*nenya* Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Γκομενοπαγίδες που ισχύουν σε όλες τις γυναίκες: 1) Ακριβό - Εντυπωσιακό αμάξι 2) Να έχεις τρόπους 3) Μια καλή εξωτερική εμφάνιση 4) Καλο σώμα 5) Ωραίο στυλ ντυσίματος. Μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά...
kuzko21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 οι γυναικες ειναι εγκεφαλικα πλασματα. οι περισσοτερες δεν λειτουργουν ετσι...
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά... Πραγματικά το βάζω. ( Εξαιρούνται κοπέλες τύπου che guevara,αναρχικες, κουλτουριάρες κτλ.)
*nenya* Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εύκολο να βάζουμε ταμπέλες ε; Σε πληροφορώ ότι και κοπέλες χωρίς να είναι τύπου "che chevara,αναρχικες, κουλτουριάρες" που λες δεν πέφτουν βλέποντας ένα "πειραγμένο" αυτοκίνητο. Βέβαια είναι ανάλογα το target group του καθενός. Αν ο άλλος στοχεύει σε συγκεκριμένες κοπελιές βέβαια θα πάει να φτιάξει αμάξι, να βάλει και γυαλί και ζελέ και να βγει μια γύρα.
kuzko21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Πραγματικά το βάζω. ( Εξαιρούνται κοπέλες τύπου che chevara,αναρχικες, κουλτουριάρες κτλ.) λεο, αναθεωρησε. κανα 10% (-) να πεφτει με ενα ''καλο'' αμαξι. ασε που δεν καταλαβαινω τι οριζεται ως ''καλο''.
*nenya* Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αν την λέξη "καλό" την λέει ο λεγόμενος κάγκουρας τότε μάλλον εννοεί αμάξι με σούπερ-ντούπερ αεροτομές, ηχοσύστημα, νίτρο κλπ. Αν την λέει π.χ. ο μπαμπάς μας μάλλον εννοεί ένα γερό αμάξι τύπου mercedes κλπ. :P
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εύκολο να βάζουμε ταμπέλες ε; Σε πληροφορώ ότι και κοπέλες χωρίς να είναι τύπου "che chevara,αναρχικες, κουλτουριάρες" που λες δεν πέφτουν βλέποντας ένα "πειραγμένο" αυτοκίνητο. Βέβαια είναι ανάλογα το target group του καθενός. Αν ο άλλος στοχεύει σε συγκεκριμένες κοπελιές βέβαια θα πάει να φτιάξει αμάξι, να βάλει και γυαλί και ζελέ και να βγει μια γύρα. Οχι ρε τι πειραγμένο πας καλα? Λέω ακριβό και εντυπωσιακό αμάξι. Οχι καγκούρικο. Βασικά ξέρεις κάτι? Έτσι όπως τα λέω είναι. Τι εννοώ. Αν δεν είμαι χοντρός αλλα εχω ενα καλό σωμα, αν βλέπομαι γενικά,αν ξέρω να μιλάω και να μην οχι τούβλα οταν πάρω μέρος σε μια συζήτηση, σε συνδιασμό με ωραίο - ποιοτικό και κάποιες φορές ακριβό ντύσιμο και ολα αυτα σε συνδιασμό με ένα ωραίο cabrio αυτοκίνητο πχ πιστεύω οτι είναι το κλειδί της επιτυχίας! Ουσιαστικά είναι : Σώμα+ Τρόπους+ Ντύσιμο+ Ωραίο αμάξι= 8/10 Γυναίκες επιτυχία. Ψέμματα? λεο, αναθεωρησε. κανα 10% (-) να πεφτει με ενα ''καλο'' αμαξι. ασε που δεν καταλαβαινω τι οριζεται ως ''καλο''. Εντυπωσιακό Honda S2000 , Audi TT, Mercedes SLK200 και πιο ακριβά που ξεφεύγουν, Aston Martin DBS,Audi R8 κτλ κτλ... ΥΓ: Παιδιά μην παρεξηγηθώ! Εννοώ κάποιος να έχει όλο αυτο το πακέτο! Οχι μονο αμάξι!
*nenya* Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά ξέρεις κάτι? Έτσι όπως τα λέω είναι. Προβληματίζομαι όταν διαβάζω απόλυτες απόψεις. Τεσπά. [Μάλλον είμαι εξαίρεση λοιπόν κατά την γνώμη σου επειδή επέλεξα να είμαι με έναν που δεν έχει αυτοκίνητο, δεν έχει λεφτά, δεν έχει τέλειο σώμα αλλά έχει μυαλό, τρόπους και χιούμορ. ]
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Προβληματίζομαι όταν διαβάζω απόλυτες απόψεις. Τεσπά. [Μάλλον είμαι εξαίρεση λοιπόν κατά την γνώμη σου επειδή επέλεξα να είμαι με έναν που δεν έχει αυτοκίνητο, δεν έχει λεφτά, δεν έχει τέλειο σώμα αλλά έχει μυαλό, τρόπους και χιούμορ. ] Ναι οκ δεν λέω οτι αναγκαστηκά θα πρέπει να είσαι με τέτοιο τύπο, αλλα πιστεύω οτι αν περάσει κάποιος τέτοιος θα τον κοιτάξεις-σχολιάσεις. Αυτό θέλω να πω!
*nenya* Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τσου, αν περάσει κανα τεκνό μαλλιάς με μπλούζα Tool θα σχολιάσω Πάμε παρακάτω!
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τσου, αν περάσει κανα τεκνό μαλλιάς με μπλούζα Tool θα σχολιάσω Πάμε παρακάτω! Άρα είσαι στο group που αναφέρω πιο πάνω!! Συγγνώμη αλλα η γνώση σας δεν μπορείς να καταμετρηθεί στην ερευνά μας! Είσαι στο 2/10 ! Επόμενη!! :P
*nenya* Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Να το κοιτάξεις, κρίνεις πολύυυυ εύκολα κάποιον που δεν ξέρεις Και όχι, δεν είμαι σε κάποια ομάδα ατόμων που ανέφερες. [δλδ μην στέκεσαι μόνο σε μια πρότασή μου για να με ομαδοποιήσεις] Άλλη γκομενοπαγίδα είναι η καθαριότητα. Πόσες θα θέλαμε να πλησιάσουμε κάποιον μπιχλιάρη; Επίσης, ένα ωραίο χαμόγελο μπορεί να είναι επίσης γκομενοπαγίδα. Και άλλα πολλά.
leonidas_fs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Να το κοιτάξεις, κρίνεις πολύυυυ εύκολα κάποιον που δεν ξέρεις Και όχι, δεν είμαι σε κάποια ομάδα ατόμων που ανέφερες. Καλά και πριν ανέφερα οτι δεν πιάνει σε όλες! Είπα 8/10. Δεν κρίνω κανέναν, απλά λεω την γνώμη μου. Δεν ξερω σχεδόν καμια κοπέλα που προτιμάει εναν μαλλιά ροκά απο εναν τύπου James Bond. Είσαι η πρώτη. Οκ.
*nenya* Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Υποκειμενικότητα, παίζει μεγάααααλο ρόλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.