xri_ni Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 διακρινω χονδρα προβληματα στις διαπροσωπικες σχεσεις σε τουτο εδω το topic... Η κριση χαλαει και τις διαπροσωπικες μας σχεσεις μου φαινεται...
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μακάρι να είχαμε μόνο τέτοια προβλήματα να ασχολιόμασταν να τα αναλύουμε μέχρι του χρόνου... μονο αυτα και τα λεφτα δεν εμεινε και τπτ αλλο...
Marria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Η κριση χαλαει και τις διαπροσωπικες μας σχεσεις μου φαινεται... Mην το λες, καπου ακουσα πως λογω κρισης αυξηθηκαν οι γαμοι.. βλεπεις ειναι πιο ευκολο να εχεις 2 εισοδηματα απο ενα
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Η κριση χαλαει και τις διαπροσωπικες μας σχεσεις μου φαινεται... τσου απλως εμφανιζει ποιο γρηγορα τα προβληματα... Mην το λες, καπου ακουσα πως λογω κρισης αυξηθηκαν οι γαμοι.. βλεπεις ειναι πιο ευκολο να εχεις 2 εισοδηματα απο ενα και ομως αυτο ισχυει...
xri_ni Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Mην το λες, καπου ακουσα πως λογω κρισης αυξηθηκαν οι γαμοι.. βλεπεις ειναι πιο ευκολο να εχεις 2 εισοδηματα απο ενα Με την προυποθεση να δουλευουν και οι δυο,γιατι οπως ειπε και ο prime minister,ενας εργαζομενος σε καθε σπιτι...
Marria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Με την προυποθεση να δουλευουν και οι δυο,γιατι οπως ειπε και ο prime minister,ενας εργαζομενος σε καθε σπιτι... Σωστο αλλα ολο και καποια δουλεια μπορεις να βρεις, εστω και σαν part time..
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Mην το λες, καπου ακουσα πως λογω κρισης αυξηθηκαν οι γαμοι.. βλεπεις ειναι πιο ευκολο να εχεις 2 εισοδηματα απο ενα μαλλον για να παιρνουν κανα εξτρα επιδομα!
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Σωστο αλλα ολο και καποια δουλεια μπορεις να βρεις, εστω και σαν part time.. A μη μας τα χαλάς , ο George είπε για 1 εργαζόμενο όχι 1,2 , 1,4 εργαζόμενους .
Aplostra Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Mην το λες, καπου ακουσα πως λογω κρισης αυξηθηκαν οι γαμοι.. βλεπεις ειναι πιο ευκολο να εχεις 2 εισοδηματα απο ενα μηπως ειναι πολιτικοί,μεταξυ φίλων για να παίρνουν το επίδομα;
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Η κριση χαλαει και τις διαπροσωπικες μας σχεσεις μου φαινεται... Ε, με τόσο sex που μας έχει ρίξει η κυβέρνηση... που να ξενοκοιτάξεις για άλλο; Μένεις με αυτό.
vk13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εμενα παντως μου ειχε τυχει περιπτωση γκομενας η οποια δεν πηρε φραγκο μαζι της γιατι θεωρουσε δεδομενο οτι και θα την πληρωσω και θα την παω σπιτι της μετα το περας του ραντεβου. Για κακη της τυχη ομως ξεμπροστιαστηκε οταν εγω πηγα τουαλετα λιγο και εκεινη την ωρα ηρθε η σερβιτορα να ζητησει να πληρωθει για να κλεισει το ταμειο της. Την κρατουσε ομοιρο εκει την κοπελα μεχρι να γυρισω εγω η οποια παρακαλουσε την ιδια να την πληρωσει για να φυγει και αυτη ηταν ολο "να γυρισει ο δικος μου και να γυρισει ο δικος μου". Αυτην τωρα τι την κανεις? Εγώ προσωπικά τέτοια γυναίκα όχι για κοπέλα μου αλλά ούτε για φίλη δε θα την ήθελα. Και εμφανίσιμη να ήταν. Και κάτι τέτοιες είναι που χαλάνε την πιάτσα και για τις υπόλοιπες. Εννοείται ότι με τον τρόπο μου θα την έκανα πέρα αργά η γρήγορα. Πάντως ρε παιδιά επειδή το θέμα το πάτε εντελώς στα άκρα, μήπως να είστε λίγο πιο προσεχτικοί στις παρέες σας και με ποιους και ποιες βγαίνετε ή θέλετε να κάνετε σχέση;;; Ντάξει όπως είπα για μένα η αλήθεια για το πόσο οι γυναίκες θα εκτιμήσουν κάποιον για το χρήμα βρίσκεται κάπου στη μέση αλλά τόσες και τόσες κυκλοφορούν εκεί έξω δεν κοιτάνε όλες τo πορτοφόλι, είπαμε... Τι να πω ή είστε τόσο άτυχοι που πέφτετε πάντα σε "περιπτωσάρες" ή πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε αλλού για πορτοκάλια ή υπάρχει τόσο κόμπλεξ σε μερικούς (για χ,y λόγους) και το πάτε το θέμα εκεί που θέλετε να το πάτε. Είμαι 29 χρονών δε λέω έχω γνωρίσει και ΖΩΑ από το λύκειο κιόλας αλλά υπάρχουν και σοβαρές. Γυναίκα που να θέλει τον άντρα να κάνει την κίνηση να πληρώσει, ναι έχω γνωρίσει και πάρα πολλές. Έχω γνωρίσει φυσικά και πολλές που κάνουν κίνηση, με μερικές τσακωνόμασταν κιόλας για το ποιος θα πληρώσει,,,, Γυναίκα όμως που θα βγει μαζί μου για καφέ και δεν θα έχει καν λεφτά μαζί της και θα πει στη σερβιτόρα θα σε πληρώσει το παιδί δεν μου έχει τύχει ποτέ. Τέτοιες κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα για το τι ρόλο βαράνε... Σόρρυ κιόλας αλλά στη Φυλής τις βρίσκετε; To έχω απορία αυτό
nikosgia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 ... Σόρρυ κιόλας αλλά στη Φυλής τις βρίσκετε; To έχω απορία αυτό Κατσε να δεις τι εχει να γινει τωρα με την κριση....
washcloud Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Περί κεράσματος : (αυτός) "-...έλα τί λέει;" (αυτή) "-α έλα βρε, χάθηκες!" (αυτός) "-ε στο 'χα πει ότι ίσως αργήσω να πάρω, πολύ πήξιμο" (αυτή) "-κι εγώ έλεγα δεν κράτησες το τηλέφωνο" (αυτός) "χαχαχα...Ε όχι, αφού στο ζήτησα..." [μπλα-μπλα] "-...οπότε Παρασκευή, που βολεύει και τους δυο ε" "-ναι, τέλεια" α) "- ...να σου πω, θα μου επιτρέψεις να κεράσω; Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, θα το ήθελα πολύ" β) "-...να σου πω, κανονικά θα σου πρότεινα να κεράσω, κι αν και δε μ' αρέσει που το λέω, επειδή είναι σφιχτά τα οικονομικά μου αυτόν τον καιρό αλλά θέλω πολύ να βγούμε μαζί, θα σου πω κατ' ευθείαν αν γίνεται να πληρώσουμε ο καθ' ένας τα δικά του..." γ) "-...να σου πω, επειδή το ταμείο ανεργίας μου τελείωσε, σε παίρνει να κεράσεις;" Ηθικό δίδαγμα από τις ακριβώς αποπάνω πιθανές 3 περιπτώσεις : Σε όποια κι αν ανήκει ο καθ' ένας, η αλήθεια ειν' ωραίο πράγμα, κι ακόμα ωραιότερο όταν δεν λέγεται τελευταία στιγμή, αλλά πολύ νωρίτερα, ΚΑΙ για να ξέρει ο άλλος τί τον περιμένει, ΚΑΙ για να έχει χρόνο ν' αποφασίσει, αλλά ΚΑΙ για να μάθει με ποιάν έχει να κάνει από τις αντιδράσεις που θα έχει, χωρίς να την φέρει προ απροόπτου. Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη. Των φρονίμων τα παιδιά, πριν κεράσουν ανιχνεύουν. Περί γυναικών 1 : Οι γυναίκες γενικώς θέλουν την "προστασία" και την "κάλυψη" του άντρα, από τις μποντιμπιλντερούδες μέχρι τις φεμινίστριες κι από τις χαζογκόμενες μέχρι τις συνειδητοποιημένες. Το όπερ και σημαίνει, ανεξάρτητα από το ποιά είναι η άλλη και τί θέλει τελικώς, ποτέ δε θα της κάτσει άσχημα αν ο άλλος που γνώρισε πχ για 30'' κάπου και άλλαξε μαζί του τηλέφωνα επειδή της άρεσε α) "η εμφάνισή του" β) οι τρόποι του γ) το χιούμορ του δ) τα γούστα του που ταιριάζουν με τα δικά της ε) η "επικοινωνία" μαζί του κτλκτλ ...