Mika Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 1, Ορθοδοξια=Ελλαδα και αντιστροφα.... αυτο ειναι απο τα πιο προσβλητικα σχολια που εχω ακουσει για τη χωρα μου. κατα τα αλλα δεν χλευαζεις ε; Η ορθοδοξια ηταν μεσα στους παραγοντες που κατεστρεψαν τον ελληνισμο.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Συνεχίζεις να αποδεικνύεις ότι δεν έχεις καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο και κόβεις και ράβεις ΕΣΥ τον χριστιανισμό στα μέτρα σου προκειμένου να αποδείξεις τα επιχειρήματά σου. Δημιουργείς μια δική σου θρησκεία δηλαδή και όχι αυτό που λέγεται ορθόδοξος χριστιανισμός." Η εκκλησία κόβει και ράβει στα μέτρα της όπως την συμφέρει. Η βίβλος υποτίθεται πως είναι ο "λόγος του θεού" .- Όταν σου λέει αν δεις το γείτονά σου να δουλεύει Κυριακή, να τον σκοτώσεις, όπως επίσης και να θανατωθεί η γυναίκα που το έκανε χωρίς να είναι παντρεμένη, δεν ξέρω πως το ερμηνεύεις εσύ αυτό, για μένα είναι pretty straight forward. Με τα παραπάνω, δεν θέλω να σου "αποδείξω" οτι οι άνθρωποι πιστεύουν σε έναν, μεταξύ άλλων, κακό και τιμωρό θεό, αλλά ότι η αγία γραφή είναι ένα μυθιστόρημα γραμμένο εξολοκλήρου από ανθρώπους της εποχής, γεμάτο με ιστοριούλες και ηθικολογίες πάλι της εποχής. Δεν σου λέω λοιπόν οτι ο θεός σου είναι κακός (δεν έχει νόημα κιόλας), σου λέω μόνο ότι η βίβλος είναι γεμάτη μπούρδες. Στο ξαναλέω λοιπόν μπας και το καταλάβεις. Η Αγία Γραφή χωρίζεται σε Παλαιά και Καινή Διαθήκη. Η επίσημη θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι ότι δέχεται την Π.Διαθήκη ΜΟΝΟ ως βιβλία θεολογικού ενδιαφέροντος. Συνεπώς ότι αναφέρεται στην Π.Διαθήκη για πολέμους, λιθοβολισμούς και άλλες βαριές τιμωρίες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ηθικολογική αξία ούτε ιστορική αξία. Άρα ΚΑΝΕΙΣ χριστιανός δεν πιστεύει ότι η γη δημιουργήθηκε σε 6 μέρες. Ούτε βέβαια πιστεύει στις τιμωρίες που αναφέρονται στη Π.Διαθήκη. Συνεπώς δεν παίρνουμε παραδείγματα για το πως να ζούμε τη ζωή μας απ την Π. Διαθήκη. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι είναι όπως τα λες δικαίωμά σου...αλλά είναι απλά μια δική σου εκδοχή της θρησκείας. Η ηθική του χριστιανισμού λέει να αγαπάς τον πλησίον σου, να του δίνεις τον έναν σου χιτώνα, να γυρνάς το άλλο μάγουλο και φυσικά στην μετάνοια αντί για τη τιμωρία. Μα έτσι είναι οι χριστιανοί και όλοι όσοι πιστεύουν στη θεία δίκη και στο divine plan. Όταν πιστεύεις πως ό,τι σου συμβαίνει είναι αποτέλεσμα της θέλησης ενός υπέρτατου όντος και όχι αποτέλεσμα τυχαίων/συγκυριακών γεγονότων ή συνειδητής σου επιλογής, άβουλο ον είσαι. Αυτό που περιγράφεις είναι μοιρολατρεία...και δεν έχει καμία σχέση με τον Ορθόδοξη Χριστιανισμό, αντιθέτως έχει μεγάλη σχέση με το 12άθεο. Ίσα ίσα που ο χριστιανός πιστεύει ότι ότι συμβαίνει είναι αποτέλεσμα της ηθικής κατάπτωσης του ανθρώπου, της ισοπέδωσης κάθε ηθικής αξίας και γιατί έχει γίνει υποχείριο του χρήματος. Ο άνθρωπος κατα τον Χ.