Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα μου ηρθε φλασια για τα αγορακια μας, φανταστειτε το εξης σκηνικο :

φανταστειτε να λεει ο ανδρας στην γυναικα, τον μηνα Αυγουστο σου εκανα τοσα τηλεφωνηματα, σου στειλα τοσα μηνυματα, και τοσα mms (απο τις διακοπες). Μας βγαινει συνολο 20.17 ευρω. Επειδη ομως ειμαι πολυ χουβαρντας τυπος τα 17 λεπτα στα ξεγραψω οποτε μπορεις να πληρωσεις τα υπολοιπα 20 ευρω.

Σορρυ παιδια, αλλα ο μεσημεριανος υπνος κανει κακο :P

Ελπιζω να μην εχει τυχει σε καμια τετοια καφριλα :rolleyes:

Τα 17 λεπτά εγώ δεν θα τα χάριζα :devil:

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι λεει αυτος εκει; η ομορφια αγοραζεται, λιγοι γεννιουνται μ αυτη.

Αυτά τα λένε οι άσχημες/οι για να παρηγοριούνται. :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτά τα λένε οι άσχημες/οι για να παρηγοριούνται. :mrgreen:

ε ναι, δεν λεω το αντιθετο. ποσοι ανθρωποι υπαρχουν και απιστευτη φυσικη ομορφια που δεν χρεαιζονται κανενα απολυτως σενιαρισμα; ελαχιστοι των ελαχιστων.

Δημοσ.

Εμενα παντως μου ειχε τυχει περιπτωση γκομενας η οποια δεν πηρε φραγκο μαζι της γιατι θεωρουσε δεδομενο οτι και θα την πληρωσω και θα την παω σπιτι της μετα το περας του ραντεβου. Για κακη της τυχη ομως ξεμπροστιαστηκε οταν εγω πηγα τουαλετα λιγο και εκεινη την ωρα ηρθε η σερβιτορα να ζητησει να πληρωθει για να κλεισει το ταμειο της. Την κρατουσε ομοιρο εκει την κοπελα μεχρι να γυρισω εγω η οποια παρακαλουσε την ιδια να την πληρωσει για να φυγει και αυτη ηταν ολο "να γυρισει ο δικος μου και να γυρισει ο δικος μου".

Αυτην τωρα τι την κανεις?

Δημοσ.

Εμενα παντως μου ειχε τυχει περιπτωση γκομενας η οποια δεν πηρε φραγκο μαζι της γιατι θεωρουσε δεδομενο οτι και θα την πληρωσω και θα την παω σπιτι της μετα το περας του ραντεβου. Για κακη της τυχη ομως ξεμπροστιαστηκε οταν εγω πηγα τουαλετα λιγο και εκεινη την ωρα ηρθε η σερβιτορα να ζητησει να πληρωθει για να κλεισει το ταμειο της. Την κρατουσε ομοιρο εκει την κοπελα μεχρι να γυρισω εγω η οποια παρακαλουσε την ιδια να την πληρωσει για να φυγει και αυτη ηταν ολο "να γυρισει ο δικος μου και να γυρισει ο δικος μου".

Αυτην τωρα τι την κανεις?

ε αυτο ειναι πολυ χοντρο.

Δημοσ.

Έχουμε γύρω στα 5 γκομενάκια εδώ μέσα και τουλάχιστον τα 3 θέλουν τα λεφτά. Φανταστείτε τι γίνεται εκεί έξω!

Δημοσ.

Έχουμε γύρω στα 5 γκομενάκια εδώ μέσα και τουλάχιστον τα 3 θέλουν τα λεφτά. Φανταστείτε τι γίνεται εκεί έξω!

Nα προσεχεις, ολες την περιουσια σου θελουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...