slygeo87 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Πω μάγκα, από το μεσημέρι το βασανίζεις έτσι;
FilipposMD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Έχουμε ένα κιλό σίδηρο κι ένα κιλό βαμβάκι. Ποιό είναι πιο βαρύ;
freedubus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Η καλύτερη ώρα για ζύγισμα είναι όταν είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι έχεις χάσει. Αλλιώς πέφτουν παναγίες και σου χαλάει η διάθεση.
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Πω μάγκα, από το μεσημέρι το βασανίζεις έτσι; σορρυ φιλε! πες με οπως θες αλλα οταν ξέρω οτι εχω δικιο και ολοι οι αλλοι ειναι ξεροκέφαλοι και ισχυρογνώμων, δεν μπορω να αντισταθώ! Έχουμε ένα κιλό σίδηρο κι ένα κιλό βαμβάκι. Ποιό είναι πιο βαρύ; εμμμμμ... κατσε να το σκεφτώ! Η καλύτερη ώρα για ζύγισμα είναι όταν είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι έχεις χάσει. Αλλιώς πέφτουν παναγίες και σου χαλάει η διάθεση. Σωστος!
FilipposMD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το σώμα σου ζυγίζει 79,5 κιλά. Στέκεσαι πάνω σε μια ζυγαριά. Κρατάς μισό κιλό πατάτες στο χέρι σου και η ζυγαριά δείχνει 80 κιλά. Μόλις τις βάλεις στο στόμα σου και τις καταπιείς, ο δείκτης της ζυγαριάς θα μετακινηθεί προς τα χαμηλά;
freedubus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 εξαρτάται. αν είναι τηγανιτές θα δείξει τουλάχιστον 85
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το σώμα σου ζυγίζει 79,5 κιλά. Στέκεσαι πάνω σε μια ζυγαριά. Κρατάς μισό κιλό πατάτες στο χέρι σου και η ζυγαριά δείχνει 80 κιλά. Μόλις τις βάλεις στο στόμα σου και τις καταπιείς, ο δείκτης της ζυγαριάς θα μετακινηθεί προς τα χαμηλά; Ειναι ενα εντελως ασχετο παραδειγμα αυτο το οποιο ΔΕΝ ισχύει σε τροφιμα! κανονικα ετσι ειναι αλλα στα τρόφιμα (στο γυμνασιο νομιζω σας το μαθαίνουν αυτο) δεν ισχύει! αν εχεις αποριες μην ρωτας εμενα διοτι δεν ειμαι φυσικος ουτε βιολογος και γενετικος επιστήμονας αλλα τις βασικες γνωσεις που με ξεχωρίζουν απο τα ζωα τις εχω! Για μενα εδω τελείωσε το τοπικ και δεν πρόκειται να ξανα απαντήσω εκτος αν τύχει και καποιος με προκαλέσει! αφηστε τον goku να κανει την διαιτα του και με το καλο να φτασει το επιθυμητό <<βαρος>> του!
gokuthelegend Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά δεν έχω καταλάβει, για πλάκα τσακώνεστε, ή στα σοβαρά; Αν είναι το 2ο είπαμε, εντάξει, ένα πράγμα ήθελα να μάθω και για αυτό άνοιξα το τόπικ, δεν είχα σκοπό να ξεκινήσω τσακωμούς, τέλος πάντων, το θέμα έχει τελειώσει προ πολλού. Ευχαριστώ για το επιμορφωτικό παραλήρημα και τους χαρακτηρισμούς. Δεν σου είπα ότι άμα φας 3 κιλά πατάτες θα σε δείξει 3 κιλά επάνω. Η διαδικασία του πως η τροφή, οι θερμίδες μετατρέπονται σε λίπος κλπ δεν αναιρούν το ένα και μοναδικό απλό πράγμα το οποίο λέγαμε εκατό άτομα εδώ μέσα κι εσύ τα δικά σου: όταν έχεις γεμάτο στομάχι θα δείξει το