Προς το περιεχόμενο

Καλύτερη ώρα για ζύγιση.

gokuthelegend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλά θα ζυγίζομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα και επίσης έχω ακούσει ότι κάθε φορά πρέπει να ζυγίζομαι κάτω από τις ίδιες συνθήκες, δηλαδή θα πρέπει κάθε φορά θα ζυγίζομαι μετά το φαγητό; Να σημειώσω ότι δεν είναι στάνταρ οι ώρες που τρώω.

όσο και να προσπαθείς δε θα κάνεις τίποτα.άλλαξε το..

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ότι και να κάνετε «άδειος» δε θα είναι ποτέ ο οργανισμός. Για να περάσει η τροφή από το στομάχι, σε όλο το μήκος του εντέρου και μετά να αποβληθεί, απαιτούνται πάρα πολλές ώρες. Παραπάνω από όσες μεσολαβούν ανάμεσα στα γεύματα, οπότε πρακτικά η φράση «με άδειο στομάχι» δεν υφίσταται. Πρακτικά το σώμα μας πάντα κουβαλάει πρόσθετο βάρος από τρόφιμα και υγρά, ποτέ δε θα μπορέσουμε να ζυγιστούμε «σκέτοι» (εκτός πια, και αν το ρίξουμε στην απεργία πείνας-δίψας).

Δεν έχει σημασία όμως. ;)

Όταν ζυγίζεσαι, να σκέφτεσαι ότι το βάρος που βλέπεις είναι ±1 κιλό. Όταν δείξει η ζυγαριά π.χ. 70 κιλά, το «εύρος» αυτό θα είναι 69-71. Όταν πάλι δείξει 63, το εύρος αυτό θα είναι 62-64. Σε νοιάζει; Όχι. Δεν αλλάζει τίποτα στο σώμα σου ή στην υγεία σου με 1 κιλό παραπάνω ή παρακάτω. Ας μην είναι και τόσο ακριβής η μέτρηση. Θέλεις να χάσεις 10 κιλά; Ε, ας χάσεις 9, δεν έγινε κάτι. Καμία διαφορά.

Μη τρελένεστε με τις μετρήσεις.

Δημοσ.

Καθε φορα πρεπει να ζυγιζεσαι την ιδια ωρα. μη λετε οτι ναναι ρε παιδια.

το πρωι αφου εχεις παει τουαλετα και πρωτου φας ή πιεις οτιδηποτε.

Δημοσ.

όσο και να προσπαθείς δε θα κάνεις τίποτα.άλλαξε το..

εμ, βασικά δεν διευκρίνησα ακριβώς, όπως είπα βράδυ δεν τρώω, το πρωί τρώω ακριβώς στις 8 μια τυρόπιτα, το μεσημέρι είναι που δεν έχω στάνταρ ώρα που θα φάω, συνήθως τρώω μεταξύ 12 και 2, αναλόγως τι ώρα θα φτιάξει η μάνα μου το φαγητό (ναι μένω ακόμη με τους γονείς μου), λες να έχει τόσο πολύ σημασία;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...