Προς το περιεχόμενο

Καλύτερη ώρα για ζύγιση.

gokuthelegend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dbzakia με κουράζεις σήμερις κι έχω και μια ηλικία (κι οπότε λιγότερη υπομονή) :P

Ηλικία/δραστηριότητα/μεταβολισμός, εννοείται ότι αν πάει σε διατροφολόγο θα του ορίσει το πόσο ελαφρύ του αρμόζει προσωπικά. Ότι και να 'ναι πάντως θα είναι ελαφρύ σε σχέση με τα υπόλοιπα στη διάρκεια της ημέρας.

Τι διατροφή πρέπει να ακολουθεί ο καθένας είναι άλλο θέμα το οποίο επίσης είναι άξιο συζήτησης, αλλά τώρα αυτό που μας νοιάζει είναι το πότε είναι η καλύτερη ώρα να ζυγιζόμαστε, τελικά κατέληξα ή το πρωί με το που σηκώνομαι ή κάποιες ώρες μετά το τελευταίο γεύμα, σωστά;

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά που κατέληξες lol. Βρε,το τελευταίο γεύμα θα είναι ή βράδυ (οκ, εσυ δεν-κακώς, θα εξαντλήσεις τον οργανισμό σου νωρίς) ή αργα το απόγευμα. Τι λέγαμε πριν? Νηστικός. Και για μένα -κι όχι μόνο- το ιδανικό είναι τελείως νηστικός > Πρωί. Πρωί. Πρωί. :shifty: Και πρακτικά δες το, σηκώνεσαι, ζυγίζεσαι και δεν το 'χεις στο μυαλο σου το υπόλοιπο της ημέρας, που άντε λίγο θα βαρυνει το σωμα, αντε αραγες χώνεψα ακόμη, αντε μπλα μπλα. Πρωί και ξεμπέρδεψες.

Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι πιο απλό το θέμα.

Eνα μπουκαλάκι νερό να πιείς είναι μανι μανι μισό κιλό.

Γι αυτό ζυγίζεσαι το πρωί πάντα πριν πιεις/φας και αφου πας τουαλέτα για ψιλό τουλάχιστον, κι αν σου έρθει και χοντρό ακόμη καλύτερα :P

Δημοσ.
Eνα μπουκαλάκι νερό να πιείς είναι μανι μανι μισό κιλό.

φιλε μου αυτο δεν γινεται! μιλαμε με θερμιδες εδω! εκτος βεβαια αν εχεις να πιεις υγρο 5 μερες οπου και με μια γουλια η κοιλια ειναι τουμπανο - αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο!

Δημοσ.

Pantelwolf, περαστικά, it's your turn now.

Ποιες θερμίδες βρεεεεεε, βαρος μετραει η ζυγαριά. Έβαλες Χ βαρος -υγρό η στερεο- μεσα στο στομάχι? Θα το δείξει! Αχ ΜΑΝΑ.

Tην κάνω.

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία τόσο η ώρα απλά θα πρέπει να είναι κάθε μέτρηση την ίδια ώρα. Το πρωί είσαι πάντα με άδειο στομάχι και είναι πιο ακριβή μέτρηση.

Μία φορά την βδομάδα είναι καλά. Πχ κάθε Κυριακή.

Δημοσ.

Καλά που κατέληξες lol. Βρε,το τελευταίο γεύμα θα είναι ή βράδυ (οκ, εσυ δεν-κακώς, θα εξαντλήσεις τον οργανισμό σου νωρίς) ή αργα το απόγευμα. Τι λέγαμε πριν? Νηστικός. Και για μένα -κι όχι μόνο- το ιδανικό είναι τελείως νηστικός > Πρωί. Πρωί. Πρωί. :shifty: Και πρακτικά δες το, σηκώνεσαι, ζυγίζεσαι και δεν το 'χεις στο μυαλο σου το υπόλοιπο της ημέρας, που άντε λίγο θα βαρυνει το σωμα, αντε αραγες χώνεψα ακόμη, αντε μπλα μπλα. Πρωί και ξεμπέρδεψες.

