Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοτε μαζι σου, αν εμαθες απο αυτη την εμπειρια, ισως να επρεπε να το παθεις και αυτο (ξερω ακουγεται καπως αλλα ξερεις οτι εχω καθε καλη προθεση)

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και με το ποστ της σαλλιάρας απέδειξα τελικά ότι οι γυναίκες γουστάρουν το τσαμπέ. =ρ

U MAD? :devil:

Δημοσ.

Καλα μου ηρθε φλασια για τα αγορακια μας, φανταστειτε το εξης σκηνικο :

φανταστειτε να λεει ο ανδρας στην γυναικα, τον μηνα Αυγουστο σου εκανα τοσα τηλεφωνηματα, σου στειλα τοσα μηνυματα, και τοσα mms (απο τις διακοπες). Μας βγαινει συνολο 20.17 ευρω. Επειδη ομως ειμαι πολυ χουβαρντας τυπος τα 17 λεπτα στα ξεγραψω οποτε μπορεις να πληρωσεις τα υπολοιπα 20 ευρω.

Σορρυ παιδια, αλλα ο μεσημεριανος υπνος κανει κακο :P

Ελπιζω να μην εχει τυχει σε καμια τετοια καφριλα :rolleyes:

Δημοσ.

Στο υποθετικο μου σεναριο υπολογιζει μονο αυτα που εστειλε αυτος σε εκεινη :P

Aντε να υπολογισει μετα και την βενζινη που εκαψε για τις διαδρομες που εκανε μεχρι να παει σπιτι της.

Δημοσ.

Στο υποθετικο μου σεναριο υπολογιζει μονο αυτα που εστειλε αυτος σε εκεινη :P

Aντε να υπολογισει μετα και την βενζινη που εκαψε για τις διαδρομες που εκανε μεχρι να παει σπιτι της.

και μετα αυτη θα πρεπει να υπολογισει ποσα λεφτα χαλασε σε εσωρουχα, αποτριχωσεις, κρεμες σωματος, ρουχα, παπουτσια, προιοντα μακιγιαζ, κομμωτηρια, μανικιουριστα...

Δημοσ.

ναι ρε marria αλλα το "με πηγε και φαγαμε σε ενα πανακριβο εστιατοριο" θα το πεις και θα κορδωνεσαι στις φιλες σου (οχι εσυ, αλλα η random γυναικα εκει εξω) ή το οτι αγορασε αμαξι ή το οτι θα σε παρει να πατε ταξιδι...

και μετα αυτη θα πρεπει να υπολογισει ποσα λεφτα χαλασε σε εσωρουχα, αποτριχωσεις, κρεμες σωματος, ρουχα, παπουτσια, προιοντα μακιγιαζ, κομμωτηρια, μανικιουριστα...

αληθινη ομορφια

Δημοσ.

ναι ρε marria αλλα το "με πηγε και φαγαμε σε ενα πανακριβο εστιατοριο" θα το πεις και θα κορδωνεσαι στις φιλες σου (οχι εσυ, αλλα η random γυναικα εκει εξω) ή το οτι αγορασε αμαξι ή το οτι θα σε παρει να πατε ταξιδι...

Κατσε γιατι αυτα στο υποθετικο μου σεναριο δεν τα εχω υπολογισει , αν και εγω προσωπικα τις διακοπες τις εχω πληρωσει μισες μισες.

Δημοσ.

Εγω εχω να πω τριχες κατσαρες... είναι ελάχιστες οι γυναίκες στην εποχή μας που δεν κοιτάνε το χρήμα. Ειναι ελάχιστες αυτές που θα παραβλεψουν την αφραγκία την ανέχια και την μιζερια για να μείνουν με κάποιον που δεν εχει στον ήλιο μοίρα αλλα ειναι εξυπνος και εμφανισιμος. Εν τέλη αν καταφέρουν να τα πετύχουν ολα νιωθουν πως επιασαν το λοττο αλλα συνήθως οποτε ειναι δυνατόν σκαβουν πιο μανιασμένα απο σκοτέζο χρυσορύχο που μυρίστηκε το πολύτιμο μέταλλο οταν πέσουν σε άντρα με μαρούλι, ο οποίος ειναι "υποφερτός" στους άλλους τομείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...