Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Τοτε μαζι σου, αν εμαθες απο αυτη την εμπειρια, ισως να επρεπε να το παθεις και αυτο (ξερω ακουγεται καπως αλλα ξερεις οτι εχω καθε καλη προθεση)
salliara Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι, βρες ένα ανούσιο post και κερνάω καφέ. Κρίμα γιατί έχω.
slygeo87 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Και με το ποστ της σαλλιάρας απέδειξα τελικά ότι οι γυναίκες γουστάρουν το τσαμπέ. =ρ U MAD?
Marria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα μου ηρθε φλασια για τα αγορακια μας, φανταστειτε το εξης σκηνικο : φανταστειτε να λεει ο ανδρας στην γυναικα, τον μηνα Αυγουστο σου εκανα τοσα τηλεφωνηματα, σου στειλα τοσα μηνυματα, και τοσα mms (απο τις διακοπες). Μας βγαινει συνολο 20.17 ευρω. Επειδη ομως ειμαι πολυ χουβαρντας τυπος τα 17 λεπτα στα ξεγραψω οποτε μπορεις να πληρωσεις τα υπολοιπα 20 ευρω. Σορρυ παιδια, αλλα ο μεσημεριανος υπνος κανει κακο Ελπιζω να μην εχει τυχει σε καμια τετοια καφριλα
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δε θα αφαιρεσει αυτα που του εστειλε αυτη ?
Marria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Στο υποθετικο μου σεναριο υπολογιζει μονο αυτα που εστειλε αυτος σε εκεινη Aντε να υπολογισει μετα και την βενζινη που εκαψε για τις διαδρομες που εκανε μεχρι να παει σπιτι της.
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Στο υποθετικο μου σεναριο υπολογιζει μονο αυτα που εστειλε αυτος σε εκεινη Aντε να υπολογισει μετα και την βενζινη που εκαψε για τις διαδρομες που εκανε μεχρι να παει σπιτι της. και μετα αυτη θα πρεπει να υπολογισει ποσα λεφτα χαλασε σε εσωρουχα, αποτριχωσεις, κρεμες σωματος, ρουχα, παπουτσια, προιοντα μακιγιαζ, κομμωτηρια, μανικιουριστα...
Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ρε marria αλλα το "με πηγε και φαγαμε σε ενα πανακριβο εστιατοριο" θα το πεις και θα κορδωνεσαι στις φιλες σου (οχι εσυ, αλλα η random γυναικα εκει εξω) ή το οτι αγορασε αμαξι ή το οτι θα σε παρει να πατε ταξιδι... και μετα αυτη θα πρεπει να υπολογισει ποσα λεφτα χαλασε σε εσωρουχα, αποτριχωσεις, κρεμες σωματος, ρουχα, παπουτσια, προιοντα μακιγιαζ, κομμωτηρια, μανικιουριστα... αληθινη ομορφια
Marria Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ρε marria αλλα το "με πηγε και φαγαμε σε ενα πανακριβο εστιατοριο" θα το πεις και θα κορδωνεσαι στις φιλες σου (οχι εσυ, αλλα η random γυναικα εκει εξω) ή το οτι αγορασε αμαξι ή το οτι θα σε παρει να πατε ταξιδι... Κατσε γιατι αυτα στο υποθετικο μου σεναριο δεν τα εχω υπολογισει , αν και εγω προσωπικα τις διακοπες τις εχω πληρωσει μισες μισες.
Dark_Duck Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω εχω να πω τριχες κατσαρες... είναι ελάχιστες οι γυναίκες στην εποχή μας που δεν κοιτάνε το χρήμα. Ειναι ελάχιστες αυτές που θα παραβλεψουν την αφραγκία την ανέχια και την μιζερια για να μείνουν με κάποιον που δεν εχει στον ήλιο μοίρα αλλα ειναι εξυπνος και εμφανισιμος. Εν τέλη αν καταφέρουν να τα πετύχουν ολα νιωθουν πως επιασαν το λοττο αλλα συνήθως οποτε ειναι δυνατόν σκαβουν πιο μανιασμένα απο σκοτέζο χρυσορύχο που μυρίστηκε το πολύτιμο μέταλλο οταν πέσουν σε άντρα με μαρούλι, ο οποίος ειναι "υποφερτός" στους άλλους τομείς.
-nick- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Human_Condition
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 αληθινη ομορφια τι λεει αυτος εκει; η ομορφια αγοραζεται, λιγοι γεννιουνται μ αυτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.