Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ξερω σχεδόν καμια κοπέλα που προτιμάει εναν μαλλιά ροκά απο εναν τύπου James Bond. Είσαι η πρώτη. Οκ.

Μάλλον επειδή ανήκεις στους κλασικούς που δε μπορούν να καταλάβουν πώς γίνεται να αρέσει σε κάποιον π.χ. η Helena Bonham Carter ή η Marion Cotillard (και πολλές άλλες) αντί της Angelina Jolie ή της Όλγας Φαρμάκη.

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλλον επειδή ανήκεις στους κλασικούς που δε μπορούν να καταλάβουν πώς γίνεται να αρέσει σε κάποιον π.χ. η Helena Bonham Carter ή η Marion Cotillard (και πολλές άλλες) αντί της Angelina Jolie ή της Όλγας Φαρμάκη.

Περίπου ετσι.

Γι'αυτο ανέφερα 8/10.

Δημοσ.

Βασικα αλλα πραγματα θεωρούνται γκομενοπαγιδες για να ξεκινησεις μια σχεση και αλλα πραγματα για μονο ενα πηδημα.

Να μην πιασουμε τωρα και το θεμα της ηλικιας.

Δημοσ.

Το καγκούρικο. Το σπατανέικο.

κοντα στο λιμανι...

Υποκειμενικότητα, παίζει μεγάααααλο ρόλο.

βρηκες ατομο να το πεις...

Δημοσ.

Καλά και πριν ανέφερα οτι δεν πιάνει σε όλες! :P

Είπα 8/10. Δεν κρίνω κανέναν, απλά λεω την γνώμη μου. Δεν ξερω σχεδόν καμια κοπέλα που προτιμάει εναν μαλλιά ροκά απο εναν τύπου James Bond. Είσαι η πρώτη. Οκ.

Είμαι η δεύτερη.

Ο James Bond νόμιζα ότι αρέσει μόνο στους άντρες,δλδ δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να της αρέσει τέτοιος τύπος.

Δημοσ.

δλδ δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να της αρέσει τέτοιος τύπος.

Λογικό εάν λάβεις υπ'όψη ότι ο συγγραφέας δημιούργησε τον Bond ως χαρακτήρα αρεστό στο ανδρικό κοινό των '50s.

Δημοσ.

Είπα άνδρα τύπου James Bond.

Γυμνασμένο-Φέτες,με κουστούμια,ωραίους τρόπους συμπεριφοράς,λεφτά και ακριβά αμάξια.

Αν δεν σ'αρέσει αυτό, τι να πω??

Δημοσ.

Να το κοιτάξεις, κρίνεις πολύυυυ εύκολα κάποιον που δεν ξέρεις ;)

Και όχι, δεν είμαι σε κάποια ομάδα ατόμων που ανέφερες. [δλδ μην στέκεσαι μόνο σε μια πρότασή μου για να με ομαδοποιήσεις]

Άλλη γκομενοπαγίδα είναι η καθαριότητα. Πόσες θα θέλαμε να πλησιάσουμε κάποιον μπιχλιάρη;

Επίσης, ένα ωραίο χαμόγελο μπορεί να είναι επίσης γκομενοπαγίδα.

Και άλλα πολλά.

Ολες οι εξερεσεις παντα ειναι παρουσες οταν λεμε τι εχουμε ζησει...

Επισης:

Πόσες θα θέλαμε να πλησιάσουμε κάποιον μπιχλιάρη;

θα θέλαμε να πλησιάσουμε κάποιον;

να πλησιάσουμε

να πλησιάσουμε

1313220650714.jpg

Δημοσ.

ειδα οτι καποιος ανεφερε την καθαριοτητα. εγω το λεω φωναχτα οτι δεν νιωθω καθολου τυψεις να ριξω Χ σε βρωμιαρη αντρα χωρις καν να μπω στον κοπο να το σκεφτω παραπερα(ειπα βρωμιαρη οχι βρωμικο γτ πχ κανει χειρονακτικη δουλεια εκεινη την στιγμη).

Δημοσ.

Είπα άνδρα τύπου James Bond.

Γυμνασμένο-Φέτες,με κουστούμια,ωραίους τρόπους συμπεριφοράς,λεφτά και ακριβά αμάξια.

Αν δεν σ'αρέσει αυτό, τι να πω??

Ρηχα.

Ο Μποντ ειναι το προτυπο σου λεωνιδα?

Δημοσ.

Οχι ρε..ζητημα να εχω δει 2 ταινίες!

Απλα έχει την εικόνα του "τέλειου άντρα".

(Γυμνασμένος,extreme,με λεφτα,με κουστούμια,με ακριβά αμάξια,με τρόπους και με γοητεία!)

Δημοσ.

Εχω την υποψια οτι οι περισσοτερες γυναικες του φορουμ ειναι κατω του μετριου εμφανισιακα,χοντρουλες με γυαλια και τετοια, για αυτο δεν ερχονται στα meetings των insomniacs.:devil: (Εξαιρουνται οι κοπελες που ηρθανε βεβαιως.)

καλα ηρεμισε και λιγο... και να ειναι, τι ρολο παιζει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...