Προς το περιεχόμενο

Υποχρεωτικα θρησκευτικα Α' Λυκειου.

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα θρησκευτικα απο τι διαβασα ειναι υποχρεωτικα για την Α' Λυκειου. Μηπως ξερετε αν υπαρχει κανενα παραθυρακι για απαλλαγη;

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άσε αδερφέ ξύνεις πληγές. Είχα φάει τις αποβολές από το τραγόπαπα που μας έκανε θρησκευτικά. Όλο μπλούζες με IRON MAIDEN φόραγα (στα 16 μου) και φοράω ακόμα (στα 42 μου) και μια φορά πήγε να μου τη σκίσει και του έχωσα κεφαλιά στη μάπα.

Πρέπει να δηλώσεις ότι είσαι άλλης θρησκείας, όχι ΧΟ. Αλλά, δυστυχώς, αυτό πρέπει να το προσυπογράψει γονέας - κηδεμόνας. Εγώ την είχα πατήσει άσχημα.

Δημοσ.

Άσε αδερφέ ξύνεις πληγές. Είχα φάει τις αποβολές από το τραγόπαπα που μας έκανε θρησκευτικά. Όλο μπλούζες με IRON MAIDEN φόραγα (στα 16 μου) και φοράω ακόμα (στα 42 μου) και μια φορά πήγε να μου τη σκίσει και του έχωσα κεφαλιά στη μάπα.

Πρέπει να δηλώσεις ότι είσαι άλλης θρησκείας, όχι ΧΟ. Αλλά, δυστυχώς, αυτό πρέπει να το προσυπογράψει γονέας - κηδεμόνας. Εγώ την είχα πατήσει άσχημα.

Φιλε, ειχα παρει απαλλαγη στις δυο τελευταιες ταξεις του γυμνασιου μετα τον ΝΟΜΟ οπου επαιρνες απαλλαγη χωρις να δηλωσεις αιτια, αλλα τα εκανε υποχρεωτικα και για τους αθεους και γι'αυτους που πιστευουν αλλη θρησκεια και τωρα ουτε να δηλωσεις αθεος δεν μπορεις. Γιάυτο ρωταω αλλον τροπο...

Καμια μπλουζα μου προτινεις; Το Α των αναρχικων π.χ;

Δημοσ.

A των αναρχικων δ κανει τπτ ειχαμε 5-6 στη ταξη με τετοιες μπλουζες...

Παρε μια μπλουζα Maiden που λεει ο συμφορουμιτης απο πανω βαλε μπροστα και αυτο το στιχο και θα ειναι σα να μην υπαρχεις

Satan's work is done

6-6-6 the Number of the Beast

Sacrifice is going on tonight

Α αμα πεσεις σε κανα τρελοπαππα που κανει θρισκευτηκα ισως μεινεις απο απουσιες.......

Δημοσ.

Εγώ τώρα κυκλοφορώ με HAMMERFALL αυστηρά!

Όταν ήμουν Λύκειο (1984 yeah I am a pooranger!!!! ) έπρεπε γονέας - κηδεμόνας να "πιστοποιήσει" ότι ήσουν άλλης θρησκείας. Πρόσεξε "άλλης" και όχι "άθεος" διότι το "άθεος" δεν έπαιζε και τότε.

Αν όντως έκαναν τα θρησκευτικά υποχρεωτικά και για άτομα άλλων θρησκειών, τότε τι @@ ανεξιθρησκεία μας τσαμπουνάνε; Ή ελευθερία; Εκτός αν πρέπει να πάει 18 κανείς για να καταλάβει ότι δεν τον εκφράζει ο κάθε χώρος. Τι να πω....

Δημοσ.

Εγώ τώρα κυκλοφορώ με HAMMERFALL αυστηρά!

