Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τώρα το είδα αυτό:

Ευχαριστω φιλε μου για τα πολυ καλα σου λογια,που δεν αξιζω. :devil:

Κοίτα, έχεις δύο φραγκάτους τύπους που μπαίνουν σε ένα μαγαζί. Ο ένας φοράει καλό παπουτσάκι και πουκαμισάκι, κάθεται σε μια γωνία, συμμετέχει στην κουβέντα, κάνει το ευχάριστο χιουμοράκι του και διακριτικά που και που κερνάει κανα σφηνάκι όταν χρειάζεται. Ο άλλος αμολάει μια κλωτσιά στην πόρτα, φοράει μια μπλούζα με το λογότυπο D&G απ' το λαιμό μέχρι τον κώλο, σκάει ένα 500αρικο στο κούτελο της σερβιτόρας και φωνάζοντας κερνάει όλο το μαγαζί.

Ο δεύτερος θα κάνει αναμφίβολα μεγαλύτερη αίσθηση (όπως φάνηκε μόλις μια σελίδα μετά), όμως..

*δεν έχω κάποια σχέση με τους αποπάνω τύπους και φυσικά δεν είναι εμπάθεια. Απλά λέω.

Δημοσ.

gnsx βαριεμαι να σε διαβασω.... :shifty:

Ωρε black widow εισαι δω να διαβασεις τι σου γραφουν???? :rolleyes:

Τώρα μπήκα. To nick είναι έμπνευση του dark _ son , τα credits σε εκείνον παρακαλώ ! Είναι μία παρομοίωση των σχέσεων μου με τους άντρες ( τις ερωτικές όχι τις φιλικές ) με τις τακτικές της μαύρης χήρας. :devil:

Άμα κερνάς, πηδάς.

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν.

Δημοσ.

Τώρα το είδα αυτό:

Κοίτα, έχεις δύο φραγκάτους τύπους που μπαίνουν σε ένα μαγαζί. Ο ένας φοράει καλό παπουτσάκι και πουκαμισάκι, κάθεται σε μια γωνία, συμμετέχει στην κουβέντα, κάνει το ευχάριστο χιουμοράκι του και διακριτικά που και που κερνάει κανα σφηνάκι όταν χρειάζεται. Ο άλλος αμολάει μια κλωτσιά στην πόρτα, φοράει μια μπλούζα με το λογότυπο D&G απ' το λαιμό μέχρι τον κώλο, σκάει ένα 500αρικο στο κούτελο της σερβιτόρας και φωνάζοντας κερνάει όλο το μαγαζί.

Ο δεύτερος θα κάνει αναμφίβολα μεγαλύτερη αίσθηση (όπως φάνηκε μόλις μια σελίδα μετά), όμως..

*δεν έχω κάποια σχέση με τους αποπάνω τύπους και φυσικά δεν είναι εμπάθεια. Απλά λέω.

Δεν ειμαι σιγουρος αν ο συμβολισμος αυτος ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα η απλα στην δυνατοτητα σου αντιληψης της,οποια τυχον ειναι αυτη.:-D

Αν εννοουσες τον τροπο που συμμετεχω στο νημα,νομιζω ειναι πολυ στενο το περιβαλλον που φανταστηκες οτι με αντιπροσωπευει,σε διαβεβαιωνω.

Επισης χαιρομαι που δεν εισαι εμπαθης,εγω ποτε δεν ειμουν,ειναι σημαδι ψυχασθενειας και ανασφαλειας.^_^

Δημοσ.

Τώρα το είδα αυτό:

ο δευτερος θα εκανε μεγαλυτερη αισθηση μεχρι λιγο πριν το 500αρικο...

ο πρωτος αν εδειχνε οτι ελενχε την συζητηση...

Τώρα μπήκα. To nick είναι έμπνευση του dark _ son , τα credits σε εκείνον παρακαλώ ! Είναι μία παρομοίωση των σχέσεων μου με τους άντρες ( τις ερωτικές όχι τις φιλικές ) με τις τακτικές της μαύρης χήρας. :devil:

τους μαγειρευεις και τους τρως...?

Δημοσ.

ο δευτερος θα εκανε μεγαλυτερη αισθηση μεχρι λιγο πριν το 500αρικο...

ο πρωτος αν εδειχνε οτι ελενχε την συζητηση...

Όταν ξέρεις ότι το 'χεις και είσαι σίγουρος γι' αυτό, αρκεί ένα σφηνάκι για να το κάνεις να φανεί και στους υπόλοιπους.

Όταν δεν είσαι σίγουρος ή αμφιβάλλεις, φροντίζεις να το διατυμπανίζεις. Είναι η ίδια εσωτερική ανάγκη που κάνει τον κάγκουρα να βάζει κινητήρα από αντιτορπιλικό στο Ceicento του. Αν σκάσει Mercedes δίπλα του, και πάλι ceicento θα είναι, αλλά τουλάχιστον θα κάνει την ίδια φασαρία.

