Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αι σιχτιρ τι μιζερια ειναι αυτη;

Γι αυτο καθεται και χτυπαει τηλεθεαση το Ρετιρε και οι Μικρομεσαιοι;

Αηδια!

Σημασια δεν εχει το κερασμα αλλα το κατοπιν ξεψηρισμα αυτου! Εξαντληθηκε το θεμα.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤ; ααααααργκκκκκκ

αποδειξη: ο freedubus σιωπα, σνομπαρει πως να το κανουμε - και δικιο εχει.

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άντρες όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται έχω να πω. Το πρόβλημα σας είναι ότι δεν έχετε λεφτά και προφανώς δεν έχετε κάτι άλλο να δείξετε για να κρατήσετε τη κοπέλα...Διαφορετικά δε θα γινόταν αυτή η συζήτηση. Το να πω ότι όλοι οι άντρες και οι γυναίκες δεν είναι ίδιοι είναι κοινή λογική που αδυνατείτε να καταλάβετε. Από και πέρα να μη σας χαλάμε τις ψευδαισθήσεις. Έχετε και γαμώ τους χαρακτήρες και τρόπους αλλά η έλλειψη χρημάτων φταίει.

Με τη δική σας λογική ούτε σχέσεις θα κάνανε οι άνθρωποι ούτε θα παντρεύονταν ( οι δικοί μου δεν είχαν μία όταν παντρεύτηκαν , 0 support από οικογένεια ). Η' μήπως γεμίσαμε λεφτάδες στην Ελλάδα και δεν το ξέρω ;

Υ.Γ. Ναι το να έχει μία οικονομική άνεση ο άλλος δε θα με χαλάσει , πχ. αν μένει μόνος θα με βολέψει - για ευνόητους λόγους - γιατί δε μένω μόνη εγώ , αλλά αν είναι να μου το χτυπάει κάθε μέρα ( λεφτά που να μην είναι ψώνιο και να μη θέλει τη γυναίκα για γλάστρα δεν έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής ) όχι ευχαριστώ , δε θα πάρω.

Σας αφήνω να συνεχίσετε τη γκρίνια αφού αρχικά το topic προοριζόταν μόνο για άντρες.

απο μονη σου παραδεχεσαι οτι οποιος δεν εχει λεφτα δε πηδαει και οτι αν δεν εχει τιποτα ο αλλος σε κραταει μονο με τα λεφτα.οποτε ασε τα περι μυγων,γιατι ξερω και τη παροιμια που λεει "αυτα ειναι σιγουρα σκατα,δε γινεται τοσες μυγες να κανουν λαθος"

Δημοσ.

απο μονη σου παραδεχεσαι οτι οποιος δεν εχει λεφτα δε πηδαει και οτι αν δεν εχει τιποτα ο αλλος σε κραταει μονο με τα λεφτα.οποτε ασε τα περι μυγων,γιατι ξερω και τη παροιμια που λεει "αυτα ειναι σιγουρα σκατα,δε γινεται τοσες μυγες να κανουν λαθος"

Παπαρια μαν δεν ισχυει αυτο. Το βλεπω καθημερινα και παραδειγματα απειρα.

Δημοσ.

Παπαρια μαν δεν ισχυει αυτο. Το βλεπω καθημερινα και παραδειγματα απειρα.

δεν εχει σημασια τι λεμε εμεις.

αλλα τι παραδεχονται οι γυναικες

Δημοσ.

Μα αυτο σου λεω. Παραδειγματα σου λεω υπαρχουν πολλα που αφραγκοι τυποι πηδανε =]

Μην σκεφτεστε με κλισε,μην τα αναπαραγετε,μη διαωνιζετε στερεοτυπα, με αλλα λογια , μην πιπιλατε καραμελες

Δημοσ.

Είπατε κάτι ότι αν βλέπετε ότι το πράγμα δε τραβάει προς το ερωτικό κομμάτι ότι πληρώνετε μισά μισά. Σαν να λέτε αφού η γκόμενα δε κάθεται ( ή χάλασε εσάς κάτι και δε τη γουστάρετε ) ότι θα πληρώσετε μισά μισά για να δείξετε ότι δε γουστάρετε. Δηλαδή το κέρασμα το συνδέετε άμεσα με το σεξ . Αυτό είναι μικροπρέπεια ή τι άλλο δηλαδή ;

Επίσης έχετε φάει σκάλωμα με τον παράγοντα λεφτά λες και όλα τα άλλα είναι τέλεια πάνω σας , η πιθανότητα να κάνετε κάπου αλλού λάθος ή απλά στην τελική να μη γουστάρεστε ρε παιδί μου δεν παίζει ; Σαν να έλεγα εγώ το στερεοτυπικό " Οι άντρες μόνο τις χαζές κοιτάνε τελικά " λες και η κυκλοθυμία μου δεν είναι απερίγραπτη :mad:

Δηλαδή ο άντρας φίλος μου δε θα με κεράσει ποτέ αφού δεν κάνουμε σεξ ούτε εγώ θα τον κεράσω.

Αφού λέτε ότι σεξ = κέρασμα , όχι σεξ όχι κέρασμα μπορείτε να πάτε σε κάποια που προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες ( είναι το επάγγελμα της ) να πληρώσετε και να πάρετε σεξ.

