Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα παντως με ενοχλει ποσο σεξιστικο και κοινωνικα αποδεκτο ειναι το ολο θεμα, ενω οι γυναικες εχετε προβλημα με τον σεξισμο. Αλλα εκει που μας συμφερει ειναι σεξισμος, εκει που δεν μας συμφερει ειναι normal.

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απο μονη σου παραδεχεσαι οτι οποιος δεν εχει λεφτα δε πηδαει [για πολυ] και οτι αν δεν εχει τιποτα ο αλλος σε κραταει μονο με τα λεφτα.οποτε ασε τα περι μυγων,γιατι ξερω και τη παροιμια που λεει "αυτα ειναι σιγουρα σκατα,δε γινεται τοσες μυγες να κανουν λαθος"

ποιο κοντα στην αληθεια...

Δημοσ.

Διαβάζοντας μερικές απόψεις το thread θα έπρεπε να έχει τίτλο "Δε βρίσκω γκόμενα με τίποτα όλες τα λεφτά κοιτάνε"

Κολλάτε στα ακριβά αυτοκίνητα και σε κάποιον που κυκλοφορεί με θεογκόμενα επειδή βγάζει 6 χιλιάρικα το μήνα και νομίζετε ότι μόνο αυτοί "γλεντάνε". Συνέλθετε λίγο. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε αυτοί με τα παπάκια και τα σμαρτάκια να μπαζοφέρνουνε, κάτι που σίγουρα ΔΕΝ ισχύει.

Δημοσ.

τουλαχιστον ρε παιδι μου, εμεις οι αντρες δεν αρχιζουμε τις υπεκφυγες συνεχεια, θα πουμε απευθειας, ναι την ρουλα την εχω γιατι ειναι μουναρος και την πηδαω, δεν θα πουμε μα κοιτα ειναι εξυπνη κλπ στους φιλους μας. Δεν θα προσπαθησουμε να την αλλαξουμε επειδη ειναι απλα ομορφη, αν ο ανθρωπος που εισαι μαζι του ΔΕΝ ειναι αυτο που θες στα θεματα που μετρανε, μην χαλας τον χρονο σου να τον κανεις στα μετρα σου μωρη, βρες αλλον.

Αυτό δεν έχει να κάνει με τα φύλα .Ξέρεις πόσοι άντρες πυγμαλίωνες μου έχουν τύχει ; Μερικοι κάνανε λες και βρίσκονταν σε επιτροπή του Next Top Model...Και το κακό είναι ότι δε δείχνουν όλοι τέτοια δείγματα από τα πρώτα ραντεβού , να ξέρεις , σου αποκαλύπτονται στην πορεία . Ήμουν 54 κιλά και λέει με έβρισκε χοντρή ( ρε τράβα να δεις αν έρχομαι ) ή ξαφνικά δεν ήμουν αρκετά νοικοκυρά και έπρεπε να γίνω ( δεν το ήξερα ότι μένουμε και μαζί και τον επηρεάζει σε κάτι ). Αν μπεις σε αυτό το τρυπάκι θα χάσεις την προσωπικότητα σου. Απλά λες neeext.

Διαβάζοντας μερικές απόψεις το thread θα έπρεπε να έχει τίτλο "Δε βρίσκω γκόμενα με τίποτα όλες τα λεφτά κοιτάνε"

Κολλάτε στα ακριβά αυτοκίνητα και σε κάποιον που κυκλοφορεί με θεογκόμενα επειδή βγάζει 6 χιλιάρικα το μήνα και νομίζετε ότι μόνο αυτοί "γλεντάνε". Συνέλθετε λίγο. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε αυτοί με τα παπάκια και τα σμαρτάκια να μπαζοφέρνουνε, κάτι που σίγουρα ΔΕΝ ισχύει.

Τα media έχουν κάνει μεγάλο κακό...

BuyMeADrink2.jpg

Τι ουσιαστικά ΝΟΤ ποστς που κάνεις πάντα...

Δημοσ.
Τα media έχουν κάνει μεγάλο κακό...

Εννοείτε αυτό, απλά δε φταίνε τα media και για το κόμπλεξ τους.

Ο άλλος πχ τρώει μισό κιλό γουρνόπουλο για επιδόρπιο και ήρθε εδώ τώρα να μας μιλήσει για γυναίκες.

Δημοσ.

Εγώ το ίδιο πράγμα έλεγα από την αρχή.. αν δεν περάσω καλά, δεν θα κεράσω... τώρα αν εσύ το περνάω καλά το πήρες ότι εννοώ την γενετήσια πράξη.. δεν φταίω εγώ.. εσύ είσαι η πονηρή.. :P

Δημοσ.

Εγώ το ίδιο πράγμα έλεγα από την αρχή.. αν δεν περάσω καλά, δεν θα κεράσω... τώρα αν εσύ το περνάω καλά το πήρες ότι εννοώ την γενετήσια πράξη.. δεν φταίω εγώ.. εσύ είσαι η πονηρή.. :P

:mrgreen:

Δημοσ.

