phanispal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξερω σχεδόν καμια κοπέλα που προτιμάει εναν μαλλιά ροκά απο εναν τύπου James Bond. Είσαι η πρώτη. Οκ. Μάλλον επειδή ανήκεις στους κλασικούς που δε μπορούν να καταλάβουν πώς γίνεται να αρέσει σε κάποιον π.χ. η Helena Bonham Carter ή η Marion Cotillard (και πολλές άλλες) αντί της Angelina Jolie ή της Όλγας Φαρμάκη.
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλλον επειδή ανήκεις στους κλασικούς που δε μπορούν να καταλάβουν πώς γίνεται να αρέσει σε κάποιον π.χ. η Helena Bonham Carter ή η Marion Cotillard (και πολλές άλλες) αντί της Angelina Jolie ή της Όλγας Φαρμάκη. Περίπου ετσι. Γι'αυτο ανέφερα 8/10.
Thanos1972 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικα αλλα πραγματα θεωρούνται γκομενοπαγιδες για να ξεκινησεις μια σχεση και αλλα πραγματα για μονο ενα πηδημα. Να μην πιασουμε τωρα και το θεμα της ηλικιας.
viper2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το καγκούρικο. Το σπατανέικο. κοντα στο λιμανι... Υποκειμενικότητα, παίζει μεγάααααλο ρόλο. βρηκες ατομο να το πεις...
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 βρηκες ατομο να το πεις... Haters Gonna Hate!!! :devil:
μαφαλντα Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά και πριν ανέφερα οτι δεν πιάνει σε όλες! Είπα 8/10. Δεν κρίνω κανέναν, απλά λεω την γνώμη μου. Δεν ξερω σχεδόν καμια κοπέλα που προτιμάει εναν μαλλιά ροκά απο εναν τύπου James Bond. Είσαι η πρώτη. Οκ. Είμαι η δεύτερη. Ο James Bond νόμιζα ότι αρέσει μόνο στους άντρες,δλδ δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να της αρέσει τέτοιος τύπος.
viper2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αν τις μέτρησε, τις μέτρησε λάθος. και εσυ πως το ξερεις...?
LongTom Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 δλδ δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να της αρέσει τέτοιος τύπος. Λογικό εάν λάβεις υπ'όψη ότι ο συγγραφέας δημιούργησε τον Bond ως χαρακτήρα αρεστό στο ανδρικό κοινό των '50s.
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Είπα άνδρα τύπου James Bond. Γυμνασμένο-Φέτες,με κουστούμια,ωραίους τρόπους συμπεριφοράς,λεφτά και ακριβά αμάξια. Αν δεν σ'αρέσει αυτό, τι να πω??
Toufas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Να το κοιτάξεις, κρίνεις πολύυυυ εύκολα κάποιον που δεν ξέρεις Και όχι, δεν είμαι σε κάποια ομάδα ατόμων που ανέφερες. [δλδ μην στέκεσαι μόνο σε μια πρότασή μου για να με ομαδοποιήσεις] Άλλη γκομενοπαγίδα είναι η καθαριότητα. Πόσες θα θέλαμε να πλησιάσουμε κάποιον μπιχλιάρη; Επίσης, ένα ωραίο χαμόγελο μπορεί να είναι επίσης γκομενοπαγίδα. Και άλλα πολλά. Ολες οι εξερεσεις παντα ειναι παρουσες οταν λεμε τι εχουμε ζησει... Επισης: Πόσες θα θέλαμε να πλησιάσουμε κάποιον μπιχλιάρη; θα θέλαμε να πλησιάσουμε κάποιον; να πλησιάσουμε να πλησιάσουμε
evabb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ειδα οτι καποιος ανεφερε την καθαριοτητα. εγω το λεω φωναχτα οτι δεν νιωθω καθολου τυψεις να ριξω Χ σε βρωμιαρη αντρα χωρις καν να μπω στον κοπο να το σκεφτω παραπερα(ειπα βρωμιαρη οχι βρωμικο γτ πχ κανει χειρονακτικη δουλεια εκεινη την στιγμη).
-nick- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Είπα άνδρα τύπου James Bond. Γυμνασμένο-Φέτες,με κουστούμια,ωραίους τρόπους συμπεριφοράς,λεφτά και ακριβά αμάξια. Αν δεν σ'αρέσει αυτό, τι να πω?? Ρηχα. Ο Μποντ ειναι το προτυπο σου λεωνιδα?
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι ρε..ζητημα να εχω δει 2 ταινίες! Απλα έχει την εικόνα του "τέλειου άντρα". (Γυμνασμένος,extreme,με λεφτα,με κουστούμια,με ακριβά αμάξια,με τρόπους και με γοητεία!)
Toufas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω την υποψια οτι οι περισσοτερες γυναικες του φορουμ ειναι κατω του μετριου εμφανισιακα,χοντρουλες με γυαλια και τετοια, για αυτο δεν ερχονται στα meetings των insomniacs. (Εξαιρουνται οι κοπελες που ηρθανε βεβαιως.) καλα ηρεμισε και λιγο... και να ειναι, τι ρολο παιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.