Και για να είμαι και ontopic θεωρώ τον πρώτο, μεγαλύτερη γκομενοπαγίδα από τον δεύτερο ή τουλάχιστον πιο εκλεκτική. Ο δεύτερος είναι σαν την συρτή στο ψάρεμα, αμολάμε κι ό,τι πιάσουμε.

@benign

Δεν ειμαι σιγουρος αν ο συμβολισμος αυτος ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα η απλα στην δυνατοτητα σου αντιληψης της,οποια τυχον ειναι αυτη.:-D

Αν εννοουσες τον τροπο που συμμετεχω στο νημα,νομιζω ειναι πολυ στενο το περιβαλλον που φανταστηκες οτι με αντιπροσωπευει,σε διαβεβαιωνω.

Επισης χαιρομαι που δεν εισαι εμπαθης,εγω ποτε δεν ειμουν,ειναι σημαδι ψυχασθενειας και ανασφαλειας.^_^

Η ειρωνεία για το διανοητικό βεληνεκές, την πνευματική ένδεια ή τον ελλιπή λεξιλογικό πλουραλισμό που εντέχνως πλασάρεις είναι πολύ φτηνή, κι ας σε κάνει να νιώθεις μεγάλος ποικιλοτρόπως. Πόσο μάλλον όταν την πλασάρεις παρέα με διακοσμητικές παπαροφιοριτούρες.

Για την τελευταία πρόταση, να διαβάσεις τον Ανθρωπάκο. Αν τον έχεις διαβάσει, ξέρεις.

Δημοσ.

Και για να είμαι και ontopic θεωρώ τον πρώτο, μεγαλύτερη γκομενοπαγίδα από τον δεύτερο ή τουλάχιστον πιο εκλεκτική. Ο δεύτερος είναι σαν την συρτή στο ψάρεμα, αμολάμε κι ό,τι πιάσουμε.

το τι θεωρεις σωστο

και τι αντιλαμβανεται η αλλη

ειναι πραγματικα διαφορετικα τα πραγματα

εξου και ατακες

η μετριοφροσυνη ειναι για τους μετριους

που διατυμπανιζουν πολλες ελληνιδες

:shifty:

Δημοσ.

Η καλύτερη γκομενοπαγίδα είναι ένα άγριο, βαθύ, συνοφρυωμένο, κουκουβαγίσιο βλέμμα κατευθείαν στα μάτια του θηλυκού.

5113740378_6b4fb42bd5.jpg1131748-medium.jpg

Ακόμα κι αν δεν γουστάρει (χεστήκαμε), το ΄πιασε το νόημα.

Δημοσ.

@benign

Η ειρωνεία για το διανοητικό βεληνεκές, την πνευματική ένδεια ή τον ελλιπή λεξιλογικό πλουραλισμό που εντέχνως πλασάρεις είναι πολύ φτηνή, κι ας σε κάνει να νιώθεις μεγάλος ποικιλοτρόπως. Πόσο μάλλον όταν την πλασάρεις παρέα με διακοσμητικές παπαροφιοριτούρες.

Για την τελευταία πρόταση, να διαβάσεις τον Ανθρωπάκο. Αν τον έχεις διαβάσει, ξέρεις.

Πραιτωριανε,

Δεν υπαρχει ιχνος ειρωνιας αγαπητε μου φιλε,ειμαι ευθυς,σε εβαλα στην θεση σου γιατι εκανες εναν χονδροειδη χαρακτηρισμο,που βρυθει ζηλιας και γελοιοτητας σε μια παρατηρηση που εκανα,παλι εκφραζοντας ειλικρινη φιλια και συμπαθεια,σε ενα αλλο μελος του isnomnia, που δεν ειχε σχεση με το ατομο σου και ενω δεν συμμετειχες καν στην συζητηση.Το αν ειναι ελλιπες το λεξιλογικο μου οπλοστασιο ειναι υποκειμενικη γνωμη και θα μου επιτρεξεις να διαφωνησω μαζι σου αλλα δεν εχω καμμια διαθεση να σε πεισω γιατι απλα δεν μου κινεις το ενδιαφερον σαν poster σε αντιθεση με την αγαπητη Black Widow που την θεωρω γοητευτικη ως poster(μιας και δεν την γνωριζω εμφανισιακα ακομη).Σου ζητω ελικρινα συγνωμη για αυτο,αλλα η ελευθερη εκφραση ειναι ανωτερο αγαθο,οπως ελπιζω να συμφωνεις.Σχετικα με το γνωστο βιβλιο ο Ανθρωπακος,ασφαλως το ειχα διαβασει στα 16 μου,αλλα μην ανησυχεις καθολου γιατι ατομα σαν και σενα στην καθημερινη ζωη μου το υπενθμιζουν συχνα.:devil:

Δημοσ.

συναγωνιστές μην ξεχνιέστε!

μην αλληλοσφάζεστε σε γυναικείες ποδιές, μην πέφτετε στην παγίδα του divide et empera, του μοναδικού όπλου που διαθέτει το γυναικείο φύλο για να μας αφανίσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...