Οκ, θα ζυγίζομαι το πρωί, πάει και τελειώσε, έλυξε το θέμα. Χε χε.

Δημοσ.

TS μην παρεις ζυγαρια,δεν χρειαζεται.Να ζυγιζεσαι μια φορα τον μηνα στο πιο κοντινο φαρμακειο της γειτονιας σου.

Η ζυγαρια πολλες φορες λεει ψεματα,με την εννοια οτι δεν δειχνει την σωματικη συνθεση,λιπος,μυες,νερο ,αλλα απλα,ξερα, βαρος. Πολλες φορες οταν ξεκινανε καποιοι διαιτα με γυμναστικη,στην αρχη παιρνουν κιλα τα οποια ειναι μυικα και εκνευριζονται και σταματανε το γυμναστηριο που ειναι πολυ ανοητη κινηση.

Επομενως,να εισαι χαρουμενος που επιτελους θα ασχοληθεις με την υγεια σου.Ξεκινα την σωστη διατροφη σου,κανε την γυμναστικη σου που δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα για τον οργανισμο σου και μην αγορασεις ζυγαρια.Εμενα μου λενε καθε 2-3 μηνες οτι εχασα τουλαχιστον 5 κιλα και εγω ζητημα ειναι αν εχω χασει 1.Αλλα η σωματικη μου συνθεση εχει βελτιωθει αισθητα.Οποτε μην γινεις δουλος της ζυγαριας,εμπιστευσου τα ματια σου και το πως αισθανεσαι.

Να ζυγιζεσαι μια φορα τον μηνα.

Δημοσ.

TS μην παρεις ζυγαρια,δεν χρειαζεται.Να ζυγιζεσαι μια φορα τον μηνα στο πιο κοντινο φαρμακειο της γειτονιας σου.

Η ζυγαρια πολλες φορες λεει ψεματα,με την εννοια οτι δεν δειχνει την σωματικη συνθεση,λιπος,μυες,νερο ,αλλα απλα,ξερα, βαρος. Πολλες φορες οταν ξεκινανε καποιοι διαιτα με γυμναστικη,στην αρχη παιρνουν κιλα τα οποια ειναι μυικα και εκνευριζονται και σταματανε το γυμναστηριο που ειναι πολυ ανοητη κινηση.

Επομενως,να εισαι χαρουμενος που επιτελους θα ασχοληθεις με την υγεια σου.Ξεκινα την σωστη διατροφη σου,κανε την γυμναστικη σου που δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα για τον οργανισμο σου και μην αγορασεις ζυγαρια.Εμενα μου λενε καθε 2-3 μηνες οτι εχασα τουλαχιστον 5 κιλα και εγω ζητημα ειναι αν εχω χασει 1.Αλλα η σωματικη μου συνθεση εχει βελτιωθει αισθητα.Οποτε μην γινεις δουλος της ζυγαριας,εμπιστευσου τα ματια σου και το πως αισθανεσαι.

Να ζυγιζεσαι μια φορα τον μηνα.

Καταλαβαίνω τι εννοείς, μάλιστα το έχω υπόψην μου και πιστεύω ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Αλλά εγώ όπως και να έχει θέλω να πάρω μια ζυγαριά για να βλέπω σε ενταντική βάση τι εξέλιξη έχω. Τώρα θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο, όπως είπα δεν έχω πάρει ζυγαριά ακόμη αλλά σκοπεύω να πάρω τις προσεχείς μέρες. Τι ζυγαριά προτείνετε να πάρω; Αναλογική ή ψηφιακή; Εγώ κλίνω προς την ψηφιακή, έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο;

Δημοσ.

Pantelwolf, περαστικά, it's your turn now.

Ποιες θερμίδες βρεεεεεε, βαρος μετραει η ζυγαριά. Έβαλες Χ βαρος -υγρό η στερεο- μεσα στο στομάχι? Θα το δείξει! Αχ ΜΑΝΑ.

Tην κάνω.

