Προς το περιεχόμενο

Laptop για Στρατό.

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω λίγη βοήθεια. Ο αδερφός μου μπήκε φαντάρος και θέλει να πάρει ενα laptop για την μονάδα.

Θα βλέπει καμια ταινία και θα παίζει κανα παιχνίδι. Maximum 500 ευρώ και 15.6 οθόνη. Κάμια πρόταση?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γνωμη μου να παρει αυτα απου υπαρχουν με 300-330 ευρω... Και την δουλεια τους την κανουν ανετα και γινοταν και ...ατυχηματα

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά και στο vstore.gr. Έχει φθηνά μεταχειρισμένα laptops. Έχω πάρει ένα μεταχειρισμένο υπολογιστή από εκεί και είμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά και στο vstore.gr. Έχει φθηνά μεταχειρισμένα laptops. Έχω πάρει ένα μεταχειρισμένο υπολογιστή από εκεί και είμαι ευχαριστημένος.

πολυ φθηνα τι να σου πω...300 ευρω τα Pentium4 αν ειναι δυνατον!!!...εδω κοιτα ποσο εχουν τα μεταχειρισμενα για να καταλαβεις ποιος ειναι φθηνος...

http://www.itsco.de/notebooks_c26.htm

Δημοσ.

πολυ φθηνα τι να σου πω...300 ευρω τα Pentium4 αν ειναι δυνατον!!!...εδω κοιτα ποσο εχουν τα μεταχειρισμενα για να καταλαβεις ποιος ειναι φθηνος...

http://www.itsco.de/notebooks_c26.htm

Εχεις πάρει υπολογιστή απο το Γερμανία?πόσο έχουν τα μεταφορικά?

Δημοσ.

ειχα παρει εναν απο εκει για εναν φιλο μου...25 ευρω ειχε μεταφορικα και ηταν σε αψογη κατασταση.Αν θες τιποτα στειλτους μαιλ εγω ετσι εκανα γιατι με τα γερμανικα δεν εβγαζα ακρη!

Δημοσ.

ειχα παρει εναν απο εκει για εναν φιλο μου...25 ευρω ειχε μεταφορικα και ηταν σε αψογη κατασταση.Αν θες τιποτα στειλτους μαιλ εγω ετσι εκανα γιατι με τα γερμανικα δεν εβγαζα ακρη!

Και κάτι τελευταίο.Πόσες μέρες έκαναν να στο στείλουν?

Δημοσ.

Επιτρεπεται το λαπτοπ στα στρατο?

το σκεφτηκα να το ρωτησω και εγω αλλα ελεγα μηπως εχω μεινει πισω...(πανε και 10 χρονια). εδω με τα κινητα και φοβομασταν μη μας τα κλεψουν. ποσο μαλλον για το λαπτοπ. θα το σκεφτομουν πολυ. αν ημουν κεπικαριος βεβαια μπορει και να το σκεφτομουν.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον Vaskag.

1.Ρε πως καταντησε ο στρατος ετσι?(περιμεναμε στο καρτοτηλεφωνο στην ουρα καθε βραδυ)

2.Αν θα πρεπει να παρεις laptop,παρε κατι αρκετα φθηνο γιατι οι κλεψιες ειναι πολυ συνηθισμενο καθημερινο φαινομενο στο στρατο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...