ψανχω λιγο ακομα!Σιγουρα δλδ δεν εχω θεμα με τα watt ετσι?ευχαριστω Oχι δέν θα έχεις πρόβλημα,μόνο κοίτα πρώτα με ένα άλλο psu για να δείς ότι σίγουρα φταίει αυτό..μην το αλλάξεις τσάμπα!
MarkRenton Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Aν μπορείς να αγοράσεις από αλλού,ορίστε ένα ΛΕ-ΠΑ http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=68119&category_id=893 Υ.Γ1 Αν θέλεις κάτι σε Τερζή πες μου να το ψάξω Υ.Γ2 Με την προυπόθεση βέβαια αυτό που είπε ο Doc1355''(αφού δεις ότι όντως είναι το psu το πρόβλημα)'' 0χ0αχ0χα0αχ0χ0αχ0αχ0!ειδε ο ΛΕΠΑ την πτωση του και ειπε να το γυρισει στα τροφοδοτικα λοιπον!εχει καλα χαρακτηριστα αυτο?τα χρηματα του ειναι γαμω αλλα αναμεσα στο corsair που προτινε ο φιλος παραπανω και το ΛΕΠΑ το corsair δε θα περνες και συ....(κοιταξε αν ειναι καλυτερο πετωντας παω και το περνω γιατι λογω χρηματων παντα,εκει ειναι τα ζορια) thanx παντως και σε σενα για το χρονο σου!
pano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 0χ0αχ0χα0αχ0χ0αχ0αχ0!ειδε ο ΛΕΠΑ την πτωση του και ειπε να το γυρισει στα τροφοδοτικα λοιπον!εχει καλα χαρακτηριστα αυτο?τα χρηματα του ειναι γαμω αλλα αναμεσα στο corsair που προτινε ο φιλος παραπανω και το ΛΕΠΑ το corsair δε θα περνες και συ....(κοιταξε αν ειναι καλυτερο πετωντας παω και το περνω γιατι λογω χρηματων παντα,εκει ειναι τα ζορια) thanx παντως και σε σενα για το χρονο σου! MarkRenton,το LEPA δεν είναι καλύτερο από το corsair,αλλά ούτε και το corsair είναι καλύτερο από το LEPA,άρα... . Άρα πέρα από την πλάκα MarkRenton,είναι σχεδόν τα ίδια τροφοδοτικά,με την μόνη διαφορά ότι το LEPA δεν είναι 80+ όπως ήταν και το corsair cx500 όταν πρωτοκυκλοφόρησε(μετά από λίγο καιρό βγάλανε την version2 ) ,γι'αυτό προσωπικά θα έπαιρνα το LEPA και θα έβαζα και το εικοσάρικο στην τσέπη
pano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Lepa=enermax Σωστός και πάλι,και για να το πάμε ακόμη παραπέρα Lepa N series=enermax NAXN (Tomahawk II)=corsair cx series(version 1)=CWT DSAII series
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.