kuzko21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 οτι ειπε η μπλακ γουιδο, ειναι θεμα τροπων, σε φαση που εαν ειστε μια παρεα μαζι (3-4) - ακομα και χωρις τον παραγωντα 1ο ραντεβου - δεν λες θα πληρωσω των 3ων και τα δικα σου μονος σου. τουλαχιστον για εμενα θα ηταν μεγαλη αγενεια. ή ο καθενας το δικο του ή ενας ολα.
johnieXoX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Βρε black_widow τι θέμα τρόπων είναι; Αφού δεν πέρασα καλά με κάποια, θα την κεράσω κιόλας; Και μη το βλέπεις μόνο σε στενό θέμα σχέσεων, αν βγεις με ένα φίλο σου και δεν περάσεις καλά θα κεράσεις; Εκτός αν υπάρχει οικονομικό θέμα από πίσω, οπότε αλλάζει το θέμα... Δηλαδή, αφού είναι θέμα τρόπων, και εμένα αν η τύπισσα δεν με γουστάρει, θα είναι τουλάχιστον ανάγωγη αν αρνηθεί να βγει μαζί μου για δεύτερη φορά... Το να κερνάς μόνο τον/την έναν/μία από τους δύο, ναι είναι εντελώς άκυρο. Οι όλους ή ο καθένας τα δικά του.
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνω με bl widow, ειδικα το 12 ειναι απο τα πρωτα στη λιστα.Γι'αυτο σε πολλες αρεσουν και μεγαλυτεροι γιατι αυτο συνεπαγεται και μια εμπειρια ζωης,σιγουρια και ωριμοτητα(οχι παντα βεβαια).Αλλα και η καθαριοτητα οπως λενε ειναι μιση αρχοντια..... Δεν είναι με σειρά προτεραιότητας ούτε αντικατοπτρίζουν τι θέλει η κάθε γυναίκα.
-nick- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αλλο παλι κ τουτο. Δηλαδη σε μια παρεα 5 ατομων θα πρεπει ειτε ολους ειτε κανενος? Τι σκαλωματα τρωτε ρε?
Thanos1972 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Βρε black_widow τι θέμα τρόπων είναι; Αφού δεν πέρασα καλά με κάποια, θα την κεράσω κιόλας; Και μη το βλέπεις μόνο σε στενό θέμα σχέσεων, αν βγεις με ένα φίλο σου και δεν περάσεις καλά θα κεράσεις; Εκτός αν υπάρχει οικονομικό θέμα από πίσω, οπότε αλλάζει το θέμα... Δηλαδή, αφού είναι θέμα τρόπων, και εμένα αν η τύπισσα δεν με γουστάρει, θα είναι τουλάχιστον ανάγωγη αν αρνηθεί να βγει μαζί μου για δεύτερη φορά... Και εγω πιστευω οτι ειναι θεμα τροπων και δεν ειμαι γκομενα. Ρε συ johnie,ενταξει εαν δεν γουσταρεις,κερνα εναν καφε η ενα ποτο και ασ'το να παει στο καλο.σιγα.μετα θα μπει και αυτη στην διαδικασια να σκεφτει καποια πραγματα παραπανω για εσενα/ Γενικοτερα το κερασμα στα πρωτα ραντεβου παιζει πολυ σημαντικο ρολο και ας μην εχει καποιος την οικονομικη ανεση.Το θεμα ειναι να θελει να το κανει και οχι να το κανει για να εντυπωσιασει.τα καταλαβαινουν ολα αυτες.......