Ο. είναι ένα απολύτως ελεύθερο ον και καθορίζει ο ίδιος την πορεία του. Η δυστυχία που αυτή τη στιγμή περνάει όλος ο πλανήτης είναι καθαρά αποτέλεσμα των δικών μας πράξεων και όχι ενός divine plan. Να σου υπενθυμίσω επίσης ότι μπορεί το κοράνι να διατάζει σφαγές χριστιανών, αλλά οι χριστιανοί είναι οι πιο αιμοδιψείς και πολεμοχαρείς στην ιστορία ανά τον κόσμο. Για κοίτα γύρω σου. Διακρίνω επίσης μισαλλοδοξία απέναντι στους μουσουλμάνους από μέρους σου. Έχεις ταξιδέψει ποτέ να γνωρίσεις κόσμο ή επαναπαύεσαι στην "αλήθεια" της θρησκείας σου; Καμία μισαλλοδοξία. Απλά είναι χρήσιμο να γίνει σύγκριση μεταξύ των δυο θρησκειών αφ'ενος γιατί έχουν ίδιες ρίζες, αφ'ετέρου γιατί πολλοί τις συγχέουν. Η βασική τους διαφορά είναι ότι η Αγία Γραφή επιδέχεται ερμηνείας, ενώ το Κοράνι εφαρμόζεται λέξη προς λέξη...δεν είπα ποιό είναι σωστό και ποιό λάθος. Όσο για το ποιός έχει κάνει κακό στην ανθρωπότητα την έχει κάνει ο άνθρωπος μέσω της εκκλησίας και όχι της θρησκείας. Ναι πριν μερικούς αιώνες κάποιοι ΆΝΘΡΩΠΟΙ θεώρησαν ότι η θρησκεία είναι καλό μέσο χειραγώγησης των ανθρώπων και είχαμε τα συγχωροχάρτια την Ιερά Εξέταση και τις Σταυροφορίες. Τότε το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων ήταν αμόρφωτο...δεν ήξερα καν να διαβάζει την Αγία Γραφή...συνεπώς άκουγαν τι τους έλεγαν. Βέβαια φαντάζομαι δεν πιστεύεις ότι 2 παγκόσμιοι πόλεμοι, μικρότεροι πόλεμοι, εμφύλιοι, ατομικές βόμβες, σύγχρονη οικονομική υποδούλωση είναι αποτέλεσμα φανατισμένων χριστιανών; Η δυστυχία που βιώνει σήμερα ο πλανήτης είναι πολύ μεγαλύτερη απο πρίν 200-300 χρόνια. Εγώ άνετα μπορεί να ισχυριστώ ότι η σημερινή κατάσταση είναι αποτέλεσμα απόρριψης των ηθικών αξιών που διδάσκει η εκάστοτε θρησκεία και τις επικράτησης του αθεϊσμού. Οι χειρότεροι εγκληματίες λοιπόν ήταν οι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τα αποτελεσματικότερα εργαλεία να χειραγωγούν τον κόσμο. Κάποτε ήταν η θρησκεία, μέχρι πρόσφατα ήταν ο εθνικισμός/πατριωτισμός, σήμερα είναι το χρήμα και τα δάνεια. Το να αποδίδεις διάφορες τραγωδίες στη θρησκεία και όχι στην φύση του ανθρώπου (που έχει αποδείξει ανα τους αιώνες τι μπορεί να κάνει) δείχνει απλά ότι είσαι εμπαθής. Ας διδάσκονται λοιπόν τα θρησκευτικά σαν κομμάτι της ιστορίας, αναφορικά. Για να μαθαίνουν τα παιδιά πόσο κακό έχει κάνει η θρησκεία στην ανθρωπότητα. Για να μαθαίνουν πως όσο περισσότερο πιστεύεις, τόσο λιγότερο γνωρίζεις. Είπαμε, συμφωνούμε ότι πρέπει να διδάσκονται με πιο επιστημονική προσέγγιση. Θα είναι χρήσιμο άλλωστε για να αποφεύγεται η ημιμάθεια όπως μόλις επέδειξες εσύ. αυτο ειναι απο τα πιο προσβλητικα σχολια που εχω ακουσει για τη χωρα μου. κατα τα αλλα δεν χλευαζεις ε; Η ορθοδοξια ηταν μεσα στους παραγοντες που κατεστρεψαν τον ελληνισμο. Ενώ αν δεν είχαμε την Εκκλησία θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια έτσι; Εμφύλιοι, μεγάλες ελλάδες, δικτατορίες, χούντες, πόλεμοι, η πολιτική ασυδοσία στην μεταπολίτευση...αυτά δεν κατέστρεψαν τον ελληνισμό;
slygeo87 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Είπαμε, συμφωνούμε ότι πρέπει να διδάσκονται με πιο επιστημονική προσέγγιση. Θα είναι χρήσιμο άλλωστε για να αποφεύγεται η ημιμάθεια όπως μόλις επέδειξες εσύ. Πώς προτείνεις εσύ;
hashashin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Λολ!!! μερικοι ακομα πιστευουν οτι υπαρχει θεος.
status Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Λολ!!! μερικοι ακομα πιστευουν οτι υπαρχει θεος. Πριν τον Χόμο Σάπιενς εξακολουθούσε υπήρχε ταυτόχρονα και το προηγούμενο είδος ξέρεις.. Οψ, μην μιλάμε για Δαρβινισμό, έχουμε και θρήσκους εδώ πέρα που πιστεύουν ότι υπήρξαν οι πρωτότοκοι πριν 7κ~ χρόνια περίπου.;ρ
panagos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό που περιγράφεις είναι μοιρολατρεία...και δεν έχει καμία σχέση με τον Ορθόδοξη Χριστιανισμό, αντιθέτως έχει μεγάλη σχέση με το 12άθεο. Ίσα ίσα που ο χριστιανός πιστεύει ότι ότι συμβαίνει είναι αποτέλεσμα της ηθικής κατάπτωσης του ανθρώπου, της ισοπέδωσης κάθε ηθικής αξίας και γιατί έχει γίνει υποχείριο του χρήματος. Ο άνθρωπος κατα τον Χ.Ο. είναι ένα απολύτως ελεύθερο ον και καθορίζει ο ίδιος την πορεία του. Η δυστυχία που αυτή τη στιγμή περνάει όλος ο πλανήτης είναι καθαρά αποτέλεσμα των δικών μας πράξεων και όχι ενός divine plan. Αν ο χριστιανός πιστεύει ότι είναι ελεύθερος και ότι δεν υπάρχει σχέδιο, ποιος ο λόγος να προσκυνάει; Σαν ένδειξη ταπεινοφροσύνης; Μπορεί εσύ να είσαι πιο προχωρημένος χριστιανός και να ερμηνεύεις με τον δικό σου τρόπο τη βίβλο (όπως σε συμφέρει τέλος πάντων) αλλά οι περισσότεροι ομοϊδεάτες σου πιστεύουν σε ομιλούντα φίδια και ανθρώπους που ζούσαν μέσα σε ψάρια. Φυσικά για σένα είναι γελοία αυτά, όπως και για μένα είναι γελοίο το να πιστεύω σε αόρατους ανθρώπους στον ουρανό. Στο ξαναλέω λοιπόν μπας και το καταλάβεις. Η Αγία Γραφή χωρίζεται σε Παλαιά και Καινή Διαθήκη. Η επίσημη θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι ότι δέχεται την Π.Διαθήκη ΜΟΝΟ ως βιβλία θεολογικού ενδιαφέροντος. Συνεπώς ότι αναφέρεται στην Π.Διαθήκη για πολέμους, λιθοβολισμούς και άλλες βαριές τιμωρίες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ηθικολογική αξία ούτε ιστορική αξία. Άρα ΚΑΝΕΙΣ χριστιανός δεν πιστεύει ότι η γη δημιουργήθηκε σε 6 μέρες. Ούτε βέβαια πιστεύει στις τιμωρίες που αναφέρονται στη Π.Διαθήκη. Συνεπώς δεν παίρνουμε παραδείγματα για το πως να ζούμε τη ζωή μας απ την Π. Διαθήκη. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι είναι όπως τα λες δικαίωμά σου...αλλά είναι απλά μια δική σου εκδοχή της θρησκείας. Η ηθική του χριστιανισμού λέει να αγαπάς τον πλησίον σου, να του δίνεις τον έναν σου χιτώνα, να γυρνάς το άλλο μάγουλο και φυσικά στην μετάνοια αντί για τη τιμωρία. Έχω ασχοληθεί με την αγία γραφή περισσότερο από όσο της αξίζει. Οι μύθοι του Αισώπου έχουν για μένα πολύ μεγαλύτερο ηθικό δίδαγμα από αυτήν. Για το bold: Η επίσημη θέση της εκκλησίας λέει αυτό.... άρα είναι αυτό! Όπως το βίντεο που πόσταρε πιο πάνω