nikoskon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εδωσα ήδη λινκ. Επίσης διαβάζω ότι ουτε το Ace μπορεί να παίξει flash... δεν ξέρω αν ισχύει. 278 ραμ λένε παντού ότι έχει τελικά. Και το δικό σου τηλέφωνο είναι η καλύτερη απόδειξη. Ακομα ενα http://www.myfolsol....y-received.html http://www.faqspedia...xy-ace-compared Μια χαρά ξέρω φίλε μου τι είναι η RAM, η Samsung δεν δίνει όλα τα στοιχεία όπως πρέπει. Τυχαίο? Πάντως αν όντως δεν μπορεί να παίξει το Ace flash οπως διαβάζω.... wrong move η αγορά σου Τα specs για Flash τα έχει πάντως. Θα το τσεκάρω κάποια στιγμή αύριο αν στο market του εμφανίζεται το Adobe Flash.
salonikios_27 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 το galaxy ace δεν υποστηριζει flash player στο λεω και ειμαι 1000% σιγουρος.
nikoskon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστυχώς, παρόλο που πληρεί τα specs, δεν υποστηρίζει περιεχόμενο Flash. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με πέρασμα custom rom(πχ Villain ROM). Σε stock κατάσταση λοιπόν, δεν. edit: Για stocκ πάντα, υπάρχει η λύση των Skyfire και Miren browsers!
orlox Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 To galaxy ace ΔΕΝ πληρει τα specs για adobe flash γι αυτο το λογο κιολας δεν το εχει. Αυτο δεν μπορει να αλλαξει ουτε με custom ουτε με μαγικα τρικ. Ειναι θεμα υποστηριξης εντολων απο τον ιδιο τον επεξεργαστη. Οτι βλεπεις κατω απο το cortex 8 adobe flash δεν.... btw 230+ ευρα για adreno 200 gpu? Ουσιαστικα σου πουλαει ενα ZTE blade με ραδιοφωνο 100€ παραπανω. Πολυ fail το ace
nikoskon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ψάξε το λίγο στο xda. Η Villain Rom εχει ενσωματώσει Flash 10.1 για Arm v6. Το Blade δεν έχει ραδιόφωνο;! Έχει ραδιόφωνο με RDS. Edit: Αν θες παρέθεσέ μας τα minimum specs για αναπαραγωγή flash σε android.
orlox Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 μπορει να εχει ενσωματωσει για arm6 ομως το ace εχει arm 11. απο το site της adobe Dedicated Cortex A8 (ARMv7) 550MHz App Processor with Neon for A8 onlyHardware Vector FPU
nikoskon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 μπορει να εχει ενσωματωσει για arm6 ομως το ace εχει arm 11. απο το site της adobe Δεν το έχεις με τους επεξεργατές. Το ACE έχει επεξεργαστή αρχιτεκτονικής ARMv6 ο οποίος ανήκει στην οικογένεια ARM11. πχ Το Galaxy S έχει επεξεργαστή αρχιτεκτονικής ARMv7 που ανήκει στην οικογένεια Cortex-Α8. Για τις απαιτήσεις έχεις δίκιο τελικά. Και το Blade με το ίδιο σετ επεξεργαστή δεν υποστηρίζει flash. Επομένως μόνο με custom ROM, alternative browsers μπορεί να γίνει δουλειά. Κρίμα...
orlox Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Επομένως μόνο με custom ROM οχι γιατι με custom rom δεν σου κανουν δωρο και επεξεργαστη.
nikoskon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 οχι γιατι με custom rom δεν σου κανουν δωρο και επεξεργαστη. Σου κανουν ομως δωρο επαναπρογραμματισμενο κωδικα Flash για να τρεχει σε ARMv6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.