Doc1355 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 θα μου φτασουν τα 120 ; Ε λειτουργικό θα βάλεις και τα προγράμματα σου ρε..αντε και 2-3 παιχνίδια να βάλεις πάλι σου φτάνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ε λειτουργικό θα βάλεις και τα προγράμματα σου ρε..αντε και 2-3 παιχνίδια να βάλεις πάλι σου φτάνει! ναι και εγω ελπιζω να φτασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ακομα αλλη ερωτηση στην μητρικη που θα παρω δεν κανει το dvd -rom που εχω ε; ειναι IDE συνδεση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ακομα αλλη ερωτηση στην μητρικη που θα παρω δεν κανει το dvd -rom που εχω ε; ειναι IDE συνδεση . Οχι δεν κανει!! Πω πωωωω 19 σελιδες θεμα!! Δεν εχω δει πιο αναποφασιστο ανθρωπο απο εσενα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι δεν κανει!! Πω πωωωω 19 σελιδες θεμα!! Δεν εχω δει πιο αναποφασιστο ανθρωπο απο εσενα!! ρωταω και μαθενω αρα πρεπει να παω σε ενα dvd που να λεει sata δεν μας ενδιαφερει τιποτα αλλο ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ακριβώς έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ati8assos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 και εγω για κατι τετοιο ελεγα που εχω ακουση αλλα γιατι οχι verxet ; ρωταω και μαθενω Προς γνώση κι επιμόρφωση λοιπόν Η διαφορά Agility – Vertex βρίσκεται στην ποιότητα της NAND flash μνήμης που χρησιμοποιούν. Πιο συγκεκριμένα ο Agility κάνει χρήση της ασύγχρονης (κατώτερης ποιότητας) ενώ ο Vertex της συγχρονισμένης. Η ασύγχρονη δεν τα πάει τόσο καλά σε μεταφορές ασυμπίεστων αρχείων (jpeg, xvid,mkv,mp3 κλπ) και επίσης, όσο γεμίζει ο δίσκος με δεδομένα, τόσο πέφτει (σε μεγαλύτερο βαθμό ) και η απόδοσή του. Αρα θεωρητικά πάντα, δεν είναι καλός ο συνδυασμός, ασύγχρονης NAND flash και του μικρού αποθηκευτικού χώρου των 60GB. Στην πράξη βέβαια δεν υπάρχει κάποιο review που να επιβεβαιώνει τα παραπάνω εκτός ίσως από αυτό του Hardocp , και αμφιβάλω αν ένας καθημερινός χρήστης θα δει κάποια ουσιαστική διαφορά στις επιδόσεις. Πιστεύω πάντως πως τα 120GB για SSD είναι η προτεινόμενη χωρητικότητα σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 αχα ευχαριστω πολυ αλλα πιο προτυνης εσυ Agility – Vertex ; Vertex ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Η ασύγχρονη δεν τα πάει τόσο καλά σε μεταφορές ασυμπίεστων αρχείων (jpeg, xvid,mkv,mp3 κλπ) και επίσης, όσο γεμίζει ο δίσκος με δεδομένα, τόσο πέφτει (σε μεγαλύτερο βαθμό ) και η απόδοσή του. συμπιεσμένων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Να θυμισω λιγο αυτο το θεμα.Ειχα προσπαθησει και τοτε!Τωρα σε αυτο γραφω μονο για την ιστορια γιατι πιστευω οτι θα περασει τις 51 σελιδες!!!! Edit: Για την ιστορια και μονο εγω ξερω οτι η μονη διαφορα vertex και agility ειναι στα τσιπακια μνημης ως προς τον κατασκευαστη.Δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ΛοοΛ ντάξει την 500αρα του άλλου δύσκολα μάλλον να τη φτάσουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπον πιον προτηνετε ; Agility ή Vertex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ΛοοΛ ντάξει την 500αρα του άλλου δύσκολα μάλλον να τη φτάσουμε.. μην το λες....εχουμε ειμαστε ακομα στις παραγγελιες...εχουμε ακομα το μονταρισμα το περασμα των windows και τα benchmarks.....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ati8assos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 αχα ευχαριστω πολυ αλλα πιο προτυνης εσυ Agility – Vertex ; Σαν overall επιλογή θα πρότεινα Crucial M4 στα 128GB, αλλά αν ήταν να διαλέξω μεταξύ Agility –Vertex, θα επέλεγα τον Vertex ή διαφορά τους είναι στα 30€ όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω. συμπιεσμένων.. Lol, "μη συμπιέσιμων πλέον" εννοούσα, Thanx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Σαν overall επιλογή θα πρότεινα Crucial M4 στα 128GB, αλλά αν ήταν να διαλέξω μεταξύ Agility –Vertex, θα επέλεγα τον Vertex ή διαφορά τους είναι στα 30€ όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω. ακριβως δινω μεχρι 150 ευρο και θελω να ειναι περιπου στα 120GB τι πρωτηνεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα