Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για αναβαθμιση

dimitrisOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λένε και αυτές μου διέφυγαν...

αχα να σε ρωτησω αν ειναι κατι αλλο

αν κρατησω την μητρκη μου γιατι μου αρεσει τωρα που κοιταω δεν βλαπω καμοια καλυτερη σε 775

πιον επεξεργαστη μου προτηνης εναν γρηγορο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε 775 όπως έχω ξαναπει δεν προτείνω να δώσει λεφτά κάποιος.

Αλλά μεταξύ μας τώρα το Pc που έχεις δε σε καλύπτει σε αυτά που θες;

ε ενταξει απλος κοιταω για νεο οπως ξανα ειπα δεν εχω μαζεψει ακομα λεπτα

αλλα τωρα ακουω ενα καμοια φορα εναν περιεγω ηχο απο το τροφοδοτικο και πρεπει να το παω πλαισιο το τροφοδοτικο εχει ακομα 4.5 χρονια εγγυηση :mrgreen:

Για την δουλειά που κάνεις το pc σου σε καλύπτει σε γενικές γραμμές.

Αυτό που θα έκανα εγώ στην θέση σου αν έκρινα ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε αναβάθμιση με βάση τις ανάγκες μου είναι:

1.Αλλαγή cpu με κάποιον quad 45nm Q8xxx, Q9xxx, μεταχειρισμένο πάντα με κόστος όσο το δυνατόν πιο κάτω απο τα 100€ (π.χ q8400 - q9400 - q9505 - q9550 στην καλύτερη αν σκοπεύεις να ξοδέψεις ~100€ πράγμα που δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι και είναι φρόνιμο να κάνεις στο s775). Eννοείται ότι πουλάς τον δικό σου και μειώνεις κάπως και το κόστος της αλλαγής.

2.Επιπλέον μνήμη για να γίνουν 4GB, μεταχειρισμένη πάντα και μάλιστα για καλύτερα ένα σετάκι 2x2gb στα 800mhz ή 1066mhz και να πουλήσεις αυτές που έχεις.

Κατα τα άλλα, στην ανάλυση της οθόνης σου η κάρτα σου για nfs είναι καλά σε γενικές γραμμές (ανάλογα και ποιό nfs βέβαια σε ενδιαφέρει να παίζεις και με ποια settings) και αφού δεν σε ενδιαφέρει το gaming γενικότερα δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξεις. Αν τώρα σκοπεύεις οπωσδήποτε να την αλλάξεις και αυτήν, παραμένοντας όμως με την ίδια οθόνη, θα πρέπει να αναζητήσεις πάλι στα μεταχειρισμένα κάποια π.χ ati σειρά 5xxx όπως hd5670, hd5750 για να κρατηθείς σε χαμηλό κόστος. Δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω απο αυτό. Και οι δύο θα σε υπερκαλύψουν στην ανάλυσή σου και στα παιχνίδια που παίζεις. Ακόμα και μια hd4770, hd4850 στα ~40€ που πουλιέται πλέον θα είναι λουκούμι (αντίστοιχες επιδόσεις με hd5750).

Όσο αφορά το psu που έχεις είναι μια χαρά. Είχα κάποτε το μεγαλύτερο αδερφάκι M620 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Είναι modular, έχει υψηλό efficiency και έχει και 5 έτη εγγύηση. Το κρατάς λοιπόν ασυζητητί. Αν έχει θέμα με το ανεμιστήρι, βεβαιώσου πρώτα ότι είναι απο αυτό ο θόρυβος και μετά πήγαινέ το για έλεγχο στο service.

Το ίδιο ισχύει και για τη μητρική σου, μια χαρά είναι στο s775.

αχα ευχαριστω παντως και εγω δεν θα δωσο λεφτα για μια 775 απλος ηθελα να ρωτησω

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gigabyte Socket AM3+ GA-970A-UD3

AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad Core Socket AM3 125W Box Black Edition

Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz

για αυτα τι λετε ;

dimitri αν πας σε vengeance πήγαινε αμέσως σε setaki. Μεθαύριο που θα θες να πάρεις και άλλο τσιπάκι μπορεί να μην συνεργαστούν. Την πάτησα και έμαθα...

Οσο για την κάρτα το λες και το ξαναλες ε αστην...

dimitri αν πας σε vengeance πήγαινε αμέσως σε setaki. Μεθαύριο που θα θες να πάρεις και άλλο τσιπάκι μπορεί να μην συνεργαστούν. Την πάτησα και έμαθα...

Οσο για την κάρτα το λες και το ξαναλες ε αστην...

αυτο ή αυτο με αλλα 20 η διπλη ;

για την καρτα το λεω και ξανω και εμα το ξανω λεω γιατι κανεις δεν μου εχει απαντησει αν θα κανει η καρτα το ξερω οτι το υπολοιπο συστημα θα ειναι ενα πολυ καλο και δεν θα εχει καρτα γρφικων καλη ;

Εγώ θα πήγαινα αμέσως στα 8GB και ας κάθονται... Οταν θα χρειαστεί να βάλεις άλλα 4GB πρέπει να το ψάξεις πολύ με τις vengeance...

τοτε με το παρακατω συστημα

AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad Core Socket AM3 125W Box Black Edition

Gigabyte Socket AM3+ GA-990XA-UD3

Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz

και την καρτα γραφικων που εχω την 8800 το τροφοδοτικο θα με καλυπτη ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...