TwitterLover Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Θεός υπάρχει,θέλεται δεν θέλεται,της Ορθόδοξης Χριστιανικής πίστης.Απλά έχετι άνγοια.Σας λέω,η Ορθόδοξη Θεολογία είναι θησαυρός,καμμία θρησκεία(αν και η Ορθοδοξία δεν είναι θρησκεία αλλά θεραπευτική αγωγή)δεν έχει την Θεολογία της. Αποδιξε το
akpe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 "απόδειξε εσυ οτι δεν υπάρχει" wait for it... αν και η Ορθοδοξία δεν είναι θρησκεία αλλά θεραπευτική αγωγή.
Andreas2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα,ακόμα και οι άθεοι παραδέχονται πως η Γραφή είναι αρχαία κείμενα.Δηλαδή πιστεύεις οι ανθρώποι είναι τόσο αφελείς και βλάκες να πιστεύουν σε θεότητες είτε ψεύτικες είτε στον Αληθινό για τόσα χιλιάδες χρόνια;Δεν είναι αντιγραφή.Απλά και οι άλλοι λαοί με άλλες θρησκείς είχαν κάποιες διατρεβλωμένες γνώσεις που ποθ μοιάζουν που πήραν από τους δάιμονες.Για αυτό π.χ.ο σατανάς υπάρχει στον Χριστιανισμό και στις άλλες κάτι που μοιάζει.Ο Κωνσταντίνος ότι έκαμε το έκαμε πριν την μετάνοια,δεν πα να κάνεις 1000 ανθρωποθυσίες,καταστρέψεις τον πλανήτη,φάεις μωρά,ακόμα διαλύσεις και ναούς άμα κάμεις καρδιακή μετάνοια σώζεσε.Αν τα κάνεις όλα αυτά εκ προ μελέτης δύσκολα κάποιος μετανοά γιατί μπορεί να βλασφήμησε κατά το Άγιο Πνεύμα.O Λωτ έκανε ότι έκανε μεθυσμένος και τότε επιτρέποντο η αιμομιξία.Γιατί αν ξέρεις στην Καινή νευρίασε ο Παύλος που ήταν χαλαροί οι Χριστιανοί με τον πόρνο και την μητριά του και τον αναθεμάτισε,μετανόησε μετά,είπε πως τέτοια πράγματα δεν κάνουν ούτε οι ειδωλολάτρες.Σφαγιάστηκαν από αιρετικούς.Ο Χριστιανισμός μάλιστα τιμά κάποια πράγματα αρχαίων Ελλήνων όπως καλή φιλοσοφία ή τέχνη.Δεν είναι σκοταδιστική .Για ότι κακό στο κόσμο ευθύνεται ο αθεισμός,μεγάλα κακά δηλαδή,αν και δνε είμαι σίγουρος αν θεωρούν ότι υπάρχει το κακό ή κακό λένε ότι δεν τους αρέσει αυτούς.Τι να πω:Εγωπάθεια;Ναζισμός;Ρατσισμός;Εκτρώσεις;Έκληση ηθών;Δεν λέω οι Χριστιανοί δεν κάνουν λάθοι ή δεν έχει αμαρτωλοί αλλά τουλάχιστον μετανοούν. Αποδιξε το Κοίτα εγώ έχω κάποιες εμπειρίες.''Αστρικές προβολές'' και άλλα πράματα.Και άλλοι ανθρώποι φυσικά Μην σου πω ότι η συντριπτική πλειοψηφεία στον κόσμο πιστεύουν σε θεότητες είτε στον Αληθινό.