μέλος που λέει στην αρχή "Η βίβλος λέει πως η βίβλος είναι αληθινή. Άρα είναι αληθινή!". Ίδια λογική. Επίσης, πως μπορεί να μην έχει ιστορική και ηθικολογική αξία κάτι θεόπνευστο; Υπονοείς δηλαδή ότι ο θεός σου, έλεγε πίπες; Ή μήπως μιλούσε με γρίφους .. ε Κόναν; Δεν αποδίδω όλες τις τραγωδίες στην θρησκεία. Υπάρχουν και τα φυσικά φαινόμενα . Στην θρησκεία όμως οφείλεται ο πνευματικός μεσαίωνας και ο σκοταδισμός στον οποίο ζούμε. Πιστεύω ότι είναι η ρίζα του κακού. Anyway, προφανώς δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη διότι ο καθένας λέει τα δικά του (και εγώ και εσύ). Όπως συνηθίζω να λέω σε τέτοιες περιπτώσεις, ο καθένας έχει τη φιλοσοφία του και πορεύεται τοιουτοτρόπως. Αν εσύ βασισμένος στην φιλοσοφία σου, λύνεις τα καθημερινά σου προβλήματα και είσαι ευχαριστημένος, συνέχισε έτσι.
pournaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Στο ξαναλέω λοιπόν μπας και το καταλάβεις. Η Αγία Γραφή χωρίζεται σε Παλαιά και Καινή Διαθήκη. Η επίσημη θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι ότι δέχεται την Π.Διαθήκη ΜΟΝΟ ως βιβλία θεολογικού ενδιαφέροντος. Συνεπώς ότι αναφέρεται στην Π.Διαθήκη για πολέμους, λιθοβολισμούς και άλλες βαριές τιμωρίες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ηθικολογική αξία ούτε ιστορική αξία. Άρα ΚΑΝΕΙΣ χριστιανός δεν πιστεύει ότι η γη δημιουργήθηκε σε 6 μέρες. Ούτε βέβαια πιστεύει στις τιμωρίες που αναφέρονται στη Π.Διαθήκη. Συνεπώς δεν παίρνουμε παραδείγματα για το πως να ζούμε τη ζωή μας απ την Π. Διαθήκη. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι είναι όπως τα λες δικαίωμά σου...αλλά είναι απλά μια δική σου εκδοχή της θρησκείας. Η ηθική του χριστιανισμού λέει να αγαπάς τον πλησίον σου, να του δίνεις τον έναν σου χιτώνα, να γυρνάς το άλλο μάγουλο και φυσικά στην μετάνοια αντί για τη τιμωρία. Αυτα δεν τα πιστευει σημερα, που μεσω της επιστημης αποδειχτηκαν λανθασμενα. Πριν 100 χρονια που τα πιστευαν σχεδον ΟΛΟΙ οι χριστιανοι, γιατι δεν εβγαινε η "επισημη θεση της εκκλησιας" να τους πει οτι αυτα ειναι μονο θεολογικου ενδιαφεροντος; Μηπως γιατι τη συμφερε να εχει τον κοσμο υποχειριο; Ποσα χρονια πηρε στην "επισημη θεση της εκκλησιας" να αποδεχτει και να παραδεχτει αυτα που εδω και δεκαετιες ειχε αποδειξει η επιστημη; Ενώ αν δεν είχαμε την Εκκλησία θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια έτσι; Εμφύλιοι, μεγάλες ελλάδες, δικτατορίες, χούντες, πόλεμοι, η πολιτική ασυδοσία στην μεταπολίτευση...αυτά δεν κατέστρεψαν τον ελληνισμό; Ολα (εκτος της πολιτικης ασυδοσιας), πατανε πανω στη θρησκεια, ειτε λεγεται χριατιανισμος, ειτε οτιδηποτε αλλο.
