Προς το περιεχόμενο

Καλύτερη ώρα για ζύγιση.

gokuthelegend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α) έχεις κάνει ποτέ συστηματική ΔΙΑΙΤΑ? (όχι απλή διατροφή)

β) Αν σηκωθώ το πρωί, ζυγιστώ αμέσως, μετά κάτσω καπάκι και πιω 2 λίτρα νερό, φάω και μια τυρόπιτα και ζυγιστώ ξανά, το ίδιο είναι? Και το 2ο αποτέλεσμα θα είναι το αντικειμενικό μου βάρος που δεν έχει μετατραπεί ακόμη σε λίπος/μυς, δεν έχει χωνευτεί και δεν αποτελεί μόνιμο βάρος του οργανισμού αλλά παροδικό διότι τον εχω ταίσει εκείνη τη στιγμή?

Common sense, please.

γτ η τροφη σου εχει καποιο βαρος...

Αυτό. Και τα υγρά φυσικά.

Η διατροφολόγος μου λέει 3 ώρες μετά το φαϊ!

Και αυτό=θα έχεις χωνέψει='νηστικός'=πότε είμαστε νηστικοί?=πρωί για στανταράκι καθαρό βάρος σώματος.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

β) Αν σηκωθώ το πρωί, ζυγιστώ αμέσως, μετά κάτσω καπάκι και πιω 2 λίτρα νερό, φάω και μια τυρόπιτα και ζυγιστώ ξανά, το ίδιο είναι? Και το 2ο αποτέλεσμα θα είναι το αντικειμενικό μου βάρος που δεν έχει μετατραπεί ακόμη σε λίπος/μυς και δεν αποτελεί μόνιμο βάρος του οργανισμού αλλά παροδικό διότι τον εχω ταίσει εκείνη τη στιγμή?

Common sense, please.

1) να φανταστεις οτι οταν ημουν μικρος, ημουν 1,70 (υψος) και 100κατι κιλα και εκανα διαιτες και τωρα ειμαι 1,93(υψος) και 95 κιλα! (λογω μυών) οποτε ναι, εχω κανει!

2) μα πριν λιγο ειπα:

καλο ειναι να ζυγιζόμαστε μια ωρα οπου:

ουτε θα εχουμε φαει πριν λιγοεδω ερχεται αμεσως μετα το φαι

αλλα

ουτα θα εχουμε να φαμε πολλες ωρες!εδω ερχεται μετα τον υπνο

διοτι αν ειμαι τωρα 95 κιλα και φαω 5 κιλα μακαροναδα μονος μου και ζυγιστώ αμεσως εννοειται οτι θα με δειξει πολυ παραπανω! γι αυτο και δεν θα ζυγιστω αμεσως γιατι θα εχω ψευδη αποτελεσματα! απλη λογικη!

υ.γ. με την ιδια λογικη που δεν θα ζυγιστώ αμεσως οταν φαω, δεν θα ζυγιστώ επισης μολις ξυπνησω που θα εχω να φαω ποσες ωρες!

Και αυτό=θα έχεις χωνέψει='νηστικός'=πότε είμαστε νηστικοί?=πρωί για στανταράκι καθαρό βάρος σώματος.

συγγνωμη αλλα τρεις ωρες μετα το φαι δεν θεωρείσαι νηστικος! θεωρεισαι κανονικός (δλδ ουτε μολις εχεις φαει αλλα ουτε να εχεις 6 ωρες να φας)

Δημοσ.

συγγνωμη αλλα τρεις ωρες μετα το φαι δεν θεωρείσαι νηστικος! θεωρεισαι κανονικός (δλδ ουτε μολις εχεις φαει αλλα ουτε να εχεις 6 ωρες να φας)

Τα εισαγωγικά δεν τα έβαλα για πλάκα, 'νηστικός'. Το ιδανικό είναι να ζυγίζεσε νηστικός( k cherry on top αν έχεις ξεφορτωθεί τα περιττά εις τα ιδιαίτερα), διότι θα το ξαναματαπώ, εκεί φαίνεται το απόλυτα καθαρό σου βάρος. Bones, muscle, fat.

Δημοσ.

β) Αν σηκωθώ το πρωί, ζυγιστώ αμέσως, μετά κάτσω καπάκι και πιω 2 λίτρα νερό, φάω και μια τυρόπιτα και ζυγιστώ ξανά, το ίδιο είναι? Και το 2ο αποτέλεσμα θα είναι το αντικειμενικό μου βάρος που δεν έχει μετατραπεί ακόμη σε λίπος/μυς, δεν έχει χωνευτεί και δεν αποτελεί μόνιμο βάρος του οργανισμού αλλά παροδικό διότι τον εχω ταίσει εκείνη τη στιγμή?

Common sense, please.

Αυτό.

Και αυτό=θα έχεις χωνέψει

σχετικά με το α)*, δεν είχα ποτές πρόβλημα με το βάρος εκτός από αυτή την φορά, φυσικά είμαι ακόμη νέος, πρώτη φορά κάνω δίαιτα. Τελικά από ότι κατάλαβα καλύτερη ώρα είναι να ζυγιστώ το πρωί, με το που σηκωθώ, αφού πάω τουαλέτα και πριν φάω πρωινό. Να σημειώσω ότι δεν τρώω και το βράδυ οπότε θα είμαι περισσότερες ώρες νηστικός. Με την γυμναστική τι παίζει; Μπορώ να ζυγιστώ μετά την γυμναστική; Εννοείται ότι περιμένω κάποιες ώρες μετά το φαγητό πριν πάω γυμναστική για να χωνέψω.