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! :lol: καταρχας απο το δημοτικο στη φυσικη μας λενε οτι η ζυγαρια δεν μετραει βαρος αλλα μαζα! :P εχει διαφορα! δευτερον αν φας μισο κιλο ντοματες δεν σημαινει οτι ξαφνικα η ζυγαρια θα σε δειξει μισο κιλο πανω! ΑΠΛΗ ΦΥΣΙΚΗ/ΛΟΓΙΚΗ!!!!!!!! :D οταν οι θερμιδες δεν καιγονται, <<καθονται>> στο στομαχι και γινονται λιπος το οποιο (μαζι με πολλα αλλα) μας βαραίνουν! :huh: ενα απλο παραδειγμα! το κοτοπουλο ως γνωστων ειναι ενα πολυ διαιτητικό φαι! αν φας μισο κιλο κοτοπουλο ΔΕΝ θα σε δειξει μισο κιλο πανω! ^_^ διοτι το κοτοπουλο με το βαρος του(μισο κιλο) αποβαλεται απο τον οργανισμο μας και κραταμε μονο τις θρεπτικες ουσιες (οπου περιεχουν τις θερμιδες) -_-

γενικα η ζυγαρια ΠΟΤΕ δεν θα σε δειξει παραπανω κιλα αναλογα με το βαρος της τροφης που εφαγες! <_< στη φυσικη ακομα νομιζω το λενε αυτο! δλδ οταν πας στην ταβερνα και παρεις μισο κιλο παιδακια για σενα μονο οταν το φας θα σε δειξει μονο μισο κιλο πανω; :) ΛΑΘΟΣ! :angry: θα σε δειξει πολυ παραπανω λογω των θερμιδων που κουβαλαει η τροφη! :unsure:

ΕΛΕΟΣ μυαλα που υπαρχουν!

σορρυ για το οφφ τοπικ αλλα ακουσα πολλα γελοια πραγματα!

Δημοσ.

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! :lol: καταρχας απο το δημοτικο στη φυσικη μας λενε οτι η ζυγαρια δεν μετραει βαρος αλλα μαζα! :P εχει διαφορα! δευτερον αν φας μισο κιλο ντοματες δεν σημαινει οτι ξαφνικα η ζυγαρια θα σε δειξει μισο κιλο πανω! ΑΠΛΗ ΦΥΣΙΚΗ/ΛΟΓΙΚΗ!!!!!!!! :D οταν οι θερμιδες δεν καιγονται, <<καθονται>> στο στομαχι και γινονται λιπος το οποιο (μαζι με πολλα αλλα) μας βαραίνουν! :huh: ενα απλο παραδειγμα! το κοτοπουλο ως γνωστων ειναι ενα πολυ διαιτητικό φαι! αν φας μισο κιλο κοτοπουλο ΔΕΝ θα σε δειξει μισο κιλο πανω! ^_^ διοτι το κοτοπουλο με το βαρος του(μισο κιλο) αποβαλεται απο τον οργανισμο μας και κραταμε μονο τις θρεπτικες ουσιες (οπου περιεχουν τις θερμιδες) -_-

γενικα η ζυγαρια ΠΟΤΕ δεν θα σε δειξει παραπανω κιλα αναλογα με το βαρος της τροφης που εφαγες! <_< στη φυσικη ακομα νομιζω το λενε αυτο! δλδ οταν πας στην ταβερνα και παρεις μισο κιλο παιδακια για σενα μονο οταν το φας θα σε δειξει μονο μισο κιλο πανω; :) ΛΑΘΟΣ! :angry: θα σε δειξει πολυ παραπανω λογω των θερμιδων που κουβαλαει η τροφη! :unsure:

ΕΛΕΟΣ μυαλα που υπαρχουν!

λεπτομέριες, πολλαπλασιάζουμε με το 9,8μ/δ^2 (η βαρύτητα στην Γη) και βρίσκουμε το πραγματικό βάρος (σε Newton).