gnsX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δεν νομίζετε ότι είστε πολύ "λίγοι" για να πείτε και με σιγουριά αν υπάρχει ή όχι Θεός; Έλεος δλδ,το 1930 οι επιστήμονες έλεγαν ότι έφτασαν την κορυφή της γνώσης και ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο πάνω,ναι το δα λίγο αυτογνωσία και μετριοφροσύνη θέλει,ο ξερολισμός δεν καλό ε
pournaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δεν νομίζετε ότι είστε πολύ "λίγοι" για να πείτε και με σιγουριά αν υπάρχει ή όχι Θεός; Έλεος δλδ,το 1930 οι επιστήμονες έλεγαν ότι έφτασαν την κορυφή της γνώσης και ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο πάνω,ναι το δα λίγο αυτογνωσία και μετριοφροσύνη θέλει,ο ξερολισμός δεν καλό ε Αρα οθτε οι μεν ουτε οι δε πρεπει να μιλαμε για αυτο, αρα εκ προϊμιου δε γινεται να διδαξεις κατι για το οποιος εισαι πολυ λιγος και δεν ξερεις με σιγουρια αν υπαρχει
gnsX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αρα οθτε οι μεν ουτε οι δε πρεπει να μιλαμε για αυτο, αρα εκ προϊμιου δε γινεται να διδαξεις κατι για το οποιος εισαι πολυ λιγος και δεν ξερεις με σιγουρια αν υπαρχει επίσης δεν γίνεται να διδάξεις κάτι που έγινε πριν 500 χρόνια,άρα πάει και η ιστορία επίσης δεν γίνεται να διδάξεις όλα τα συστήματα αριθμών,πάνε και τα μαθηματικά επίσης δεν γίνεται να διδάξεις φυσική γιατί γνωρίζεις ελάχιστα,πάει και η φυσική κοκ τα θρησκευτικά δεν διδάσκουν ή δεν θα έπρεπε να διδάσκουν πίστη,πίστεψε υπάρχει δλδ,απλά να ενημερώνουν τι είναι η θρησκεία,ποιες είναι,γιατί,πως,που,πότε μου τη δίνει ο ξερολισμός του αθειστή και όχι ο αθειστής,καλά καλά δεν ξέρει πως φτιάχτηκε όλο αυτό το οποίο ζει και κατοικεί και έβγαλε και πόρισμα για το αν υπάρχει Θεός και ειρωνεύεται θρησκείες,η επιστημονική κοινότητα του Insomnia ένα πράμα
pournaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 επίσης δεν γίνεται να διδάξεις κάτι που έγινε πριν 500 χρόνια,άρα πάει και η ιστορία επίσης δεν γίνεται να διδάξεις όλα τα συστήματα αριθμών,πάνε και τα μαθηματικά επίσης δεν γίνεται να διδάξεις φυσική γιατί γνωρίζεις ελάχιστα,πάει και η φυσική κοκ τα θρησκευτικά δεν διδάσκουν ή δεν θα έπρεπε να διδάσκουν πίστη,πίστεψε υπάρχει δλδ,απλά να ενημερώνουν τι είναι η θρησκεία,ποιες είναι,γιατί,πως,που,πότε μου τη δίνει ο ξερολισμός του αθειστή και όχι ο αθειστής,καλά καλά δεν ξέρει πως φτιάχτηκε όλο αυτό το οποίο ζει και κατοικεί και έβγαλε και πόρισμα για το αν υπάρχει Θεός και ειρωνεύεται θρησκείες,η επιστημονική κοινότητα του Insomnia ένα πράμα Ακυρα τελειως τα παραδειγματα. Μεχρι εκει που ιστορικα και αποδεδειγμενα γνωριζεις γιατι να μην μπορεις να τα διδαξεις; Για αυτο και η ιστορια διαχωριζεται απο τη μυθολογια. Εδω ο αλλος οχι απλα εβγαλε πορισμα οτι υπαρχει θεος, εκανε και ολοκληρη θρησκεια γυρω απο αυτο και επιμενει να διδαξει και τους υπολοιπους, και σε ενοχλει ο αθειστης;
