Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω ολο το φορουμ..

Χτες πηγα στο φοιτητικο μου σπιτι ειχα τον υπολογιστη καπου για 1.5 μηνα κλειστο, ειχα κατεβασει και τον γενικο του σπιτιου αφου πρωτα φροντισα να τον κλεισω και πισω απο το τροφοδοτικο..

Χτες πηγα να τον ανοιξω ..Μου εκανε νουμερα αρχιζε να δειχνει τα γραμματα οτι ξεκιναει και μετα ξαναεσβηνε μετα απο 15-20 επανεκκινησεις επειδη εχω κανει και dualboot (linux-winXP) μου εμφανισε την εικονα να διαλεξω λειτουργικο αλλα το πληκτρολογια(ασυρματο) δεν δουλευεε, ενω πριν φυγω για διακοπες δεν ειχα προβλημα.

Σημερα το πρωι το ανοιξα και δουλευει αλλα φοβαμαι να το κλεισω..

Τι μπορει να φταιει ...?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Bγάλε την μπαταρία που έχει πάνω η μητρική για 30 sec περίπου και ξαναβάλτην. Επίσης μπορούμε να βγάλουμε το jumper για 3 4 δευτερόπλεπτα και το ξαναβάζουμε

post-40279-0-98372700-1315825580_thumb.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια παλι τα ιδια...

Γιανα ανοιξει παταω το κεντρικο κουμπι 5-6 φορες..και αν ειμαι τυχερος..σημερα εσβηνε και ξφνικα και μου εβγαζε μια μπλε οθονη..εβγαλα κατι μνημες που ειχα και τωρα ειμαι με ενα γιγα και δεν εσβησε ακομα..

Νομιζω οτι παιζει κατι με το τροφοδοτικο αλλα δεν εχει κανενας φιλος μου να δοκιμασω..μην αγοραζω τζαμπα..

Δημοσ.

Παιδια παλι τα ιδια...

Γιανα ανοιξει παταω το κεντρικο κουμπι 5-6 φορες..και αν ειμαι τυχερος..σημερα εσβηνε και ξφνικα και μου εβγαζε μια μπλε οθονη..εβγαλα κατι μνημες που ειχα και τωρα ειμαι με ενα γιγα και δεν εσβησε ακομα..

Νομιζω οτι παιζει κατι με το τροφοδοτικο αλλα δεν εχει κανενας φιλος μου να δοκιμασω..μην αγοραζω τζαμπα..

την απαντιση ηδη την εχεις...λογικα αυτες φταινε...ξαναδοκιμασε τις παλιες να δεις αμα θα στο ξανακανει

Δημοσ.

Όταν πατάς το κουμπί για να ανοίξει, ακούς τα ανεμιστηράκια να δουλεύουν αμέσως ή μετά από πολλά πατήματα ???

Δημοσ.

Ολα τα ακουω..αλλα τιποτα..αυτην τη εβδομαδα που ηταν η κοπελα μου εδω και εγω ελλειπα καθε πρωι τον ανοιγε η κοπελα μου καθε πρωι ..και μου ειπε οτι ανοιγε κατευθειαν..

και το σαββατο το ειδα και γω με τα ματι μου ανοιξε κατευθειαν οταν πατησε το κουμπι..

σημερα παλι νουμερα εκανε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χαίρεται :) έχω και εγώ ένα παρόμοιο θεματάκι δηλαδή είμουν στο υπολογιστή κανονικότατα και εκεί που κατέβαζα τις ταινιούλες μου έπαθε ένα κοκό μπλόκο κόλλησε η οθόνη μετά από 1 λεπτό έκλεισα το χυπολογιστη βασικά rr έκανα οκουγεται ότι ξεκινάει φιλιολογικά όλα φαινονται να λειτουργούν το θέμα είναι ότι δεν μπενει στα ούτε καν στο bios, έβγαλα την κάρτα γραφικών την ξανά κούμπωσα έβγαλα 2 φορές την μπαταρία αλλά τίποτα ... δεν μπορω να κανω ουτε φορματ ξέρει κανείς τη μπορεί να οφείλεται

Δημοσ.

Για δοκίμασε να βγάλεις της μνήμες και να αφήσεις ένα μονο dimm πάνω (εαν εχεις μόνο ενα βαλτο σε αλλο slot ) και κάνε και ενα clear smos

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα..

Τωρα παταω να ανοιξει ο υπολογιστης μου και κατευθειαν ανοιγουν τα λαμπακια και μετα ξανασβηνει!!!

Τροφοδοτικο ειναι?

Το ανοιξα το καθαρισα και ανοιξε ο υπολογιστης για 3 λεπτα και μολις πηγα να κουνησω το ποντικη εσβησε ξανα..

Τωρα παταω να ανοιξει και κλεινει κατευθειαν..

Μητρικη μου ειναι αυτη -->Link Και το τροφοδοτικο ειναι 400 watt..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...