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιος μίλησε για πιθανότητες να κάνεις sex ή όχι; Από αυτό που έγραψα εσύ κατάλαβες ότι κερνάω αν έχω πιθανότητες για sex ή όχι; Εγώ αυτό που λέω είναι ότι όταν βγω πρώτο ραντεβού με μία κοπέλα, και δεν περάσω καλά, γιατί να την κεράσω; Αν δω ότι δεν είναι αυτό που γουστάρω, ότι δεν ταιριάζουμε, ότι.. χίλια δύο.. γιατί να μπω στην λογική να κεράσω την κοπέλα; Γιατί εξισώνεις το κέρασμα με μία συνδιαλλαγή . Εγώ ας πούμε αν αρνηθώ το κέρασμα ( πιο εύκολα θα δεχτώ ένα κέρασμα από φίλο/η ή από σχέση σε πιο ώριμη φάση και όχι στα πρώτα ραντεβού ) βλέπω ότι ο άλλος το παίρνει στραβά και καλά ότι του λέω με τρόπο μην κεράσεις γιατί δε σε γουστάρω. Μα που κολλάει το κέρασμα με αυτό ; Σε άλλο ραντεβού ήμουν εγώ και σε άλλο αυτός ;
Thanos1972 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αλλο παλι κ τουτο. Δηλαδη σε μια παρεα 5 ατομων θα πρεπει ειτε ολους ειτε κανενος? Τι σκαλωματα τρωτε ρε? Δεν το λες σκαλωμα ουτε ειναι απαραίτητο να γίνετε αυτο. Εαν γουσταρεις να το κανεις,το κανεις.δεν σημαινει οτι θα το κανεις συνεχεια. Παλι εαν δεν το κανεις,δεν θα σου πει κανεις τιποτα.παει πολυ να κερασεις 5 ατομα σε ενα υποτιθεμενο πρωτο ραντεβου. Αυτος που θα το κανει αυτο θα το κανει κυριως για να εντυπωσιασει.
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι με σειρά προτεραιότητας ούτε αντικατοπτρίζουν τι θέλει η κάθε γυναίκα. Ε τα αρίθμησες και μπερδεύτηκα η γυναίκα
Toufas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 εχω ξαναπει οτι οποτε γενικευουμε οι παροντες θα πουν οτι η γενικευση ειναι σωστη αλλα αυτοι δεν τα κανουν. Το 90% απο αυτο το εχω ζησει με γυναικες. Ολα τα κακα οι αλλες τα κανουν, αυτες οχι. Ειναι σαν αυτες τις μπουρδες που λενε οτι "μετραει ο χαρακτηρας πιο πολυ" "τον θελω να ειναι εξυπνος και αστειος" ενω κανουν ακριβως το αντιθετο. Θυμαμαι παλαιοτερα στην προηγουμενη ζωη μου που ακουγα: "αχ γιατι να μην ειναι πιο πολλοι σαν και εσενα να εβρισκα και εγω καποιον"... μωρη αγγουρο... εγω ειμαι σαν και εμενα τι αλλο θες? "δεν θελω να χαλασει η φιλια μας με το να γινει κατι μεταξυ μας" (αυτο το ακουσα και προσφατα που ειπα να το γυρισω στο πιο σοβαρο) και μετα εξαφανιζονται οταν κανουν σχεση και σου λενε οτι ετσι γινονται αυτα κλπ κλπ "ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια/μαλακες/κλπ" και μετα κανουν κατι με καποιον μονο λογω εμφανισης τουλαχιστον ρε παιδι μου, εμεις οι αντρες δεν αρχιζουμε τις υπεκφυγες συνεχεια, θα πουμε απευθειας, ναι την ρουλα την εχω γιατι ειναι μουναρος και την πηδαω, δεν θα πουμε μα κοιτα ειναι εξυπνη κλπ στους φιλους μας. Δεν θα προσπαθησουμε να την αλλαξουμε επειδη ειναι απλα ομορφη, αν ο ανθρωπος που εισαι μαζι του ΔΕΝ ειναι αυτο που θες στα θεματα που μετρανε, μην χαλας τον χρονο σου να τον κανεις στα μετρα σου μωρη, βρες αλλον.