Όταν ήμουν Λύκειο (1984 yeah I am a pooranger!!!! ) έπρεπε γονέας - κηδεμόνας να "πιστοποιήσει" ότι ήσουν άλλης θρησκείας. Πρόσεξε "άλλης" και όχι "άθεος" διότι το "άθεος" δεν έπαιζε και τότε.

Αν όντως έκαναν τα θρησκευτικά υποχρεωτικά και για άτομα άλλων θρησκειών, τότε τι @@ ανεξιθρησκεία μας τσαμπουνάνε; Ή ελευθερία; Εκτός αν πρέπει να πάει 18 κανείς για να καταλάβει ότι δεν τον εκφράζει ο κάθε χώρος. Τι να πω....

Δεν εχουν προβλημα οι γονεις μου. Απλα αν υπαρχει αλλος τροπος ρωταω ;D

Δημοσ.

Χμ. Δεν μπορεί ρε παιδιά. Πρέπει στις διατάξεις του υπουργείου παιδείας να υπάρχει κάποια εγκύκλιος. Μου φαίνεται απίστευτο και απαράδεκτο να ισχύει όντως κάτι τέτοιο.

Μερικά τηλέφωνα:

1550, 210-3442508, 210-3442793, 210-3442806, 210-3442796, 210-3442505

είναι μέχρι το βράδυ, για δες μήπως βγάλεις άκρη!

Δημοσ.

πριν 5 χρονια συμμαθητες μ ειχαν παρει απαλλαγες με αιτηση και υπογραφη κηδεμονα

Και γω το εχω κανει. Τωρα ειναι το θεμα, που το κανανε υποχρεωτικο..

Δημοσ.

Γιατί, μέχρι τώρα τι ήταν; Θυμήστε μου κάποιος.

απο το 2008 υπογραφοντας οι δυο γονεις οτι δεν θες να κανεις θρησκευτικα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ, επαιρνες απαλλαγη. Πριν λιγο καιρο ανακοινωσαν οτι απο φετος θα ειναι υποχρεωτικα τα θρησκευτικα Α και Β λυκειου(1 ωρα την βδομαδα) και μαθημα επιλογης στην Γ'

Δημοσ.

Τυπώνουμε ένα μπλουζάκι που θα λέει "Ο Θεός είναι αγάπης" και πηγαίνουμε στο σχολείο φορώντας το και παρακολουθούμε τον παροξυσμό τρώγοντας ποπ κορν.

Απ την άλλη, εύκολο 20άρη είναι, εαν είσαι ψαγμένος με τα θρησκευτικά θέματα θα κάνεις το μάθημα πιο ενδιαφέρον για εσένα και για τους συμμαθητές σου, για τον καθηγητή χλωμό, αλλά αυτός αποφάσισε να «σπουδάσει» θεολογία.

Δημοσ.

θρησκευτικα στο λυκειο..τι μου θυμίσατε!!ειχαμε εναν γαματο καθηγητη κοντα στα 35 μαζι του μιλαγαμε για ολες τις θρησκείες και τα πιστευω και μη ηταν απλα τελειος!απιστευτες αποψεις και ιδεες και οταν μας εβλεπε μες το αγχος αντι να κανουμε μαθημα μιλαγαμε για ποδοσφαιρο :mrgreen: .στο τελος μας μοίρασε 17-20.υπαρχουν ακομα οι θρησκευτικοι παπαδες?στο γυμνασιο ειχαμε μια θεουσα απλα δεν ασχολιομασταν με τη πάρτη της και καναμε οτι γουσταραμε. :devil:

Δημοσ.

στην Β λυκειου ειχα μια θρησκευτικου που ερχοτανε στη ταξη με γκρι κολλητα παντελονια και το στρινγκ "διαγραφοταν" απο μεσα, και μια φορα ειχε ερθει με κολλητη φορμα και το στριγνκ εννοειται και λεει : Δεν προλαβα, ημουν απο ξενυχτι χτες ε και φορεσα κατι προχειρο :mrgreen: :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...