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το επιμορφωτικό παραλήρημα και τους χαρακτηρισμούς. Δεν σου είπα ότι άμα φας 3 κιλά πατάτες θα σε δείξει 3 κιλά επάνω. Η διαδικασία του πως η τροφή, οι θερμίδες μετατρέπονται σε λίπος κλπ δεν αναιρούν το ένα και μοναδικό απλό πράγμα το οποίο λέγαμε εκατό άτομα εδώ μέσα κι εσύ τα δικά σου: όταν έχεις γεμάτο στομάχι θα δείξει το βάρος σου παραπάνω. Μισό, ένα, ενάμιση κιλό, whatever. Απλά ελληνικά, τελεία και παύλα. Τα 3 κιλά smileys πάντως όντως προσθέτουν 3 κιλά πονοκέφαλο, οι αναγνώστες σε ευχαριστούν.

gokuthelegend, καλή επιτυχία στο στόχο σου.

Δημοσ.

αν φας μισο κιλο ντοματες δεν σημαινει οτι ξαφνικα η ζυγαρια θα σε δειξει μισο κιλο πανω! ΑΠΛΗ ΦΥΣΙΚΗ/ΛΟΓΙΚΗ!!!!!!!

γενικα η ζυγαρια ΠΟΤΕ δεν θα σε δειξει παραπανω κιλα αναλογα με το βαρος της τροφης που εφαγες! <_< στη φυσικη ακομα νομιζω το λενε αυτο!

WHAT?

Ας πουμε οτι ζυγιζεις 75kg και πιεις 1 λιτρο (αρα κιλο) νερου και ζυγιστεις πιστευεις δεν θα σε δειξει 76κιλα; Τι σχεση εχουνε οι θερμιδες;;;

Δεν λεει κανεις οτι θα παχυνεις και θα εισαι απο δω και περα 76κιλα (το νερο δεν εχει θερμιδες) αλλα η ζυγαρια δεν ασχολειται με θερμιδες κλπ

@ topic starter. Μην ζυγιζεσαι συχνα, τζαμπα αγχος. Αραια και που. Ειναι πολυ συνθετος ο οργανισμος σου για να αντιμετωπιζεις τοσο ξερα την απωλεια βαρους. Διαιτα, γυμναστικη και μην σε απασχολει η ζυγαρια.

Δημοσ.

Δεν σου είπα ότι άμα φας 3 κιλά πατάτες θα σε δείξει 3 κιλά επάνω.

Έβαλες Χ βαρος -υγρό η στερεο- μεσα στο στομάχι? Θα το δείξει! οπου Χ βαλε 3 για παραδειγμα

σορρυ η ιδεα μου ηταν!

Ευχαριστώ για το επιμορφωτικό παραλήρημα και τους χαρακτηρισμούς. Η διαδικασία του πως η τροφή, οι θερμίδες μετατρέπονται σε λίπος κλπ δεν αναιρούν το ένα και μοναδικό απλό πράγμα το οποίο λέγαμε εκατό άτομα εδώ μέσα κι εσύ τα δικά σου: όταν έχεις γεμάτο στομάχι θα δείξει το βάρος σου παραπάνω. Μισό, ένα, ενάμιση κιλό, whatever. Απλά ελληνικά, τελεία και παύλα. Τα 3 κιλά smileys πάντως όντως προσθέτουν 3 κιλά πονοκέφαλο, οι αναγνώστες σε ευχαριστούν.gokuthelegend, καλή επιτυχία στο στόχο σου.

καταρχας δεν ηταν επιμορφωτικό παραλήρημα... ηταν αντιπαραθεση! Λοιπον, το οτι αν πιω ενα λιτρο νερο, θα δειξει το βαρος μου παραπανω, ναι! συμφωνω! απλα δεν συμφωνω σε αυτο που ειπες:

Έβαλες Χ βαρος -υγρό η στερεο- μεσα στο στομάχι? Θα το δείξει! οπου Χ βαλε 3 για παραδειγμα

τεσπα οποιος καταλαβε, κατάλαβε! οι υπολοιποι αν δεν μπορουν να καταλαβουν τιποτα και εχουν iq χαμηλότερο της αμοιβάδας, να μην ασχοληθούν καν με αυτο το ποστ!

οσο για τα emoticons, δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα σου! αν θες πες στον admin να τα καταργήσει! εως τοτε θα τα χρησιμοποιώ!

:-D :rolleyes: :shock: :mrgreen: B) :devil:

οκ τωρα πιστευω οτι τελειωσα το οφφ-τοπικ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...