Δημοσ.

Τα εισαγωγικά δεν τα έβαλα για πλάκα, 'νηστικός'. Το ιδανικό είναι να ζυγίζεσε νηστικός, διότι θα το ξαναματαπώ, εκεί φαίνεται το απόλυτα καθαρό σου βάρος.

εκει και οταν εχεις χωνέψει! εγω αυτο που ηθελα να πω ειναι πως δεν θα παραμείνεις νηστικος για ολη τη μερα καθως υπαρχουν τα γευματα 3 το λιγοτερο φορες τη μερα!

Δημοσ.

Τελικά από ότι κατάλαβα καλύτερη ώρα είναι να ζυγιστώ το πρωί, με το που σηκωθώ, αφού πάω τουαλέτα και πριν φάω πρωινό.

Ετσι.

Να σημειώσω ότι δεν τρώω και το βράδυ οπότε θα είμαι περισσότερες ώρες νηστικός.

Σε μια σωστή δίαιτα, κάτι ελαφρύ πρέπει να το τρως. Οχι αργά, εως 9,00-9,30

Δημοσ.

σχετικά με το α)*, δεν είχα ποτές πρόβλημα με το βάρος εκτός από αυτή την φορά, φυσικά είμαι ακόμη νέος, πρώτη φορά κάνω δίαιτα. Τελικά από ότι κατάλαβα καλύτερη ώρα είναι να ζυγιστώ το πρωί, με το που σηκωθώ, αφού πάω τουαλέτα και πριν φάω πρωινό. Να σημειώσω ότι δεν τρώω και το βράδυ οπότε θα είμαι περισσότερες ώρες νηστικός. Με την γυμναστική τι παίζει; Μπορώ να ζυγιστώ μετά την γυμναστική; Εννοείται ότι περιμένω κάποιες ώρες μετά το φαγητό πριν πάω γυμναστική για να χωνέψω.

μετα τη γυμναστικη με τιποτα διοτι λειπουν πολλα υγρα απο το σωμα σου και θα εχεις ψευδη αποτελεσματα! το καλυτερο ειναι αφου χωνεψεις να πας να ζυγιστείς, ειτε ειναι 3 ωρες μετα το πρωινο, ειτε μετα το μεσημεριανο!

Δημοσ.

Ετσι.

τον πρώτο καιρό είχα πρόβλημα, γουργούριζε η κοιλιά μου το βράδυ, αλλά πλέον συνήθησε το σώμα μου και δεν έχω πρόβλημα, δεν αισθάνομαι καν ότι πεινάω, οπότε δεν τρώω. Τον προηγούμενο μήνα έχασα 8 κιλά έτσι και δεν έκανα εντατική γυμναστική όσο κάνω τώρα.

μετα τη γυμναστικη με τιποτα διοτι λειπουν πολλα υγρα απο το σωμα σου και θα εχεις ψευδη αποτελεσματα! το καλυτερο ειναι αφου χωνεψεις να πας να ζυγιστείς, ειτε ειναι 3 ωρες μετα το πρωινο, ειτε μετα το μεσημεριανο!

σωστή παρατήρηση με τα υγρά, οπότε μετά την γυμναστική δεν έχει ζύγιση.

Δημοσ.

εννοειται οχι αργα αλλα το "κατι ελαφρυ" που λες αλλαζει αναλογως την ηλικία! αν ειναι μεχρι 20-25 χρονων πρεπει να τρωει κανονικο γευμα απλα σε μικροτερη ποσοτητα!

Δημοσ.

εννοειται οχι αργα αλλα το "κατι ελαφρυ" που λες αλλαζει αναλογως την ηλικία! αν ειναι μεχρι 20-25 χρονων πρεπει να τρωει κανονικο γευμα απλα σε μικροτερη ποσοτητα!

φίλε μου, είμαι 25 χρονών και όπως είπα δεν έχω πλέον πρόβλημα με το βραδυνό, να σημειώσω όμως κάτι που δεν είπα, ότι 1 μέρα την εβδομάδα το ρίχνω έξω και τρώω το βράδυ κανονικό γεύμα, το αργότερο 3 ώρες πριν πέσω για ύπνο (δηλαδή αν πέφτω στις 11, τρώω το πολύ μέχρι τις 8), για να φεύγω από την ρουτίνα, αλλά τις υπόλοιπες μέρες βραδυνό γιοκ.

Δημοσ.

φίλε μου, είμαι 25 χρονών και όπως είπα δεν έχω πλέον πρόβλημα με το βραδυνό, να σημειώσω όμως κάτι που δεν είπα, ότι 1 μέρα την εβδομάδα το ρίχνω έξω και τρώω το βράδυ κανονικό γεύμα, το αργότερο 3 ώρες πριν πέσω για ύπνο (δηλαδή αν πέφτω στις 11, τρώω το πολύ μέχρι τις 8), για να φεύγω από την ρουτίνα, αλλά τις υπόλοιπες μέρες βραδυνό γιοκ.

βραδινό εστω και δημητριακά πρεπει! κατα τ'αλλα μια χαρα εισαι!

Δημοσ.

Dbzakia με κουράζεις σήμερις κι έχω και μια ηλικία (κι οπότε λιγότερη υπομονή) :P

Ηλικία/δραστηριότητα/μεταβολισμός, εννοείται ότι αν πάει σε διατροφολόγο θα του ορίσει το πόσο ελαφρύ του αρμόζει προσωπικά. Ότι και να 'ναι πάντως θα είναι ελαφρύ σε σχέση με τα υπόλοιπα στη διάρκεια της ημέρας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...