τυχαίνει και να το φυσάει. Και για την ακρίβεια, το να το φυσάει μπορεί να είναι ένα από τα κτλ ως αρχικός λόγος "για να τον γνωρίσει καλύτερα" (μετά σεξουαλικής πράξης ή άνευ), ή και ο πρώτος και τελευταίος λόγος. Οπότε, ας μην ούτε θεοποιούμε, αλλά ούτε και να δαιμονοποιούμε το χρήμα, μιας κι εξαρτάται απ' την περίπτωση. Κάτι επίσης που είναι σίγουρο για το χρήμα είναι ότι ασχέτως αν αποδειχτεί παγίδα ή απλώς δώλωμα, σίγουρα είναι πολύ σπάνιο ν' αποδειχτεί αντικίνητρο. Στη συνηθισμένη χειρότερη, απλά θα παραβλεφθεί. Ακόμη δηλαδή που μιλάμε για ιδιαιτερότητα περίπτωσης τύπου "δε γουστάρω να με κερνάει ο άλλος, δουλεύω και βγάζω λεφτά κι εγώ, κι ούτε πουτάνα, ούτε εκμεταλλεύτρια, ούτε πιο λίγη από αυτόν είμαι", το χρήμα/προστασία/κάλυψη του άλλου, ακόμη κι αν δεν ξοδευτεί για χάρη της, καλό είναι να υπάρχει. Ένα παραπάνω που όταν υπάρχει, δίνει άλλον αέρα στον αρσενικό κάτοχό του, μιας και οι περισσότεροι αρσενικοί, ασχέτως με το τί είναι τελικά η άλλη, νιώθουν ενστικτωδώς πως έχει την ανάγκη να καλυφθεί από την εν λόγω "προστασία". Απουσία του λοιπόν, νιώθουν μειονεκτικά απέναντί της, ακόμη κι αν δεν υπάρχει καν λόγος (είπαμε εξαρτάται από το ποιά τελικά είναι η άλλη). Εξ' ου άλλωστε και η γενικότητα "το χρήμα είναι η Νο1 γκομενοπαγίδα", που πιό πολύ στο αρσενικό μυαλό βρίσκεται. Αυτά για να προχωρήσει και κάπου το πράμμα, έστω διερευνητικά (μετά σεξουαλικής πράξης ή άνευ). Γιατί αν μιλάμε για "έναν κι άντε γειά", το χρήμα = η "προστασία"/"η κάλυψη" παίζει λιγότερο ρόλο. Δε θα γουστάρει η άλλη το χρήμα σου που δε θα το ξαναδεί - άλλα πράγματα θα γουστάρει - ανάλογα το ποιά είναι και τί της κάνει κλικ. Και μιλάμε για την πλειοψηφία τώρα, γιατί σαφώς και υπάρχουν και κάποιες που θα σου κάτσουν τα χαράματα, διότι τις έβγαλες έξω με την αμαξάρα, για ακριβά φαγητά, ποτά, μουσικές κτλ και τις διασκέδασες. Περί γυναικών 2 : Αν το καλοσκεφτεί κανείς,ο υπολογιστής μοιάζει τρομερά στη γυναίκα:Δεν υπάρχει μέρα που να μην σου σπάει τα νεύρα.Πρέπει να είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη.Μπορείς να κολλήσεις απίστευτα.Παίζεις παιχνίδια.Η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.Μπορεί να σε προδώσει απ΄τη μια στιγμή στην άλλη.Και πάνω απ' όλα,μπορεί να περάσεις μια ζωή μαζί του,αλλά είναι βέβαιο πως ποτέ δεν θα τον μάθεις 100%... (...να μη ξεχνιόμαστε που είμαστε τεχνολογικό φόρουμ δηλαδή...)
phanispal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μη μου πεις ότι δεν ευθυνόμαστε κι εμείς σ' ένα βαθμό.. Όταν ένα μεγάλο μέρος ενδιαφέρεται για ένα συγκεκριμένο τύπο γυναικών (ειδικά τα τελευταία χρόνια ο συγκεκριμένος τύπος μας έχει κατακλύσει), τι άλλο περιμένει; Όλο το πακέτο πάντως μην περιμένει να το βρει.
nikosgia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 "Γλεντατε..." γιατι χανομαστε....... B)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.