stm00192 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ρε τι φρίκη έχετα φάει όλοι με τον 965?? Δεν υπάρχει μόνο το πλαισιο ως μαγαζι!! Παρε τον 955 από αλλού!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 955 κ απο μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 και εγω αυτο ειδα δεν εχει διαφορα και των 955 απο το πλαισιο γιατι το ιδιο βγαινη με τα μεταφορικα μολις των παράγγειλα των 955 απο το digita-master Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 digita mastah! συνονόματε.. τι browser έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 digita mastah! συνονόματε.. τι browser έχεις? γιατι το λες digita mastah ; mozilla γιατι ; ορθογράφο έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 use the forcE! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 εχω και αλλη μια ερωτησει οχι που θα τελειωνε εδω το θεμα οπως ειπα πηρα την μητρικη και ειδα οτι εχει θεση γα 3 καρτες γραφικων την πρωτη την κλασσικη και 2 αλλες λενε διπλα ATI και στην αλλη Nvidia οπως εχω στην εικονα τα εχω σημειωση και εχω παραγγυλη την καρτα γραφικων 6850 την παρακατω ειναι ΑΤΙ εγω που πρεπει να την συνδεσω για να εχω καλυτερα αποτελεσματα ; Στην ειδοδο ΑΤΙ στο 2 ; ή θα εχω τα ιδια αποτελεσματα και αν την συνδεσω στην 1 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Στην 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 το οτι υποστηριζει ΚΑΙ crossfire ΚΑΙ sli, το σκεφτηκες? εχεις διαβασει τα χαρακτηριστικα της? Expansion Slots 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (Note 3) 1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) (Note 4) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) 2 x PCI Express x1 slots (All PCI Express slots conform to the PCI Express 2.0 standard.) 2 x PCI slots Multi-Graphics Technology Support for AMD CrossFireX™ and NVIDIA SLI™ technology (PCIEX16 and PCIEX8) (Note 5) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Σκεψου το ενδεχομενο να μην εγραφε τιποτα η μητρικη επανω.τοτε να δω πως θα εκανε το οποιο crossfire η SLI. Α,επισης το ddr3 που λεει,το λεει μονο στο πρωτο slot μνημων.Γιατι??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 μα δεν ξερω τη ειναι το crossfire το διαωβασα οτι εχει τετοι αλλα δεν ξερω τι ειναι και για να κανω το crossfire που πρεπει να την βαλω ; Α,επισης το ddr3 που λεει,το λεει μονο στο πρωτο slot μνημων.Γιατι??????? και στα 4 το λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 το crossfire ή αλλιως Xfire ειναι οταν βαζεις 2 καρτες ΑΤΙ στην ιδια μητρικη και τις συνδεεις να δουλευουν σαν μια!! το SLI απο την αλλη ειναι οταν βαζεις 2 καρτες NVIDIA στην ιδια μητρικη και τις συνδεεις να δουλευουν σαν μια! παλιοτερα, οι μονες πλατφορμες που δεχονταν και τα 2 ηταν καποιες συγκεκριμενες της INTEL. τωρα, με τα νεα chipset σειρας 9** της AMD, εχεις την ιδια δυνατοτητα και εδω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 αρα εγω θα την βαλω στην 1 θυρα και αν απρω αλλη μια ιδια καρτα γρφικων ΑΤΙ θα την βαλω στην 2 θυρα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 ναι....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 α ωραια αν την βαλω ομως στην θεση 2 θα δουλεψει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα