Προς το περιεχόμενο

Μάθημα επιλογης στιν Γ' λυκείου

tonythemaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε συ, συνεχίζει να μου φαίνεται περίεργο κάποιος που μπορεί να τα βγάλει πέρα με τα μκ να δυσκολεύεται με τα γενικής παιδείας είναι παιχνίδι απλά και με ελάχιστη ύλη. Από την άλλη αν θυμάμαι καλά στη φγ έννοιες της φκ συμβολίζονταν με διαφορετικούς τρόπους και τα παιδιά τα μπέρδευαν στην αρχή και γινόταν ολόκληρη ιστορία για το αν μπορούσαν να χρησιμοποιούν τους συμβολισμούς από την κατεύθυνση κ.τ.λ

Όσο για τα φετινά θέματα των μγ, ένας φίλος που έδινε μου είπε ότι ήταν δύσκολα για μγ όχι ότι ήταν δύσκολα σαν θέματα γενικά. Αυτό πιστεύω το κάνουν για να αποθαρρύνουν τα παιδιά από τη θεωρητική από το να δηλώνουν σχολές 5ου πεδίου και μετά να πηγαίνουν στη σχολή και να μην ξέρουν που πάνε τα 4... Όπως και να έχει είναι και θέμα αντίληψης, αν κάποιος έχει καλή αντίληψη στη φυσική δεν θα δυσκολευτεί τόσο πολύ, και πάλι όμως θα τα έβγαζε πέρα με μεγάλη άνεση με τα μγ :-)

Δημοσ.

Ασε που σε πολλες σχολες χρειαζεσαι πιθανοτητες κεφ 3 μαθηματικα γενικης(αν θυμαμαι καλα).Γενικα ειναι και τα 2 αρκετα ευκολα αλλα στη φυσικη μπορουν να βαλουν δυσκολοτερα θεματα σε σχεση με τα μαθηματικα γενικης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...