vk13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ακόμη χειρότερα! Δηλαδή αυτό που λες είναι ότι οι χαζές κοιτάνε μόνο το πορτοφόλι, ενώ οι έξυπνες θέλουν ωραίο, έξυπνο και πλούσιο Noμίζω ήμουν σαφέστατος σε αυτό που έγραψα. Δεν είπα πουθενά να είσαι πλούσιος. Γενικά είπα ότι θα δουν όλο το πακέτο. Ναι, και το χρήμα αν το έχεις δε θα τις χαλάσει αλλά από μόνο του δεν κάνει τίποτα. Και επίσης όταν λέμε χρήμα δεν εννούμε να είσαι στέλεχος σε πολυεθνική εταιρία... Να έχεις λίγο απ΄ όλα θέλουν σε φυσιολογικά επίπεδα είναι πολύ καλά για "αρχή". Απλές ανέσεις να μπορείς να προσφέρεις πχ να κερνάς, μια εξυπηρέτηση με το αμάξι σου, ένα έξυπνο δώρο μετράνε αρκετά. Προσεγμένη εμφάνιση, ωραίο ντύσιμο, να ξέρεις να μιλάς και να έχεις τρόπους γενικά. Στοιχειώδη πράγματα δηλαδή. Αν τα έχεις αυτά στάνταρ το τηλεφωνάκι θα χτυπάει από αξιόλογες νεαρές, έστω για ένα καφέ και από κει και πέρα βλέπουμε Αυτά από εμπειρίες προσωπικές, γνωστών και φίλων. Τώρα αν περιμένετε να σας πάρει τηλέφωνο η Όλγα Φαρμάκη και η Μόνικα Μπελούτσι, τι να σας πω δε γνωρίζω, μάλλον μια ζωή θα είστε με το κινητό στο χέρι να περιμένετε :lol:
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Το θέμα έχει ξεφύγει και πιο πολύ τρόλλινγκ γίνεται εδώ πέρα παρά το αναλύουμε. Φίλε άντρα, δεν θες να κεράσεις? Δικαιωμά σου. Δεν σου κάθεται η γκόμενα ? Δικαίωμά της. Λες πως τα λεφτά είναι γκομενοπαγίδα ? Είναι. 2 άντρες ίδιοι , ο ένας χωρίς και ο άλλος με δεν έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Νομίζεις όμως πως μόνο αυτό μετράει? Όχι. Οι γυναίκες γουστάρουν αυτόν που τις εξιτάρει. Το τι εξιτάρει την καθεμία είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Εσύ απλά μπορείς να έχεις χαρακτηριστικά που αρέσουν στις περισσότερες οπότε το target group σου είναι μεγαλύτερο.
Thanos1972 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα αν περιμένετε να σας πάρει τηλέφωνο η Όλγα Φαρμάκη και η Μόνικα Μπελούτσι, τι να σας πω δε γνωρίζω, μάλλον μια ζωή θα είστε με το κινητό στο χέρι να περιμένετε :lol: Και οχι μονο με το κινητο στο χερι....
johnieXoX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί εξισώνεις το κέρασμα με μία συνδιαλλαγή . Εγώ ας πούμε αν αρνηθώ το κέρασμα ( πιο εύκολα θα δεχτώ ένα κέρασμα από φίλο/η ή από σχέση σε πιο ώριμη φάση και όχι στα πρώτα ραντεβού ) βλέπω ότι ο άλλος το παίρνει στραβά και καλά ότι του λέω με τρόπο μην κεράσεις γιατί δε σε γουστάρω. Μα που κολλάει το κέρασμα με αυτό ; Σε άλλο ραντεβού ήμουν εγώ και σε άλλο αυτός ; Δεν εξισώνω το κέρασμα με συνδιαλλαγή. Θα το ξαναπώ, θα κεράσω κάποιον/α αν και εφόσον περάσω καλά μαζί του. Είτε είναι φίλος, είτε είναι γκόμενα, είτε είναι και ο θεός ο ίδιος. Αν δεν περάσω καλά, το πιο πιθανό είναι να μην κεράσω. Το αν αρνηθείς εσύ να δεχτείς το κέρασμα στο πρώτο ραντεβού, μπορεί να δείχνει και ότι δεν γουστάρεις, μπορεί να δείχνει και ότι απλά θες να είσαι ανεξάρτητη σε αυτό τον τομέα.. Τώρα αυτό σχετικά με το σε πιο ραντεβού ήταν ο καθένας είναι λίγο άκυρο.. λες και εσύ μετά από το πρώτο ραντεβού είσαι πάντα σίγουρη για το αν σε γουστάρει ο άλλος ή όχι.. και το αντίθετο βέβαια..
