evabb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι ρατσα...Τσιφτετελοσκυλο....στα μπουζουκια και στα σκυλαδικα του κερατα , μπορεις να βρεις πληθος....με λουρακι η χωρις... :P ελα μην μιλας ασχημα για το μωρο.
nikosgia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ελα μην μιλας ασχημα για το μωρο. Το συγκεκριμενο κοπροσκ....εεχμμ σκυλακι δεν μου χει κανει τιποτα....(φανατικος γατοφιλος ) , με τα σκυλαδικα εχω ενα θεματακι ...αλλα ειναι off topic οποτε επανερχομαι στην ταξη....
evabb Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το συγκεκριμενο κοπροσκ....εεχμμ σκυλακι δεν μου χει κανει τιποτα....(φανατικος γατοφιλος ) , με τα σκυλαδικα εχω ενα θεματακι ...αλλα ειναι off topic οποτε επανερχομαι στην ταξη.... τα σκυλαδικα ουτε εμενα μου αρεσουν αλλα λιγα τα λογια σου για τα κουταβια
Toufas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 τι αχουτο ρε ευα? θα θελες να σε κανουν μαριονετα εσενα σαν το σκυλι?
nikosgia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 τα σκυλαδικα ουτε εμενα μου αρεσουν αλλα λιγα τα λογια σου για τα κουταβια Κουλαρε το οτι δεν τα παω δεν σημαινει οτι τα μισω.....εκαστος στο ειδος του και ο nikosgia στις .....γατες...
aledjo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 το οτι μου εκατσε η γκομενα του αφεντικου, πως το αιτιολογειτε? αφου απο το γκομενο της ζουσα τοτε... αυτος ειχε τα λεφτα!
nikosgia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 το οτι μου εκατσε η γκομενα του αφεντικου, πως το αιτιολογειτε? αφου απο το γκομενο της ζουσα τοτε... αυτος ειχε τα λεφτα! ε ουτε η πρωτη ηταν ουτε η τελευταια...(παντως και σενα τιμησε και το...πορτοφολι , το ενα δεν αναιρει το αλλο)
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 έχετε σκεφτεί ποτε να κατουρήσετε? Εγώ προσωπικά το κάνω ενστικτωδώς
slygeo87 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 έχετε σκεφτεί ποτε να κατουρήσετε? Το δύσκολο είναι να κάνεις σεξ. =ρ το οτι μου εκατσε η γκομενα του αφεντικου, πως το αιτιολογειτε? αφου απο το γκομενο της ζουσα τοτε... αυτος ειχε τα λεφτα! Είσαι ωραίο αγόρι και γαμάτος ντητζεη.
DKNI Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 το οτι μου εκατσε η γκομενα του αφεντικου, πως το αιτιολογειτε? αφου απο το γκομενο της ζουσα τοτε... αυτος ειχε τα λεφτα! Σημαινει οτι εισαι ωραιο αγορι, κουκλακι Το ερωτημα ειναι-> Σου εκατσε. Συνεχιζει να σου καθεται ή ξαναγυρισε στο αφεντικο? Γενικα δεν νομιζω οτι σε αυτο το θεμα, αντρες και γυναικες δεν διαφερουν τοσο πολυ. Ολοι θελουμε το τελειο, ναι? Ολο το πακετο, που λεμε Μπορουμε να το εχουμε? Οι περισσοτεροι οχι Οποτε τι κανουμε? Αρχιζουμε με σειρα προτεραιοτητας να αφαιρουμε προσοντα Πχ αλλος θελει να ειναι ομορφη και ας ειναι τουβλο, αλλη θελει να εχει 10 φραγκα και ας ειναι χοντρος Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μας ελκυει και κατι αλλο και οποιος το ισχυριζεται, απλα λεει μπουρδες. Αν εγω εκτιμω και το πνευμα μιας κοπελας, ειναι εξαιρετικα πιθανο να την πεσω σε γκομενα που συμπαθω πολυ και ας μην μου αρεσει σαν εμφανιση (και μεταξυ μας, εμεις οι αντρες εχουμε μικροτερα στανταρντ με ποιες θα πηγαιναμε. Ειμαι σιγουρος οτι αμα δεν το μαθαινε κανεις γνωστος μας, οσοι το παιζουν/παιζουμε "εκλεκτικοι" θα την ειχαν πεσει σε πολλες σαβουρες προκειμενου να... Οποτε μην κανουμε τους επιλεκτικους, δεν ειμαστε. Αληθεια, οι γυναικες πως σκεφτονται σε αυτο το θεμα?) Αποκει και περα, θα καταλαβεις τι εκτιμας περισσοτερο οταν βρεθεις σε διλημμα, αν ταυτοχρονα παιζεις πχ με φραγκατη και χαζη ή εξυπνη και φτωχη. Μεχρι τοτε, απλα υποθετεις
xpapias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει να κάνει με την ηλικία. Στα 20 κοιτάζουν περισσότερο εμφάνιση, σκυλιά, γατιά, κιθάρες κλπ. Όσο όμως πλησιάζουν τα -άντα τόσο πιο πολύ τις ενδιαφέρει το μπαγιόκο.
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ολοι θελουμε το τελειο, ναι? Ολο το πακετο, που λεμε I was spared the perfection Because I loved every flaw.
salliara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 I was spared the perfection Because I loved every flaw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.