Αυτό δεν έχει να κάνει με τα φύλα .Ξέρεις πόσοι άντρες πυγμαλίωνες μου έχουν τύχει ; Μερικοι κάνανε λες και βρίσκονταν σε επιτροπή του Next Top Model...Και το κακό είναι ότι δε δείχνουν όλοι τέτοια δείγματα από τα πρώτα ραντεβού , να ξέρεις , σου αποκαλύπτονται στην πορεία . Ήμουν 54 κιλά και λέει με έβρισκε χοντρή ( ρε τράβα να δεις αν έρχομαι ) ή ξαφνικά δεν ήμουν αρκετά νοικοκυρά και έπρεπε να γίνω ( δεν το ήξερα ότι μένουμε και μαζί και τον επηρεάζει σε κάτι ). Αν μπεις σε αυτό το τρυπάκι θα χάσεις την προσωπικότητα σου. Απλά λες neeext.

Μα επιβεβαιωνεις τον κανονα που λεω! Του εδωσες και αλλες ευκαιριες επειδη κατι ασημαντο (οχι τοσο σημαντικο οσο ο χαρακτηρας) σου αρεσε που ξεχασες τι ειναι σημαντικο! Δεν νομιζω οτι εμαθε αν εισαι ακαταστατη στο 1ο ραντεβου... Του εδωσες ευκαιρια. Δεν φταιει εκεινος αν ειναι τουβλο, αλλα εσυ φταις που ξαναβγηκες μαζι του. Επισης εχω ξαναπει, με τα πιο καλα θα με συγκρινω για να γινω πιο καλος, δεν θα με συγκρινω με τα σκατα για να νιωσω ανώτερος, αν θες να σου πω τα λαθη που κανει το φυλο μου (και εγω) να σου τα πω ευχαριστως. Αλλα οχι να βγαζετε ολες την ουρα σας απεξω...

Δημοσ.

Εννοείτε αυτό, απλά δε φταίνε τα media και για το κόμπλεξ τους.

Ο άλλος πχ τρώει μισό κιλό γουρνόπουλο για επιδόρπιο και ήρθε εδώ τώρα να μας μιλήσει για γυναίκες.

Ε καλά δεν ξέρουμε κιόλας τι τρώει ο καθένας και πώς είναι εμφανισιακά , μην το τραβάμε. Σώμα πιο πολύ βλέπω να προσέχουν οι άντρες παρά οι γυναίκες ( πάνε και ένα γυμναστήριο ρε αδερφέ , προσπαθούνε να κάνουν και μία στοιχειώδη σωστή διατροφή ).

Δημοσ.

Δεν το λες σκαλωμα ουτε ειναι απαραίτητο να γίνετε αυτο.

Εαν γουσταρεις να το κανεις,το κανεις.δεν σημαινει οτι θα το κανεις συνεχεια.

Παλι εαν δεν το κανεις,δεν θα σου πει κανεις τιποτα.παει πολυ να κερασεις 5 ατομα σε ενα υποτιθεμενο πρωτο ραντεβου.

Αυτος που θα το κανει αυτο θα το κανει κυριως για να εντυπωσιασει.

Αυτο σου λεω. Εγω μπορει να κερναω μονο το φιλαρακι που ειναι αφραγκος ξερω γω, ή μια τυπισσα που γνωρισα.

Τουφας επαναλμβανεσαι

Δημοσ.

Τι ουσιαστικά ΝΟΤ ποστς που κάνεις πάντα...

Όχι, βρες ένα ανούσιο post και κερνάω καφέ. :devil:

Δημοσ.

Μα επιβεβαιωνεις τον κανονα που λεω! Του εδωσες και αλλες ευκαιριες επειδη κατι ασημαντο (οχι τοσο σημαντικο οσο ο χαρακτηρας) σου αρεσε που ξεχασες τι ειναι σημαντικο! Δεν νομιζω οτι εμαθε αν εισαι ακαταστατη στο 1ο ραντεβου... Του εδωσες ευκαιρια. Δεν φταιει εκεινος αν ειναι τουβλο, αλλα εσυ φταις που ξαναβγηκες μαζι του. Επισης εχω ξαναπει, με τα πιο καλα θα με συγκρινω για να γινω πιο καλος, δεν θα με συγκρινω με τα σκατα για να νιωσω ανώτερος, αν θες να σου πω τα λαθη που κανει το φυλο μου (και εγω) να σου τα πω ευχαριστως. Αλλα οχι να βγαζετε ολες την ουρα σας απεξω...

Εννοείται ότι έκανα πολυ κακή επιλογή και εννοείται ότι έπρεπε να είχα φύγει αλλά ήμουν μικρή τότε και κολλημένη , από τα λάθη μαθαίνουμε. Εννοείται ότι δεν έκατσα να γίνω κόκκαλο για χάρη του , η βλακεία είναι ότι δεν έφυγα και τράβηξα τη σχέση εκεί που δεν πήγαινε.

Το να μου πει ο άλλος ότι ξέρεις είσαι κυκλοθυμική και πρέπει να το ελέγξεις είναι άλλο πράγμα , αλλά μία τάση κυκλοθυμίας θα την έχω πάντα , δε γίνονται και θαύματα , πρέπει να με αποδεχτεί ή να φύγει .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...