Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Hardware?

ivdimentia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά. Μου έχει συμβεί το εξής: έβλεπα youtube και το pc κόλησε εντελώς. Το περιστατικό έχει γίνει 3 φορές. Τη πρώτη φορά πρίν από μια εβδομάδα περίπου όπου μου πέταξε bsod και έκανε reboot και εχθές 2 φορές χωρίς bsod όμως, απλά κόλλησε εντελώς και έκανα reset. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα harware? Να πω ότι το pc το έχω κάτι παραπάνω από χρόνο και δεν μου είχε παρουσιάσει ποτέ τίποτα, ακόμη και όταν το είχα oc. Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά. Μου έχει συμβεί το εξής: έβλεπα youtube και το pc κόλησε εντελώς. Το περιστατικό έχει γίνει 3 φορές. Τη πρώτη φορά πρίν από μια εβδομάδα περίπου όπου μου πέταξε bsod και έκανε reboot και εχθές 2 φορές χωρίς bsod όμως, απλά κόλλησε εντελώς και έκανα reset. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα harware? Να πω ότι το pc το έχω κάτι παραπάνω από χρόνο και δεν μου είχε παρουσιάσει ποτέ τίποτα, ακόμη και όταν το είχα oc. Ευχαριστώ.

Nαι μπορει να ειναι hardware, οχι απαραιτητα ομως.Δυστυχως δεν παιζει ρολο το χρονικο διαστημα που δεν εχει παρουσιασει προβλημα το pc.

Κατα τ αλλα το προβλημα εμφανιζεται μονο οταν εισαι στο youtube ή και σε αλλες στιγμες?

Δημοσ.

Κατα τ αλλα το προβλημα εμφανιζεται μονο οταν εισαι στο youtube ή και σε αλλες στιγμες?

Όχι μόνο στο youtube, όταν πατάω full screen και μόνο σε βίντεο ποιότητας από 340 και κάτω.

• Moderators
Δημοσ.

Όχι μόνο στο youtube, όταν πατάω full screen και μόνο σε βίντεο ποιότητας από 340 και κάτω.

Το προβλημα προκυπτει με οποιο browser και αν χρησιμοποιησεις?

Δημοσ.

Το προβλημα προκυπτει με οποιο browser και αν χρησιμοποιησεις?

Χρησιμοποιώ τον Slim Browser. Τον έχω συνηθήσει και τον χρησιμοποιώ εδώ και αρκετά χρόνια. Με άλλους Browser δεν έχω δοκιμάσει.

εχεις κανει αναβαθμιση σε drivers γραφικων προσφατα?

Έκανα format πρόσφατα, όποτε έχω βάλει και τους τελευταίους drivers. Η gpu μου δεν είναι αυτή της υπογραφής μου αλλά η 6870 από την Sapphire.

• Moderators
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τον Slim Browser. Τον έχω συνηθήσει και τον χρησιμοποιώ εδώ και αρκετά χρόνια. Με άλλους Browser δεν έχω δοκιμάσει.

Κανε τον κοπο να δοκιμασεις.

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ πάνω σε κάποιο βίντεο πάνε settings και απενεργοποίησε αυτήν την ρύθμιση

flash-enable-hardware-acceleration.jpg

Οκ το έκανα. θα δω πως θα πάει.

Κανε τον κοπο να δοκιμασεις.

Ναι οκ δεν έχω προβλημα με αυτό. Απλά όπως είπα και στην αρχή το σκηνικό αυτό έγινε μια φορά πριν 2-3 εβδομάδες, οπότε και δεν έδωσα σημασία και στην συνέχεια χθες το βράδυ δύο φορές στα ψιλοκαπάκια. Οπότε και Browser να αλλάξω, δεν σημαίνει ότι ήταν από εκεί το πρόβλημα 100%...

• Moderators
Δημοσ.

Ναι οκ δεν έχω προβλημα με αυτό. Απλά όπως είπα και στην αρχή το σκηνικό αυτό έγινε μια φορά πριν 2-3 εβδομάδες, οπότε και δεν έδωσα σημασία και στην συνέχεια χθες το βράδυ δύο φορές στα ψιλοκαπάκια. Οπότε και Browser να αλλάξω, δεν σημαίνει ότι ήταν από εκεί το πρόβλημα 100%...

Δεν προτεινα να αλλαξεις browser,αλλα να δοκιμασεις εναν αλλο της επιλογης σου απλα για να δεις εαν εχει την ιδια συμπεριφορα. Εαν και εκει συναντησεις το ιδιο προβλημα, προφανως δεν φταιει ο slim browser που χρησιμοποιεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...