haris013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Βασικά κερδίζει ο topic starter που θα ξεκινήσει topic για αναβάθμιση και θα φτάσει πάνω απο 501 posts. Δώρο μια κάρτα γραφικών απο μαγαζί της επιλογής του και έναν ελληνικό ορθογράφο για τον browser του. χαχαχαχα epic!
dimitrisOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 το post που δημιουργισα αρχικα ηταν να καποιες γενικεσ αποριες και δεν θελω με μια πρωτη συνθεση να το παρω το πς δεν κανω αναβαθμισει του πσ μου καθε 2 χρονια για να μην με νοιαζει σε λιγο καιρο θα αγοραστη το πς ---------------------------------------------------------------------------------------------- τι γνωμη εχεται τα αυτα τα μαγαζια www.visionstudio.gr & www.digital-master.gr ???
Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Πολυ καλα μαγαζια και τα 2.καλυτερα απο τα 3 ''μεγαλα''.
dimitrisOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Πολυ καλα μαγαζια και τα 2.καλυτερα απο τα 3 ''μεγαλα''. α ωραια γιατι απο εκει θα τα παρω τα πραγματα αλλα επειδη εγω μενω αθηνα και αυτα το ενα ειναι θεσσαλονικη και το αλλο χανια θα τους πω με αντικαταβολη γιατι δεν ξερεις καμοια φορα αν δεν ερθουν και που θα πανε ευχαριστω για τις απαντησεις σας , μεχρι τωρα δεν εχω αλλη απορια εκτος απο το βαψειμο του κουτιου
Thanos1972 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω για τις απαντησεις σας , μεχρι τωρα δεν εχω αλλη απορια εκτος απο το βαψειμο του κουτιου ωχ ωχ ωχ ωχ.
dimitrisOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ωχ ωχ ωχ ωχ. μου έχεις πει την διαδικασία αλλά φοβούμαι
haris013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 για το βαψιμο κουτιου κανε ενα search στο overclocking section και βρες ενα τοπικ που εχω κανει με ενα προτζεκτ μου..θα βρεις τα παντα αναλυτικα με τον τροπο που εβαψα,εκοψα,εραψα...
dimitrisOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 α κατι αλλο θελω να ρωτησω οταν κανω την συνθεση θελει καποια ρυθμισει πρωτα ; καπου το διαβασα για συνχρονισμο για τις μνημες ισχυει τιποτα τετοιο ;
rafail1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Λογικά εάν η μνήμες σου είναι πάνω απο 1333mhz χωρίς της manual ρυθμίσεις θα τρέχουν στα 1333mhz οπότε θα πρέπει να την βάλεις εσύ μετά στα κανονικά
dimitrisOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Λογικά εάν η μνήμες σου είναι πάνω απο 1333mhz χωρίς της manual ρυθμίσεις θα τρέχουν στα 1333mhz οπότε θα πρέπει να την βάλεις εσύ μετά στα κανονικά πως γιατι τις μνημες που θα παρω θα ειναι 1600mhz ;
stm00192 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ρε συ παρτο το ρημαδι πρώτα και μετα τα συζηταμε αυτά!!
haris013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ρε συ παρτο το ρημαδι πρώτα και μετα τα συζηταμε αυτά!! εε μα οντος!ενα ολοκληρο τοπικ με υποθετικες ερωτησεις!οπως σου ξανα ειπα μην ανχονεσε..οπου κολησεις θα τα πουμε αργοτερα..
barca10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 καλά μην βαράτε :cry: δεν βαραμε απλά δέρνουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα