Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα..

Τωρα παταω να ανοιξει ο υπολογιστης μου και κατευθειαν ανοιγουν τα λαμπακια και μετα ξανασβηνει!!!

Τροφοδοτικο ειναι?

Το ανοιξα το καθαρισα και ανοιξε ο υπολογιστης για 3 λεπτα και μολις πηγα να κουνησω το ποντικη εσβησε ξανα..

Τωρα παταω να ανοιξει και κλεινει κατευθειαν..

Μητρικη μου ειναι αυτη -->Link Και το τροφοδοτικο ειναι 400 watt..

Παιδες ποιο απο αυτα??

Link

Link

Link

Link

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις τον ανοίξεις την πρώτη φορά (μετά από ώρά σβηστό) σε πόσα δευτερόλεπτα κλείνει;

Μόλις τον ανοίξεις μη τον αφήσεις να μπει σε κανένα λειτουργικό, πήγαινε απευθείας στο bios και δες τη θερμοκρασία της CPU.

Δημοσ.

Μόλις τον ανοίξεις την πρώτη φορά (μετά από ώρά σβηστό) σε πόσα δευτερόλεπτα κλείνει;

Μόλις τον ανοίξεις μη τον αφήσεις να μπει σε κανένα λειτουργικό, πήγαινε απευθείας στο bios και δες τη θερμοκρασία της CPU.

Μερικες φορες ανοιγε εμπαινε στην επιφανεια εργασιας και μετα απο 3 λεπτα εκλεινε.

Τωρα παταω να ανοιξει και κατευθειαν κλεινει και ακουγεται και ενας θορυβος οταν κλεινει.

Το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη γυρναει ομως.Ανοιξα το τροφοδοτικο και ητανε γεματο σκονη, το καθαρισα το ξαναεβαλα και ανοιξε ο υπολογιστης και μολις πηγα να κανω κατι εσβησε.Τωρα ουτε συγκινητε.

Και μηπως πρεπει να παρω πιο μεγαλο τροφοδοτικο π.χ 450 watt..και πως θα καταλαβω ποιο κανει για μενα

Δημοσ.

Μερικες φορες ανοιγε εμπαινε στην επιφανεια εργασιας και μετα απο 3 λεπτα εκλεινε.

Τωρα παταω να ανοιξει και κατευθειαν κλεινει και ακουγεται και ενας θορυβος οταν κλεινει.

Το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη γυρναει ομως.Ανοιξα το τροφοδοτικο και ητανε γεματο σκονη, το καθαρισα το ξαναεβαλα και ανοιξε ο υπολογιστης και μολις πηγα να κανω κατι εσβησε.Τωρα ουτε συγκινητε.

Και μηπως πρεπει να παρω πιο μεγαλο τροφοδοτικο π.χ 450 watt..και πως θα καταλαβω ποιο κανει για μενα

Θα προτείνω να καθαρίσεις την Ψύκτρα και να βάλεις λίγη πάστα στη CPU. Υποθέτω πως είναι θέμα υπερθέρμανσης του επεξεργαστή. Προλαβαίνεις να μπεις στο bios και να δεις θερμοκρασίες;

Δημοσ.

Οχι δεν προλαβαινω.Αλλα η θερμοκρασια δεν νομιζω να φταιει.Οταν λειπω για δουλεια εχω ανοιχτει ανακλαση το παραθυρο απο το σπιτι εχει περιπου 10/13 βαθμους και παλι δεν ανοιγει..Πως να βαλω παστα που να βρω και πως θα το ανοιξω?

Γι αυτο εψαχνα ενα να δοκιμασω τροφοδοτικο να μην το αγοραζω τζαμπα.

Εψαξα σε αλλα φορουμ και ενα παιδι που ειχε παρομοιο προβλημα αλλαξε παστα και δεν λυθηκε . και με αλλαγη τροφοδοτικου λυθηκε..

Τωρα τι να κανω..????/

Δημοσ.

Οχι δεν προλαβαινω.Αλλα η θερμοκρασια δεν νομιζω να φταιει.Οταν λειπω για δουλεια εχω ανοιχτει ανακλαση το παραθυρο απο το σπιτι εχει περιπου 10/13 βαθμους και παλι δεν ανοιγει..Πως να βαλω παστα που να βρω και πως θα το ανοιξω?

Γι αυτο εψαχνα ενα να δοκιμασω τροφοδοτικο να μην το αγοραζω τζαμπα.

Εφόσον δεν ανοίγει καθόλου με 10-13°C, τότε παράβλεψε την θερμοαγώγιμη πάστα. Νόμιζα ότι παρέμενε για περίπου ένα λεπτό ανοικτό! Εφόσον τώρα δεν ανοίγει καθόλου πολλά μπορούμε να υποθέσουμε. Αξίζει πάντως να δοκιμάσεις ένα άλλο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Εφόσον δεν ανοίγει καθόλου με 10-13°C, τότε παράβλεψε την θερμοαγώγιμη πάστα. Νόμιζα ότι παρέμενε για περίπου ένα λεπτό ανοικτό! Εφόσον τώρα δεν ανοίγει καθόλου πολλά μπορούμε να υποθέσουμε. Αξίζει πάντως να δοκιμάσεις ένα άλλο τροφοδοτικό.

