slygeo87 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Nα προσεχεις, ολες την περιουσια σου θελουν Αγάπησε το εφηβικό μου χιούμορ γυναικάκι. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 τι να σου πω. την βαζεις να πληρωσει το επομενο ραντεβου επιδηκτικα Καλυτερα να μου την κοψουν απο τη ριζα. Βασικα εγω απλα της ειπα οτι δεν ειμαι ο χορηγος που ψαχνει για το "επαγγελμα" που διαλεξε και οτι αν θελει μπορω να την πληρωσω το ταξι της για να πει σπιτι της....να την πληρωσω ειτε σε ειδος (οπου θα ειμαι εγω ο ταριφας) ειτε κυριολεκτικα να της δωσω τα 10 ευρω που χρειαζεται. Ανεπιστρεπτη φυσικα αρκει να σβησει το τηλεφωνο μου και να ξεχασει οτι υπαρχω μιας και εγω το ιδιο θα κανω.
Marria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αγάπησε το εφηβικό μου χιούμορ γυναικάκι. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Σορρυ δεν καταλαβα πως ολο αυτο ηταν χιουμορ.. Οκ ειπες εφηβικο, σταματω να ασχολουμαι.
Marria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Στάσου μη, κερνάω τα πρώτα. Too late, δεν βγαινω με ανδρακια
yanniliki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλυτερα να μου την κοψουν απο τη ριζα. Βασικα εγω απλα της ειπα οτι δεν ειμαι ο χορηγος που ψαχνει για το "επαγγελμα" που διαλεξε και οτι αν θελει μπορω να την πληρωσω το ταξι της για να πει σπιτι της....να την πληρωσω ειτε σε ειδος (οπου θα ειμαι εγω ο ταριφας) ειτε κυριολεκτικα να της δωσω τα 10 ευρω που χρειαζεται. Ανεπιστρεπτη φυσικα αρκει να σβησει το τηλεφωνο μου και να ξεχασει οτι υπαρχω μιας και εγω το ιδιο θα κανω. Και πολυ ευγενικο σε βρισκω..
ikaruga24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Not really, στην ουσια της προτεινα να την πηδηξω αφου την πληρωσα κανονικα (και αφου το περιμενε) και απλα να την αφησω σπιτι της ΜΕΤΑ. Αφου αυτο το "επαγγελμα" διαλεξε να κανει σιγα μην παρεξηγηθει κιολας.
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εμενα παντως μου ειχε τυχει περιπτωση γκομενας η οποια δεν πηρε φραγκο μαζι της γιατι θεωρουσε δεδομενο οτι και θα την πληρωσω και θα την παω σπιτι της μετα το περας του ραντεβου. Για κακη της τυχη ομως ξεμπροστιαστηκε οταν εγω πηγα τουαλετα λιγο και εκεινη την ωρα ηρθε η σερβιτορα να ζητησει να πληρωθει για να κλεισει το ταμειο της. Την κρατουσε ομοιρο εκει την κοπελα μεχρι να γυρισω εγω η οποια παρακαλουσε την ιδια να την πληρωσει για να φυγει και αυτη ηταν ολο "να γυρισει ο δικος μου και να γυρισει ο δικος μου". Αυτην τωρα τι την κανεις? Τραγικό
gnsX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ε ναι το μλκ,άκου να πάει τουαλέτα την ώρα που κλείνει η σερβιτόρα ταμείο
slygeo87 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί η άλλη; Θράσος να πληρωθεί από την κοπέλα; Α ΡΕ ΜΙΑ ΤΑΒΛΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ.
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί η άλλη; Θράσος να πληρωθεί από την κοπέλα; Α ΡΕ ΜΙΑ ΤΑΒΛΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ. Α εγώ πάντα ως ταμίας όταν είναι να με πληρώσει ζευγάρι λέω ξεχωριστά για καθένα το ποσό ( εκεί είμαι υπέρ βέβαια να πληρώνει ο ένας , να μη δίνω ξεχωριστά ρέστα στον καθένα , να μη μένω από ψιλά ) Αν η γυναίκα ή ο άντρας τελοσπάντων γουστάρει να πληρώσει , τον βρίσκει τον τρόπο του ή πάω τουαλέτα δήθεν και πάω διακριτικά ταμείο και πληρώνω ή το ίδιο αυτός. Απλά τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση δε διανοείται να έχεις βγει και να μην έχεις χρήματα , αν έχεις μείνει ταπί το λες πριν βγείτε ή δε βγαίνεις.
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 διακρινω χονδρα προβληματα στις διαπροσωπικες σχεσεις σε τουτο εδω το topic...
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 διακρινω χονδρα προβληματα στις διαπροσωπικες σχεσεις σε τουτο εδω το topic... Μακάρι να είχαμε μόνο τέτοια προβλήματα να ασχολιόμασταν να τα αναλύουμε μέχρι του χρόνου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.