βάρος σου παραπάνω. Μισό, ένα, ενάμιση κιλό, whatever. Απλά ελληνικά, τελεία και παύλα. Τα 3 κιλά smileys πάντως όντως προσθέτουν 3 κιλά πονοκέφαλο, οι αναγνώστες σε ευχαριστούν. gokuthelegend, καλή επιτυχία στο στόχο σου. φίλε μου, όλο αυτό σε μένα το λες; ή εμένα αφορά μόνο η τελευταία πρόταση; Αν απευθύνεσαι σε μένα μόνο με την τελευταία πρόταση, ευχαριστώ. Κατά τα άλλα εμένα με ενδιαφέρει το πραγματικό βάρος μου, και όχι το βάρος μου συν ότι έχω φάει για μεσημεριανό, οπότε θα ζυγίζομαι το πρωί αφού πρώτα πάω για το πιπί και για τα κακά μου (το είπα όσο ποιό ευγενικά μπορώ) και πριν φάω πρωινό. Η καλύτερη ώρα για ζύγισμα είναι όταν είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι έχεις χάσει. Αλλιώς πέφτουν παναγίες και σου χαλάει η διάθεση. Μην ανυσηχείς, δεν έχω τέτοιες ιδιοτροποίες. Αντιθέτως, αν δω ότι δεν γίνεται τίποτα, θα καταλάβω ότι κάτι δεν κάνω καλά, οπότε θα το ψάξω για να βρω τρόπο να το κάνω καλύτερα. Παιδιά, τέλος το θέμα, εκτός και αν έχετε να πείτε κάτι επάνω στο θέμα το θέμα έχει κλείσει, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
cassidy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Θυμήθηκα μεγάλη στιχομυθία από γυμναστήριο, ανάμεσα σε επίδοξο σφίχτη και γυμναστή -Ρε Γιώργο... ζυγίζομαι όταν έρχομαι στο γυμναστήριο και ξαναζυγίζομαι όταν τελειώνω και είμαι πιο βαρύς, μισό με ένα κιλό. Πότς γένεν αυτό; Σφίγγουν οι "μυς" και βαραίνουν;;; -(παύση) Νά σε ρωτήσω... νερό πίνεις όσο είσαι εδώ; -Ναι -Ε αυτό είναι -Τι λε ρε Γιώργο, πόσο να ζυγίζει το νερό;;;;
status Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 χε χε καλό, δηλαδή ρε παιδιά όλα αυτά που λένε κουραφέξαλα είναι; να ζυγίζομαι ότι ώρα νάναι; Θα ζυγίζομαι πάντα στην ίδια ζυγαριά την οποία θα αφήνω συνέχεια και στο ίδιο μέρος. Δεν υπάρχει κάποια καλή ώρα για να ζυγίζομαι; Αφού πρώτα πηδήξεις 40 κύματα με γεμάτο φεγγάρι κλπ... Έλα μωρέ, αυτό που εννοούν να ζυγίζεσαι συγκεκριμένη ώρα την ημέρα, δεν έχει να κάνει είτε είναι πρωι, βράδυ κπ. Εγώ ξέρω για το πρωΐ μόλις ξυπνήσεις. Για το κατούρημα ισχύει αυτό.;ρ Θυμήθηκα μεγάλη στιχομυθία από γυμναστήριο, ανάμεσα σε επίδοξο σφίχτη και γυμναστή -Ρε Γιώργο... ζυγίζομαι όταν έρχομαι στο γυμναστήριο και ξαναζυγίζομαι όταν τελειώνω και είμαι πιο βαρύς, μισό με ένα κιλό. Πότς γένεν αυτό; Σφίγγουν οι "μυς" και βαραίνουν;;; -(παύση) Νά σε ρωτήσω... νερό πίνεις όσο είσαι εδώ; -Ναι -Ε αυτό είναι -Τι λε ρε Γιώργο, πόσο να ζυγίζει το νερό;;;; Ενδείκνυται παύση 10-20 λεπτά μετά από κάθε έντονη εκγύμναση, επιταχύνονται οι καύσεις ;ρ
