makaros86 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ήρθε η ώρα της επιδότησης και είμαι ανάμεσα στα htc wildfire s και samsung galaxy ace. Εσείς τί μου προτείνεται να πάρω. Άν έχετε και κάποια άλλη πρόταση γύρω στα 300 ευρώ δεκτή.
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα που ειναι το galaxy s προσφορα στα 250€ παρε αυτο εκτος αν μπορεις στα 330€ το optimus 2x που ειναι διπύρηνο και πολυ καλυτερο!
makaros86 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Από την wind θα πάρω το κινητό.Το έχει και αυτή σε προσφορά;
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Από την wind θα πάρω το κινητό.Το έχει και αυτή σε προσφορά; οχι αλλα αν ειναι απο wind δες το ideos x5 στα 200€... πολυ καλο value for money!
makaros86 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 γιατί τα δύο που αναφέρω δεν είναι καλά;
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 γιατί τα δύο που αναφέρω δεν είναι καλά; το wildfire s με τιποτα! τωρα το galaxy s εχει ραδιοφωνο (Σε σχεση με το ideos x5) αλλα επισης εχει λογοτερη μνημη ραμ οπου προφανως ειναι πιο αργο!
nikoskon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ήρθε η ώρα της επιδότησης και είμαι ανάμεσα στα htc wildfire s και samsung galaxy ace. Εσείς τί μου προτείνεται να πάρω. Άν έχετε και κάποια άλλη πρόταση γύρω στα 300 ευρώ δεκτή. Samsung Galaxy S GT-i9000 από Mediamarkt/Saturn στα 249€. LG Optimus Black P970 στα 300€ αν θες camera flash. Με την σειρά που τα έγραψα, αυτά τα 2 είναι τα καλύτερα μονοπύρηνα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Νομίζω στα Mediamarkt/Saturn υπάρχουν Wind dealers/stand, οπότε κανονικά μπορείς να πας και να κάνεις χρήση της επιδότησής σου.
makaros86 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια το galaxy ace ούτε κουβέντα ε;;;
salonikios_27 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε αν πας στα 300 τοτε με κλειστα ματια nexus s ειναι το καλυτερο μονοπυρηνο που κυκλοφορει.το optimus black το πηρε φιλος μου και δεν εμεινε ευχαριστημενος.το ειδα και γω πολυ πιο αργο απο nexus και τσιπακι γραφικων 530 αντι για 540 που εχει το nexus.δεν τα αξιζει τα 300 ευρω
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 το wildfire s με τιποτα! τωρα το galaxy s εχει ραδιοφωνο (Σε σχεση με το ideos x5) αλλα επισης εχει λογοτερη μνημη ραμ οπου προφανως ειναι πιο αργο! Tι εννοεις? 512 MB εχουν και τα δυο.
nikoskon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Tι εννοεις? 512 MB εχουν και τα δυο. Σωστά. Το Galaxy S έχει 512ΜΒ RAM / 2GB ROM.
gtsamour Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάντως έχω το Wildfire S και ειμαι σουπερ ευχαριστημένος, πολύ καλο κινητό Εχει τα πάντα (φλάς, ράδιο, κάμερα 5MP κλπ) και όταν εισαι στο ιντερνετ με wifi ή παίζεις, δεν ζεματά η μπαταρία (κάτι που έχω ακουσει για τα Galaxy αλλά δεν έχω ιδία πείρα). LG κινητό δε θα έπαιρνα με τίποτα, σε τηλεοράσεις μέσα με χίλια αλλά σε κινητά οχι. Διάβασε εδώ να δείς τα υπέρ και κατα μεταξύ των δύο και διάλεξε http://www.knowyourmobile.com/comparisons/926962/samsung_galaxy_ace_vs_htc_wildfire_s.html
orlox Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδη εδωσες 280€ για 600αρι επεξεργαστη που δεν υποστιριζει ουτε καν adobe flash με σαπια gpu και οθονη πιξελιζε και εισαι σουπερ ευχαριστημενος απο αυτο ενω πχ με 100 λιγοτερα επερνες το ideos x5 που ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις και με 50 παραπανω το LG optimus 2χ που ειναι 4 φορες πιο γρηγορο 4χ καλυτερη καμερα 10χ καλυτερο gpu επειδη.... ? Ασε που πλεον με τα ιδια λεφτα περνεις galaxy s που παλι δεν υπαρχει συγκριση.
gtsamour Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Η οθόνη δεν πιξελιάζει (μιλάμε για το Wildfire S όχι για το Wildfire) και ότι τρέχω τρέχει μια χαρά. Επίσης δεν ήθελα κινητό παντόφλα που περισσότερο φέρνει σε tablet αλλά όσο το δυνατό πιο μικρό, με πρόσφατο android, ελαφρύ και κομψό. Eμένα με κάλυψε απόλυτα πάντως ,αλλον μπορεί όχι. ps 260 το πήρα
nikoskon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Η οθόνη δεν πιξελιάζει (μιλάμε για το Wildfire S όχι για το Wildfire) και ότι τρέχω τρέχει μια χαρά. Επίσης δεν ήθελα κινητό παντόφλα που περισσότερο φέρνει σε tablet αλλά όσο το δυνατό πιο μικρό, με πρόσφατο android, ελαφρύ και κομψό. Eμένα με κάλυψε απόλυτα πάντως ,αλλον μπορεί όχι. ps 260 το πήρα Δεν κρίνουμε το γούστο σου, σε καμία περίπτωση. Κουβέντα κάνουμε. Απλά σε παρόμοια διάσταση οθόνης, μεγαλύτερη ανάλυση(και συγκεκριμένα 800x480) δίνει μεγαλύτερο ppi άρα και ευκρίνεια. Ο όρος "πιξελιάζει" ίσως να είναι υπερβολικός αλλά αν δουλέψεις καιρό σε μεγαλύτερη ανάλυση, βλέπεις την διαφορά και σε ενοχλεί. Όντως το Ace έχει δυνατότερο επεξεργαστή από το Wildfire S, αλλά όταν στα 200€ υπάρχει το Ideos Χ5(που είναι καλύτερο συνολικά από τα προαναφερθέντα, με μόνο πρακτικό μειονέκτημα την έλλειψη ραδιοφωνικού δέκτη), στα 249€ υπάρχει το Galaxy S(μακράν το καλύτερο μονοπύρηνο που έχει βγει, με μόνο μειονέκτημα την έλλειψη φλας στην κάμερα) και στα 300€ το LG Optimus black (παρόμοιο του Galaxy S, με φλας στην κάμερα, χωρίς SuperAMOLED οθόνη αλλά με εξίσου καλή οθόνη IPS LCD που είναι απείρως καλύτερη από τις SuperClear LCD), ουσιαστικά απλά είναι θέμα budget πλέον. 200€ - Ideos X5 250€ (σε προσφορά) - Galaxy S 300€ - Optimus Black διαλέγει και παίρνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.