Τι να κανω θα παω να αγορασω αυτο..Αλλα θα κανει για την μητρικη μου..

Παταω να ανοιξει κανει παιρνει μπρος το ανεμιστερακι και πριν δειξει τα ασπρα γραμματα κλεινει..

Δημοσ.

Τι να κανω θα παω να αγορασω αυτο..Αλλα θα κανει για την μητρικη μου..

Παταω να ανοιξει κανει παιρνει μπρος το ανεμιστερακι και πριν δειξει τα ασπρα γραμματα κλεινει..

Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό, εάν είσαι αρχάριος ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ και διπλοτσεκάρισε όλες τις συνδέσεις!

Δημοσ.

Σημερα αλλαξα τις μνημες θεση και ψιλο ανοιξε μπηκα στο bios και η θερμοκρασιες cpu ηταν 13 και 19 ..Μολις ερθεις το τροφοδοτικο θα το ελεγξω..αλλα μετα παλι τα ιδια..

Δημοσ.

Παιδια αλλαξα το τροφοδοτικο και παλι τα ιδια....

Την Κυριακη ηταν ολη μερα ανοιχτος.Υποπτευομαι τις μνημες..

Αλλα αγορασα το τροφοδοτικο και τωρα να δω τικ θα γινει...

Δημοσ.

Εχω νομίζω ότι απλώς πρέπει να αλλάξεις την μπαταρία στην μητρική και μετά να ρυθμίσεις το bios. Επίσης να τσεκαρεις τα λαμπρία ρεύματος ότι κάνουν καλή επαφή .

android.png

Δημοσ.

Εχω νομίζω ότι απλώς πρέπει να αλλάξεις την μπαταρία στην μητρική και μετά να ρυθμίσεις το bios. Επίσης να τσεκαρεις τα λαμπρία ρεύματος ότι κάνουν καλή επαφή .

android.png

Που θα βρω μπαταρια τετοια και πως να την ελεγξω???

Κι μερικες φορες που το ανοιγω μου ζηταει να πατησω f1..

Την Κυριακη ηταν ολη την μερα ανοιχτος ..Παρατηρουσα τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη και ηταν 25 με 30 ..παραπανω δεν πηγαιναν..

Εγω προσανατολιζομαι και στις μνημες.Σκεφτομαι να το παω να το δει και ενας τεχνικος. Να σημειωσω οτι τις ημερες των διακοπων ημουνα στο χωριο και το ειχα κλειστο απο πισω και εχασε και την ημερομηνια και την ωρα..

Πηγα το τροφοδοτικο πισω. Μου ειπε αμα το πηγαινα χτες το απογευμα θα μου εδινε τα λεφτα , του ειπα οτι χτες το απογευμα δεν ηταν ανοιχτα και μου λεει εχεις δικιο ασε με να μιλησω με τα κεντρικα και θα σε παρω τηλεφωνο.

Πιστωση δεν θελω να μου γινει ..

Δημοσ.

Που θα βρω μπαταρια τετοια και πως να την ελεγξω???

Κι μερικες φορες που το ανοιγω μου ζηταει να πατησω f1..

Την Κυριακη ηταν ολη την μερα ανοιχτος ..Παρατηρουσα τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη και ηταν 25 με 30 ..παραπανω δεν πηγαιναν..

Εγω προσανατολιζομαι και στις μνημες.Σκεφτομαι να το παω να το δει και ενας τεχνικος. Να σημειωσω οτι τις ημερες των διακοπων ημουνα στο χωριο και το ειχα κλειστο απο πισω και εχασε και την ημερομηνια και την ωρα..

Πηγα το τροφοδοτικο πισω. Μου ειπε αμα το πηγαινα χτες το απογευμα θα μου εδινε τα λεφτα , του ειπα οτι χτες το απογευμα δεν ηταν ανοιχτα και μου λεει εχεις δικιο ασε με να μιλησω με τα κεντρικα και θα σε παρω τηλεφωνο.

Πιστωση δεν θελω να μου γινει ..

Παιδες περασα απο ενα μαγαζι και μου ειπε να τον παω να τον δει..Αμα ειναι μητρικη μου ειπε να υπολογιζω γυρω στο 30 ευρω...

Α αν τα eshop μου πουν για πιστωση ενω ειχα δυνατοτητα να παρω τα λεφτα αλλα τα απογευμα δεν ηταν ανοιχτα τι να τους πω..Το πηγα πισω πριν κλεισει μια μερα η αγορα..

Στο κατω κατω δεν φταιω εγω που δεν ηταν ανοιχτα το απογευμα...

Δημοσ.

Παιδια μου ειπανε καμμενη μητρικη..

Να τα αλλαξω θελλουν 200 ευρω και με κατι στοκ που εχουν μου λεει θα μου βγει 100 ευρω..

Που θα βρω μια μητρικη για τον επεξεργαστη μου AMD Athlon 64 processor 3000+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...