slygeo87 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι ρε..ζητημα να εχω δει 2 ταινίες! Απλα έχει την εικόνα του "τέλειο άντρα". (Γυμνασμένος,extreme,με λεφτα,με κουστούμια,με ακριβά αμάξια,με τρόπους και με γοητεία!) Ok, για 'σενα μπορεί να είναι μοντέλο ταύτισης αυτός όπως και για τις περισσότερες γκόμενες η Αλεξανδράτου. Δεν έχουμε όλοι (έστω εμείς οι few ) τα ίδια γούστα. =ρ
otherside88 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά και πριν ανέφερα οτι δεν πιάνει σε όλες! Είπα 8/10. Δεν κρίνω κανέναν, απλά λεω την γνώμη μου. Δεν ξερω σχεδόν καμια κοπέλα που προτιμάει εναν μαλλιά ροκά απο εναν τύπου James Bond. Είσαι η πρώτη. Οκ. καντο 7/10... και εγω τον μαλλια ροκα θα προτιμουσα... χαλαρα ομως!!!
-nick- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 καντο 7/10... και εγω τον μαλλια ροκα θα προτιμουσα... χαλαρα ομως!!!
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλλον επειδή ανήκεις στους κλασικούς που δε μπορούν να καταλάβουν πώς γίνεται να αρέσει σε κάποιον π.χ. η Helena Bonham Carter ή η Marion Cotillard (και πολλές άλλες) αντί της Angelina Jolie ή της Όλγας Φαρμάκη. Η Φαρμάκη είναι ψιλοχάλια... απορώ γιατί αρέσει σε κάποιους ως γυναίκα.. Σε αυτά τα ονόματα που ανέφερες, όπου οι δύο πρώτες όντως είναι ωραίες γυναίκες, προσθέτω την Peggy Lee και την Καρέζη.
Marria Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω την υποψια οτι οι περισσοτερες γυναικες του φορουμ ειναι κατω του μετριου εμφανισιακα,χοντρουλες με γυαλια και τετοια, για αυτο δεν ερχονται στα meetings των insomniacs. (Εξαιρουνται οι κοπελες που ηρθανε βεβαιως.) Ενω οι ανδρες ειναι και τα πρωτα μοντελα , αλλα ξεχασα αυτοι πανε στα meetings
phanispal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Η Φαρμάκη είναι ψιλοχάλια... απορώ γιατί αρέσει σε κάποιους ως γυναίκα.. Σε αυτά τα ονόματα που ανέφερες, όπου οι δύο πρώτες όντως είναι ωραίες γυναίκες, προσθέτω την Peggy Lee και την Καρέζη. Συμφωνώ και επαυξάνω: Έλλη Λαμπέτη -> φωτιά
black_widow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ενω οι ανδρες ειναι και τα πρωτα μοντελα , αλλα ξεχασα αυτοι πανε στα meetings Έλα τώρα , είμαστε γυναίκες που γράφουμε σε φόρουμ , πόσες πιθανότητες υπάρχουν να βλεπόμαστε ;
Marria Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Έλα τώρα , είμαστε γυναίκες που γράφουμε σε φόρουμ , πόσες πιθανότητες υπάρχουν να βλεπόμαστε ; Προσωπικα αρκετες Αλλα με ενοχλει οταν κοιταζουν τα χαλια των αλλων και οχι τα δικα τους πρωτα. Και στην τελικη who cares για την γνωμη τους...
lary7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Έλα τώρα , είμαστε γυναίκες που γράφουμε σε φόρουμ φόρουμ για Η/Υ , πόσες πιθανότητες υπάρχουν να βλεπόμαστε ; Link
black_widow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Link Ε ναι αυτό είναι το section το γενικό όμως , όχι του Hardware. Σε άλλα section πιο τεχνικά μόνο ερωτήσεις είμαι Προσωπικα αρκετες Αλλα με ενοχλει οταν κοιταζουν τα χαλια των αλλων και οχι τα δικα τους πρωτα. Και στην τελικη who cares για την γνωμη τους... Πες μου ότι δεν το έχεις πάρει σοβαρά τώρα αυτό που είπε ...
Marria Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Πες μου ότι δεν το έχεις πάρει σοβαρά τώρα αυτό που είπε ... Μαλλον οχι αλλα με εκνευρισε αρκετα. Μηπως να αρχισουμε και εμεις να τους θαβουμε? Να δουμε αντιδρασεις
black_widow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλλον οχι αλλα με εκνευρισε αρκετα. Μηπως να αρχισουμε και εμεις να τους θαβουμε? Να δουμε αντιδρασεις Έλα ρε συ , αυτά τα λένε συνήθως αν θέλουν φωτό ή να μας πικάρουν γενικά . Έχει καταντήσει κλισεδιάρικη ατάκα στο forum .
lary7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν παιζει ρολο, τα στερεοτυπα παραμενουν! Πχ, πες αυριο μια φιλη σου οτι θα βγεις με ενα αγορι που γνωρισες σε φορουμ Η/Υ, στο μυαλο της θα ερθει αυτο Link. Οποτε βαλε φακους, ξυρισε μουστακι, ισιωσε μαλια,πετα τα καρο πουκαμισα και ξεκινα να κερνας καφεδες μπας και βρεις αντρα..... :blink:lol
Marria Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Έλα ρε συ , αυτά τα λένε συνήθως αν θέλουν φωτό ή να μας πικάρουν γενικά . Έχει καταντήσει κλισεδιάρικη ατάκα στο forum . .. ή οταν δεν παμε στις συναντησεις τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.