Προς το περιεχόμενο

matr-x router μετατροπή σε repeater

yincyun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.. υπάρχει περίπτωση αυτό το υπέροχο router να μετατραπεί σε repeater?! μόλις μετακόμισα και ο σπιτονοικοκύρης μου έχει σταθερή σύνδεση. μου έχει δώσει και το κωδικό και μπαίνω κανονικά από το laptop. απλά για να έχω και στον σταθερό ίντερνετ πρέπει να δώσω λεφτά είτε αγοράζοντας κανονικό repeater είτε αγοράζοντας ασύρματη κάρτα δικτύου....! φοιτητής και θέλω να το αποφύγω χρησιμοποιώντας το router από την παλιά μου σύνδεση.. έχω ψαχτεί αρκετά αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι.. καμιά βοήθεια?!

Δημοσ.

Μπορεις να συνδεσεις ενσυματα το ρουτερ σου με το ρουτερ του γειτονα, ωστε το δικο σου να γινει "προεκταση" του αλλου και δουλευει ενσυρματα και ασυρματα για να δινει στα δικα σου pc δικτυο και ιντερνετ? Αν οχι, τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω, μιας και το ρουτερ σου (και γενικα ολα τα ασυρματα μοντεμ ρουτερ) λειτουργει σαν ασυρματος πομπος, οχι σαν δεκτης που θες εσυ.

Δημοσ.

μας χωρίζει ένας όροφος.... δηλαδή όλα αυτά που διαβάζω για μετατροπή είναι μούφα?? κάτι wds και dd- κατι και κάτι άλλες ρυθμίσεις??

Δημοσ.

Εχεις καποιο λινκ να δω και εγω? Το dd-wrt το ξερω, αλλα υποστηριζει πολυ συγκεκριμενα ρουτερ.

Btw, 20 μετρα καλωδιο δικτυου θα σου κοστισει λιγοτερο απο 10Ε και προσφερει την αξιοπιστια της ενσυρματης συνδεσης αναμεσα στα ρουτερ σου.

Δημοσ.

Γεια σας.. υπάρχει περίπτωση αυτό το υπέροχο router να μετατραπεί σε repeater?! μόλις μετακόμισα και ο σπιτονοικοκύρης μου έχει σταθερή σύνδεση. μου έχει δώσει και το κωδικό και μπαίνω κανονικά από το laptop. απλά για να έχω και στον σταθερό ίντερνετ πρέπει να δώσω λεφτά είτε αγοράζοντας κανονικό repeater είτε αγοράζοντας ασύρματη κάρτα δικτύου....! φοιτητής και θέλω να το αποφύγω χρησιμοποιώντας το router από την παλιά μου σύνδεση.. έχω ψαχτεί αρκετά αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι.. καμιά βοήθεια?!

μπορεις να δεις μεσα αν υποστηριζει repeater αλλα χλωμο.μονο το siemens sl2 141 ειχα δει να παιζει repeater(δεν το ειχα δοκιμασει ποτε)

μια δευτερη λυση αλλα δυσκολο να την κανεις και αμα υποστηριζεται και απο τα 2 ρουτερ ειναι να παιξεις wds.

μια ασυρματη καρτα δικτυου ειναι φτηνη παντως.μια αλλη λυση παλι δυσκολη θα ηταν το laptop Να τραβαει ασυρματα και να δινει στο Pc Με καλωδιο αλλα ειναι λιγο δυσκολο και θα πρεπει να εχεις συνεχεια το laptop ανοιχτο.καλυτερα τοτε μια καρτα των 15 ευρω.

μας χωρίζει ένας όροφος.... δηλαδή όλα αυτά που διαβάζω για μετατροπή είναι μούφα?? κάτι wds και dd- κατι και κάτι άλλες ρυθμίσεις??

παιζουυν σε λιγα ρουτερ κατι Linksys κτλ για το dd-wrt .το wds πρεπει να το υποστηριζουν και τα 2 router και λιγο δυσκολο στο σεταρισμα.

αλλιως με ethernet καλωδιο μεχρι το Pc σου.

μονο αν βρεις custom firmware θα το κανεις repeater δεν νομιζω με το generic firmware που δουλευει ως μοντεμ/ρουτερ να γινεται κατι.

χλωμο να βρει για αυτο.

παντως η καλυτερη λυση ειναι ενα φτηνο ασυρματο wi fi stick.tp link που ειναι και φτηνα.οσο 2-3 καφεδες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...