slygeo87 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα,ακόμα και οι άθεοι παραδέχονται πως η Γραφή είναι αρχαία κείμενα.Δηλαδή πιστεύεις οι ανθρώποι είναι τόσο αφελείς και βλάκες να πιστεύουν σε θεότητες είτε ψεύτικες είτε στον Αληθινό για τόσα χιλιάδες χρόνια;Δεν είναι αντιγραφή.Απλά και οι άλλοι λαοί με άλλες θρησκείς είχαν κάποιες διατρεβλωμένες γνώσεις που ποθ μοιάζουν που πήραν από τους δάιμονες.Για αυτό π.χ.ο σατανάς υπάρχει στον Χριστιανισμό και στις άλλες κάτι που μοιάζει.Ο Κωνσταντίνος ότι έκαμε το έκαμε πριν την μετάνοια,δεν πα να κάνεις 1000 ανθρωποθυσίες,καταστρέψεις τον πλανήτη,φάεις μωρά,ακόμα διαλύσεις και ναούς άμα κάμεις καρδιακή μετάνοια σώζεσε.Αν τα κάνεις όλα αυτά εκ προ μελέτης δύσκολα κάποιος μετανοά γιατί μπορεί να βλασφήμησε κατά το Άγιο Πνεύμα.O Λωτ έκανε ότι έκανε μεθυσμένος και τότε επιτρέποντο η αιμομιξία.Γιατί αν ξέρεις στην Καινή νευρίασε ο Παύλος που ήταν χαλαροί οι Χριστιανοί με τον πόρνο και την μητριά του και τον αναθεμάτισε,μετανόησε μετά,είπε πως τέτοια πράγματα δεν κάνουν ούτε οι ειδωλολάτρες.Σφαγιάστηκαν από αιρετικούς.Ο Χριστιανισμός μάλιστα τιμά κάποια πράγματα αρχαίων Ελλήνων όπως καλή φιλοσοφία ή τέχνη.Δεν είναι σκοταδιστική .Για ότι κακό στο κόσμο ευθύνεται ο αθεισμός,μεγάλα κακά δηλαδή,αν και δνε είμαι σίγουρος αν θεωρούν ότι υπάρχει το κακό ή κακό λένε ότι δεν τους αρέσει αυτούς.Τι να πω:Εγωπάθεια;Ναζισμός;Ρατσισμός;Εκτρώσεις;Έκληση ηθών;Δεν λέω οι Χριστιανοί δεν κάνουν λάθοι ή δεν έχει αμαρτωλοί αλλά τουλάχιστον μετανοούν. Κοίτα εγώ έχω κάποιες εμπειρίες.''Αστρικές προβολές'' και άλλα πράματα.Και άλλοι ανθρώποι φυσικά Μην σου πω ότι η συντριπτική πλειοψηφεία στον κόσμο πιστεύουν σε θεότητες είτε στον Αληθινό. Τέτοιο παραλήρημα ούτε η γιαγιά μου. χαχαχαχαχ
Toufas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορω να βρισω θρησκειες ελευθερα ε? Μιας και ειναι επιθεση στην λογικη μου ολο αυτο, γιατι να μην επιτεθω εγω στην δικια σου?
Andreas2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Εκτός τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.Τις άλλες θα είσαι και ευλογημένος αν τις βρίσεις.
slygeo87 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Εκτός τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό. Γιατί η θρησκεία γενικότερα είναι το μόνο θέμα που θα έπρεπε να μη συζητάμε και να σεβόμαστε; Απάντα ή κάνε call me back.
Toufas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Για το πίστευε και μη ερέυνας λες; Γιατι αυτος που το εκλαβε χωρις κομμα, ειναι στοκος. Επισης καποτε κανανε πυρηνικες δοκιμες και τρεχανε προς την εκρηξη, αλλα ηταν λαθος. Επισης εισαι το ιδιο αθεος με εμενα, πιστευεις σε 1 θεο και οχι στους υπολοιπους 2869. Αρα ουστ παλιο αθεε.
TwitterLover Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 20 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 20 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κοίτα,ακόμα και οι άθεοι παραδέχονται πως η Γραφή είναι αρχαία κείμενα. Αρχαία, ναι. Αληθινά, όχι. Για το πίστευε και μη ερέυνας λες; Η ίδια η θεολόγος μας που είναι βαθιά πιστευομενη στον χριστιανισμό μας είπε πως αυτη η φράση έχει μπερδευτεί! Δεν είναι "πίστευε, και μη έρευνας" αλλα "πίστευε και μη, να έρευνας"! Όπως το γνωστό "πράσινα άλογα" δεν είναι πράσινα άλογα αλλα "πρασιν' άλογα."( πραττω μη λογικά). Εκτός τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.Τις άλλες θα είσαι και ευλογημένος αν τις βρίσεις. Γ@μw τον χριστιανισμό! Και ιδιαίτερα την Ορθοδοξία!
Andreas2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι,και άμα ερευνήσει θα καταλάβει ότι η Χ.Ο.είναι η αλήθεια.
Sellers Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή πιστεύεις οι ανθρώποι είναι τόσο αφελείς και βλάκες να πιστεύουν σε θεότητες είτε ψεύτικες είτε στον Αληθινό για τόσα χιλιάδες χρόνια; Άνετα. Κάτι που είναι λάθος είναι λάθος όσος καιρός και αν περάσει. Απλά όσο περνάν τα χρόνια, δημιουργούν ένα πέπλο αληθοφάνεις του στυλ ''Τόσα χρόνια ισχύει, δεν μπορείς εσύ να ερθεις να το αλλάξεις''. Αλλά η ιστορία, μας έχει διδάξει πως οι μεγαλύτερες επαναστάσεις (σε όλους τους χώρους) έγιναν απο ανθρώπους που απλά αμφισβήτησαν ιδέες χρόνων.
TwitterLover Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα,ακόμα και οι άθεοι παραδέχονται πως η Γραφή είναι αρχαία κείμενα.Δηλαδή πιστεύεις οι ανθρώποι είναι τόσο αφελείς και βλάκες να πιστεύουν σε θεότητες είτε ψεύτικες είτε στον Αληθινό για τόσα χιλιάδες χρόνια;Δεν είναι αντιγραφή.Απλά και οι άλλοι λαοί με άλλες θρησκείς είχαν κάποιες διατρεβλωμένες γνώσεις που ποθ μοιάζουν που πήραν από τους δάιμονες.Για αυτό π.χ.ο σατανάς υπάρχει στον Χριστιανισμό και στις άλλες κάτι που μοιάζει.Ο Κωνσταντίνος ότι έκαμε το έκαμε πριν την μετάνοια,δεν πα να κάνεις 1000 ανθρωποθυσίες,καταστρέψεις τον πλανήτη,φάεις μωρά,ακόμα διαλύσεις και ναούς άμα κάμεις καρδιακή μετάνοια σώζεσε.Αν τα κάνεις όλα αυτά εκ προ μελέτης δύσκολα κάποιος μετανοά γιατί μπορεί να βλασφήμησε κατά το Άγιο Πνεύμα.O Λωτ έκανε ότι έκανε μεθυσμένος και τότε επιτρέποντο η αιμομιξία.Γιατί αν ξέρεις στην Καινή νευρίασε ο Παύλος που ήταν χαλαροί οι Χριστιανοί με τον πόρνο και την μητριά του και τον αναθεμάτισε,μετανόησε μετά,είπε πως τέτοια πράγματα δεν κάνουν ούτε οι ειδωλολάτρες.Σφαγιάστηκαν από αιρετικούς.Ο Χριστιανισμός μάλιστα τιμά κάποια πράγματα αρχαίων Ελλήνων όπως καλή φιλοσοφία ή τέχνη.Δεν είναι σκοταδιστική .Για ότι κακό στο κόσμο ευθύνεται ο αθεισμός,μεγάλα κακά δηλαδή,αν και δνε είμαι σίγουρος αν θεωρούν ότι υπάρχει το κακό ή κακό λένε ότι δεν τους αρέσει αυτούς.Τι να πω:Εγωπάθεια;Ναζισμός;Ρατσισμός;Εκτρώσεις;Έκληση ηθών;Δεν λέω οι Χριστιανοί δεν κάνουν λάθοι ή δεν έχει αμαρτωλοί αλλά τουλάχιστον μετανοούν. Κοίτα εγώ έχω κάποιες εμπειρίες.''Αστρικές προβολές'' και άλλα πράματα.Και άλλοι ανθρώποι φυσικά Μην σου πω ότι η συντριπτική πλειοψηφεία στον κόσμο πιστεύουν σε θεότητες είτε στον Αληθινό. Αστρικες προβολές.... Το ενδοχομενο να είσαι διαταραγμενος- επηρεασμένος δεν το σκεφτηκες. Φυσικά και όχι γιατί απο μικρό παιδι είσαι προσυλιτισμενος. Psycho ε psycho!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.