Προς το περιεχόμενο

Μάθημα επιλογης στιν Γ' λυκείου

tonythemaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θα ήθελα να μου προτείνεται πιο μάθημα επιλογής να επιλέξω μεταξύ φυσικής Γ.Π. και μαθηματικά Γ.Π και να μιλήσει κάποιος που έχει πάρει φυσική γιατί είναι δυσεύρετοι...

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα Ελληνική Γλώσσα και γραμματική.

Τουλάχιστον μέχρι να μάθεις να γράφεις το "στιν".

τώρα το είδα προσπαθώ να το διορθώσω.... :rolleyes:

δεν αλλάζει??

Δημοσ.

Μαθηματικά, η φυσική θα σου βγάλει την πίστη :-( Τα μαθηματικά είναι πανεύκολα και έχεις και 1 κεφάλαιο έτοιμο από την κατεύθυνση :P

Δημοσ.

την φυσικη δεν την περνει κανεις αφου μια χρονια βαλανε δυσκολα

1ωρο μαθημα ειναι δεν ξερω κατα ποσο ειναι δυσκολο ακομα.

απο τα μαθ, γπ μονο η παραγωγος ισως ειναι δυσκολη. τα υπολοιπα ειναι γελοια

Δημοσ.

Αν του φανεί δύσκολη η παράγωγος στα μαθηματικά γενικής καλύτερα να πάει θεωρητική, γιατί στην κατεύθυνση τι θα κάνει?

Δημοσ.

δεν έχω πρόβλημα με τα μαθηματικά απλώς σκέφτομαι την φυσική γιατί με ενδιαφέρει πιο πολλή σαν θέμα, δεν ξέρω, αν υπάρχει κανένα άτομο που να την έχει δώσει θα με διαφωτίσει.

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει πιο πολύ σαν θέμα ασχολήσου μαζί της αργότερα, ή στον ελεύθερο χρόνο σου, δεν είναι να παίζεις με τις πανελλήνιες. Και εμένα μου άρεσε η ιστορία και ήθελα να την επιλέξω γιατί βαριόμουνα τα μαθηματικά γενικής, αλλά επειδή είναι ένα πανεύκολο μάθημα θα είσαι πιο χαλαρός, άσε που δεν αλλάζει κάτι στο μηχανογραφικό αν δώσεις φυσική αντί για μαθηματικά, δεν θα μπορείς να δηλώσεις βέβαια 5ο πεδίο. Οι καθηγητές μου έλεγαν για την φγ ότι είναι δύσκολο μάθημα και ότι σε αυτό έχουν βάλει μερικά από τα πιο δύσκολα θέματα σε πανελλήνιες αλλά και από τα πιο εύκολα, αν επιμένεις βέβαια τι να σου πω, προσωπικά πιστεύω ότι θα βάλεις μπελά στο κεφάλι σου χωρίς λόγο..

Δημοσ.

Εγώ που έδωσα φυσική είχα γράψει 19.2 πάντως με 4 φορές διάβασμα όλη την χρονιά. Ένω στης κατεύθυνσης είχα γράψει λιγότερο με τόνους διάβασμα όλη την χρονιά :P

Δημοσ.

Δεν συγκρίνεται η φυσική κατεύθυνσης με τη φυσική γενικής, εννοείται ότι είναι πιο δύσκολη, εγώ απλά είπα ότι η φγ είναι δύσκολη για μάθημα γενικής παιδείας και ότι είναι χαζό τη στιγμή που υπάρχουν τα μγ που σου δίνουν βέβαιο έναν βαθμό >18 να πας και να δώσεις φγ:-(

Τέσπα, δεν είναι ότι με αφορά κιόλας μια γνώμη εξέφρασα ο τσ θα τα σκεφτεί και θα τα αποφασίσει μόνος του.

Άθλιε γι αυτό είπα έξω από τον χορό όλοι χορεύουν.

Δημοσ.

Δε καταλαβα γιατι το ειπες. Παρολαυτα πολυ πιο ευκολα γραφεις φυσικη παρα μαθηματικα, φετος τουλαχιστον πολλοι καηκαν στα μαθηματικα γενικης.

Δημοσ.

παιδιά σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, μάλλον φυσική θα δηλώσω γιατί μου φαίνεται πιο συγκεκριμένη η ύλη με σύγκριση τα μαθηματικά. Όποια παραπάνω άποψη δέκτη ειδικά από άτομα που την έχουν δώσει πανελληνίως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...