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δεν νομίζετε ότι είστε πολύ "λίγοι" για να πείτε και με σιγουριά αν υπάρχει ή όχι Θεός; Έλεος δλδ,το 1930 οι επιστήμονες έλεγαν ότι έφτασαν την κορυφή της γνώσης και ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο πάνω,ναι το δα λίγο αυτογνωσία και μετριοφροσύνη θέλει,ο ξερολισμός δεν καλό ε Ενώ εσύ είσαι "πολύς" για να πεις σε άλλους ότι είναι "λίγοι" και μετά παραπονιέσαι για ξερολισμό και φυσικά έχεις και αυτογνωσία και μετριοφροσύνη. Αυτός που καταθέτει την θετική πρόταση οφείλει και να την αποδείξει. Έτσι, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ να αποδείξει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ θεός... αυτός που λέει ότι υπάρχει πρέπει να το αποδείξει. Το έχει καταφέρει κανείς; ΟΧΙ. Να δεις.. πώς το διάβασα..; Α, ναι. λίγο αυτογνωσία και μετριοφροσύνη θέλει,ο ξερολισμός δεν καλό ε
gnsX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ακριβώς το ίδιο είναι,θέλω να διδάσκονται όλα τα συστήματα αριθμών και όχι μόνο το 10δικο που έχει επικρατήσει στις συναλλαγές. δεν με ενοχλεί ο αθειστής,ούτε ο θρήσκος,με ενοχλεί η ειρωνία του ενός προς τον άλλον και συνήθως γίνεται απο την μια μεριά. Σου είπα οι γνώσεις του περι κόσμου είναι σε νηπιακό στάδιο αλλά ειρωνεύεται τον άλλο που μπορεί και να πιστεύει μπούρδες,αδιάφορο που,απλά πιστεύει σε κάτι.Ενώ ο ήρωας μας δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται επιστημονικά,έχει χιλιάδες κενά,χιλιάδες απορίες αλλά έχει την γνώση να απορρίψει τα πιστεύω του άλλου,ωραίος απο πάνε Timo και λούμπα,δεν ξέρω αν υπάρχει ή αν δεν υπάρχει,δεν εξέφρασα άποψη,εσύ αντιθέτως ξέρεις.ΜΙΤ το μισό insomnia και οι άλλοι μισοί είναι στην αίτηση κι επειδή έχω αυτογνωσία λοιπόν,ξέρω ότι είμαι λίγος για να πω αν υπάρχει ή αν δεν υπάρχει,σε αντίθεση με τους επιστήμονες του forum
status Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ακριβώς το ίδιο είναι,θέλω να διδάσκονται όλα τα συστήματα αριθμών και όχι μόνο το 10δικο που έχει επικρατήσει στις συναλλαγές. δεν με ενοχλεί ο αθειστής,ούτε ο θρήσκος,με ενοχλεί η ειρωνία του ενός προς τον άλλον και συνήθως γίνεται απο την μια μεριά. Σου είπα οι γνώσεις του περι κόσμου είναι σε νηπιακό στάδιο αλλά ειρωνεύεται τον άλλο που μπορεί και να πιστεύει μπούρδες,αδιάφορο που,απλά πιστεύει σε κάτι.Ενώ ο ήρωας μας δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται επιστημονικά,έχει χιλιάδες κενά,χιλιάδες απορίες αλλά έχει την γνώση να απορρίψει τα πιστεύω του άλλου,ωραίος απο πάνε Timo και λούμπα,δεν ξέρω αν υπάρχει ή αν δεν υπάρχει,δεν εξέφρασα άποψη,εσύ αντιθέτως ξέρεις.ΜΙΤ το μισό insomnia και οι άλλοι μισοί είναι στην αίτηση κι επειδή έχω αυτογνωσία λοιπόν,ξέρω ότι είμαι λίγος για να πω αν υπάρχει ή αν δεν υπάρχει,σε αντίθεση με τους επιστήμονες του forum Δηλαδή, εαν σου έλεγε ένα άτομο, καλή ώρα όπου και να βρίσκεται, ότι θεωρεί τον ιησού χρηστό μέλος της οικογένειας του και ότι τον έχει δει, και το υπερασπίζεται με σθένος παιδιού δεν θα τον πάρεις στο ψηλό; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.