Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παντως δεν ηξερα οτι υπαρχει μυωπια πανω απο 10. Κατι μαθαινεις τελικα.

Εγω εχω 0.75 και 1 , και αστιγματισμο καπου 1, και με ενοχλει στο μετρο ξερω γω να μην ειμαι σιγουρος τι γραφει στην αλλη ακρη, στον πινακα ... δεν φοραω γυαλια κ ουτε προκειται

Δημοσ.

Εγω παντως δεν ηξερα οτι υπαρχει μυωπια πανω απο 10. Κατι μαθαινεις τελικα.

Εγω εχω 0.75 και 1 , και αστιγματισμο καπου 1, και με ενοχλει στο μετρο ξερω γω να μην ειμαι σιγουρος τι γραφει στην αλλη ακρη, στον πινακα ... δεν φοραω γυαλια κ ουτε προκειται

εχω ακουσει μεχρι 24-25 μυωπια. οταν αρχισουν να σε πιανουν επιμονοι πονοκεφαλοι τοτε θα βαλεις γυαλια.

Δημοσ.

εχω ακουσει μεχρι 24-25 μυωπια. οταν αρχισουν να σε πιανουν επιμονοι πονοκεφαλοι τοτε θα βαλεις γυαλια.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

Ποιοι πονοκεφαλοι μωρε. Και η οφθαλμιατρος μου χε πει οτι δεν θα χρειαστει μαλλον να βαλω ποτε γυαλια, επειδη στο ενα ματι ειναι χαμηλα (0.50 η 0.75, αλλα νομιζω 0.50)

Δημοσ.

Είπαμε να σας διαλύσουμε το topic για να μάθετε ... :devil:

Φύγετε καλέ να σας θάψουμε ελεύθερα :P

Εκεί υπάρχει μόνο μια λύση:

familyGuy_vol_2_starWarsDentist.jpg

Δημοσ.

Φύγετε καλέ να σας θάψουμε ελεύθερα :P

Εκεί υπάρχει μόνο μια λύση:

familyGuy_vol_2_starWarsDentist.jpg

μεχρι 8 βαθμους διορθωνεται, απο εκει και περα μπορεις απλα να το μειωσεις αλλα οχι να το μηδενισεις. επισης δεν μπορουν ολοι να κανουν λειζερ, συνηθως οσο περισσοτερη μυωπια τοσο πιο επιβαρυμενο ειναι το ματι.

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι μυωπια,αυτο ειναι τυφλωση!Εγω εχω 1,25 και 1,50,γυαλια φοραω μονο σπιτι για tv,pc κτλ....φακους πηγα μια φορα σε εναν οπτικο του εσπασα τα νευρα και εφυγα...πως τους φορατε????

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι μυωπια,αυτο ειναι τυφλωση!Εγω εχω 1,25 και 1,50,γυαλια φοραω μονο σπιτι για tv,pc κτλ....φακους πηγα μια φορα σε εναν οπτικο του εσπασα τα νευρα και εφυγα...πως τους φορατε????

Οι πρώτες φορές είναι απίστευτα δύσκολες μέχρι να βρεις τον τρόπο σου. Άσε που όλο νόμιζα ότι θα πέσουν και θα τους ψάχνω ενώ είμαι έξω. Είχα φάει κόλλημα με αυτό.

Η δική μου οφθαλμίατρος έχει βοηθό που κάνει το training . Ε μετά τις επόμενες φορές έπαιρνα τηλ. μία φίλη μου που φοράει φακούς πριν βάλω εγώ ή πήγαινα από εκεί για να μου συμπαρασταθεί ηθικά . Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι μπορώ να βάλω / βγάλω τους φακούς μόνο όταν δεν είμαι μπροστά σε καθρέφτη , γύρισα σε μηνιαίους και τέλος.

Δημοσ.

Οι πρώτες φορές είναι απίστευτα δύσκολες μέχρι να βρεις τον τρόπο σου. Άσε που όλο νόμιζα ότι θα πέσουν και θα τους ψάχνω ενώ είμαι έξω. Είχα φάει κόλλημα με αυτό.

Η δική μου οφθαλμίατρος έχει βοηθό που κάνει το training . Ε μετά τις επόμενες φορές έπαιρνα τηλ. μία φίλη μου που φοράει φακούς πριν βάλω εγώ ή πήγαινα από εκεί για να μου συμπαρασταθεί ηθικά . Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι μπορώ να βάλω / βγάλω τους φακούς μόνο όταν δεν είμαι μπροστά σε καθρέφτη , γύρισα σε μηνιαίους και τέλος.

Eγω στην αρχη νομιζα πως μυριζαν οι φακοι απο το υγρο που τους αποθηκευα και μολις τους ακουμπουσα στο ματι αρχιζε και δακρυζε. Την πρωτη φορα παιζει να εκανα και 3 ωρες να τους βαλω :rolleyes:

Ε μετα σιγα σιγα συνηθισα και πλεον ουτε 5 λεπτα δεν κανω. Αλλα μονο μπροστα σε καθρεφτη και οταν τους βγαζω χρησιμοποιω μια μπατονετα, δεν μπορω να τους βγαλω με τα χερια, φοβαμαι οτι θα καταστρεψω το ματι :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...