santana99 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχαχα φοβεροί! Εγώ σε ζυγαριά ακριβείας (μιλάμε για ακριβό μηχάνημα) σε γυμναστήριο ήμουν γύρω στα 200γραμμάρια ελαφρύτερος όταν τέλειωνα την γυμναστική. Τώρα χωρίς να έχω διαβάσει κοντο-μακρολογίες στις 6 (χωρίς λόγω ύπαρξης) σελίδες, διαιτολόγος που με ζύγιζε (όοοοοοταν είχα πάει σε διαιτολόγο) μου είχε πει θα πρέπει να τρως μεσημεριανό 2 ώρες πριν ζυγιστείς. Το καλύτερο είναι να ζυγίζεσαι κάθε 5ήμερο, άμα ζυγίζεσαι κάθε μέρα θα δεις κάποια μέρα ποιο πολύ (πιθανός λόγω μεγαλύτερης κατανάλωσης αλατιού -> συνεπώς και νερού), κάποια μέρα λιγότερο... Αυτό μπορεί να σε απογοητεύσει όμως σε μια δίαιτα και να την παρατήσεις... Εγώ που κάνω τώρα δίαιτα 2μιση μήνες κοντά ζυγίζομαι κάθε Κυριακή πρωί και όλο πέφτω Άμα βρίσκεις ανούσια την χρονική στιγμή που σου πρότειναν οι όποιοι ήταν στο 1ο ποστ σου και θες ακρίβεια γραμμαρίου τότε να ζυγίζεσαι πάντα μετά από μια στιγμή που θέτεις εσύ. Πχ μετά το μπάνιο ξέρω εγώ. (και πάλι δεν θα έχει τόοοοσο μεγάλη ακρίβεια)
Andreas2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Η καλύτερη είναι η ώρα 4:56.Σοβαρά τώρα ο διατροφολόγος μου είπε,αν και είναι κοινή λογική,όταν κοιμηθείς κανόνικα και ξυπνήσεις,μετά από το αποχωρητήριο με άδειο στομάχι,τότε.
parsifal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 @topic starter, προτείνω: 1. Να πάρεις μία φθηνή ψηφιακή ζυγαριά, χωρίς πολλά μπλιμπλίκια και κόλπα. Ενδεικτικά, εγώ είχα πάρει μία μάρκας United από Carrefour σόρυ, Praktiker. Μια χαρά δουλειά κάνει και δεν ξεπαραδιάστηκα 2. Να ζυγίζεσαι, όπως είπαν ήδη αρκετοί, το πρωί και αφού «επισκεφτείς» την τουαλέτα. Τώρα, το argument περί χοντρού-ψιλού δεν είναι και για να τρελαίνεσαι: κάποιο πρωινό το παχύ σου έντερο θα τύχει να είναι άδειο, κάποιο άλλο γεμάτο κ.ο.κ. Δε θα πρέπει και με το ζόρι να το αδειάσεις για να έχεις ζύγιση υπό ίδιες συνθήκες! Το ίδιο ισχύει και για την ουροδόχο κύστη, εννοείται. 3. Να ζυγίζεσαι καθημερινά. Γιατί καθημερινά; Κανονικά, η σύγκριση από ημέρα σε ημέρα δεν έχει ιδιαίτερη αξία, για πολλούς και διάφορους λόγους όπως τα υγρά του σώματος ή το περιεχόμενο του παχέος εντέρου κλπ. Αξιόπιστες διαφορές θα δεις σε μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα, π.χ. εβδομάδα και πάνω. Αλλά το καθημερινό ζύγισμα είναι καλός ψυχολογικός βοηθός: Τις ημέρες που θα βλέπεις διαφορά προς τα κάτω, θα παίρνεις τα πάνω σου. Τις ημέρες που θα έχεις πισωγυρίσματα/σκαμπανεβάσματα (και θα έχεις αρκετές τέτοιες, εκτός αν ξεσκίζεσαι στην αερόβια άσκηση, π.χ. περπάτημα/τρέξιμο πολλώωων χιλιομέτρων την ημέρα), θα αποκτάς κίνητρο για να μην «ξεφύγεις» στο φαΐ ή για να ανεβάσεις λιγάκι την ένταση και/ή τη διάρκεια της φυσικής σου άσκησης μέσα στην ημέρα. Win-win και στις δύο περιπτώσεις! Άντε και καλό κουράγιο.
jason_rethymno Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Έχουμε ένα κιλό σίδηρο κι ένα κιλό βαμβάκι. Ποιό είναι πιο βαρύ; To ίδιο είναι, ε? Γιατρέ το βρήκα?
FilipposMD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 To ίδιο είναι, ε? Γιατρέ το βρήκα? Εσύ ναι. Για άλλους, δεν παίρνω κι όρκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.