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 παει πολυ να κερασεις 5 ατομα σε ενα υποτιθεμενο πρωτο ραντεβου. Εγώ σε ραντεβού χωρίς άλλους αναφέρομαι όχι στην πρώτη προσέγγιση που μπορεί να γίνει η γνωριμία μέσω παρέας. Π.χ. σε καφέ μου έχει τύχει να βρίσκουν όλοι μία δικαιολογία για να φύγουν ένας - ένας , σε βραδινή έξοδο να κεράσει σφηνάκια ώστε να κεράσει όλη την παρέα ( που και πάλι εγώ το θεωρώ περιττό , απλά αν είμαι σε γυναικοπαρέα και κεράσει μόνο εμένα ε ξέρω ότι οι υπόλοιπες μπορούν να το πάρουν περίεργα ) , επίσης έχω αρνηθεί κέρασμα όχι επειδή ήθελα να τον απορρίψω απλά είχα ήδη πιει πάρα πολύ και δεν πήγαινε άλλο, πρόβλημα του αν παρεξηγηθεί μετά. Πάντως αν βγω με γυναικοπαρέα βράδι έχω δεν έχω λεφτά φέσι γίνομαι , με συμφέρει , δε λέω Μία να πλησιάσει κάποιος τη μία μία την άλλη κέρασμα όλη την παρέα , δώστου ποτά. Δεν εξισώνω το κέρασμα με συνδιαλλαγή. Θα το ξαναπώ, θα κεράσω κάποιον/α αν και εφόσον περάσω καλά μαζί του. Είτε είναι φίλος, είτε είναι γκόμενα, είτε είναι και ο θεός ο ίδιος. Αν δεν περάσω καλά, το πιο πιθανό είναι να μην κεράσω. Το αν αρνηθείς εσύ να δεχτείς το κέρασμα στο πρώτο ραντεβού, μπορεί να δείχνει και ότι δεν γουστάρεις, μπορεί να δείχνει και ότι απλά θες να είσαι ανεξάρτητη σε αυτό τον τομέα.. Τώρα αυτό σχετικά με το σε πιο ραντεβού ήταν ο καθένας είναι λίγο άκυρο.. λες και εσύ μετά από το πρώτο ραντεβού είσαι πάντα σίγουρη για το αν σε γουστάρει ο άλλος ή όχι.. και το αντίθετο βέβαια.. Ε τώρα το διευκρινίζεις , ξαναδες πώς το είχες διατυπώσει πριν... Το θέμα έχει ξεφύγει και πιο πολύ τρόλλινγκ γίνεται εδώ πέρα παρά το αναλύουμε. Φίλε άντρα, δεν θες να κεράσεις? Δικαιωμά σου. Δεν σου κάθεται η γκόμενα ? Δικαίωμά της. Λες πως τα λεφτά είναι γκομενοπαγίδα ? Είναι. 2 άντρες ίδιοι , ο ένας χωρίς και ο άλλος με δεν έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Νομίζεις όμως πως μόνο αυτό μετράει? Όχι. Οι γυναίκες γουστάρουν αυτόν που τις εξιτάρει. Το τι εξιτάρει την καθεμία είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Εσύ απλά μπορείς να έχεις χαρακτηριστικά που αρέσουν στις περισσότερες οπότε το target group σου είναι μεγαλύτερο. Δε θα μπορούσα να το πω καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.