Όταν αναφέρεσαι σε κάτι αποσπασματικά και παραφράζεις τα λόγια του άλλου αυτό δε λέγεται διάλογος , εκεί πάει η μύγα.

Το έναυσμα ξεκινάει από το quote παρακάτω

Εξάλλου, το κέρασμα στο πρώτο ραντεβού, αποτελεί και, ως ένα σημείο, ένδειξη απέναντι στην κοπέλα για το αν θες να την ξαναδείς ή όχι.. αν βγω και δεν περάσω καλά ή δω ότι δεν ταιριάζω με την άλλη, εε.. δεν θα κεράσω τότε.. να πάρει και αυτή το μήνυμα ότι δεν ενδιαφέρομαι..

Άρα κοστολογείτε το κέρασμα ανάλογα με το αν έχετε πιθανότητες ή όχι , στο δικό σας μυαλό το έχετε εξισώσει έτσι. Τα λεφτά δεν τα έχετε για πέταμα εξάλλου. Με την ίδια λογική ούτε εγώ θα κέρναγα άντρα φίλο μου ούτε γυναίκα φίλη μου ούτε εκείνοι αντίστοιχα.

Καταλάβετε τώρα γιατί δε δέχομαι κεράσματα από σχέσεις ( εκτός αν τα πάρει ο άλλος και δε μπορώ να κάνω διαφορετικά ; ) ειδικά στο πρώιμο στάδιο της σχέσης ; Γιατι θα το χτυπάτε μετά κύριοι...

Δημοσ.

Είπατε κάτι ότι αν βλέπετε ότι το πράγμα δε τραβάει προς το ερωτικό κομμάτι ότι πληρώνετε μισά μισά. Σαν να λέτε αφού η γκόμενα δε κάθεται ( ή χάλασε εσάς κάτι και δε τη γουστάρετε ) ότι θα πληρώσετε μισά μισά για να δείξετε ότι δε γουστάρετε. Δηλαδή το κέρασμα το συνδέετε άμεσα με το σεξ . Αυτό είναι μικροπρέπεια ή τι άλλο δηλαδή ;

Δηλαδή ο άντρας φίλος μου δε θα με κεράσει ποτέ αφού δεν κάνουμε σεξ ούτε εγώ θα τον κεράσω.

Αφού λέτε ότι σεξ = κέρασμα , όχι σεξ όχι κέρασμα μπορείτε να πάτε σε κάποια που προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες ( είναι το επάγγελμα της ) να πληρώσετε και να πάρετε σεξ.

Όταν αναφέρεσαι σε κάτι αποσπασματικά και παραφράζεις τα λόγια του άλλου αυτό δε λέγεται διάλογος , εκεί πάει η μύγα.

εγω δεν ειπα κατι τετοιο.

κερναω αν εχω αν θελω και οποτε θελω

αυτη η απαιτηση να κερασει ο αντρας ντε και καλα θα πρεπε να εξαλειφθει στον 21οαι.

αν σεξ=κερασμα τοτε να κερνατε εσεις εμας για να σας καθομαστε?πως ακουγεται αυτο? :rolleyes:

Δημοσ.

εγω δεν ειπα κατι τετοιο.

κερναω αν εχω αν θελω και οποτε θελω

αυτη η απαιτηση να κερασει ο αντρας ντε και καλα θα πρεπε να εξαλειφθει στον 21οαι.

αν σεξ=κερασμα τοτε να κερνατε εσεις εμας για να σας καθομαστε?πως ακουγεται αυτο? :rolleyes:

Mα το έναυσμα δε δόθηκε από εσένα , εσύ αρπάχτηκες όμως . Δες το quote που παρέθεσα .

Δημοσ.

Μα εσείς κάθεστε και τα εξισώνετε αυτά. Διαφορετικά να ξεγράψω κάτι άντρες φίλους που έχω γιατί αν κερνούσαν καμία φορά θέλανε σεξ τελικά και δεν το είχα καταλάβει τόσο καιρό. :devil:

Είπα εγώ ότι δε θα κεράσω τον άντρα ; Σινεμά / καφέ κερνάω και εγώ , why not ; Απλά θα έχω φροντίσει να είμαι σε σχέση που να συμβαδίζουμε σε συνήθειες καταναλωτικές να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και οι δύο. Στο θέμα του φαγητού έχω πρόβλημα γιατί δεν έχω και δε συνηθίζω γενικά να κάνω πολλές εξόδους τέτοιου τύπου αλλά δε θα πω στον άλλο βγάλε με για φαγητό . Ε στο ποτό πάνε μισά μισά γιατί θα κατέστρεφα οικονομικά τον άλλο αν του ερχόταν η φαεινή ιδέα να τα πληρώσει όλα αυτός.

Ούτε με το ότι είναι φοιτήτρια και πρέπει να πληρώνει ο άλλος αν εργάζεται συμφωνώ που ειπώθηκε δε θυμάμαι από ποιον. Σαν να μου λέτε ότι τώρα που είμαι άνεργη no problem , να κάνω σχέση να μου τα πληρώνει ο άλλος . Προτιμώ να μην κάνω καθόλου σχέση αφού δε γίνεται να είμαι ισότιμη με τον άλλον.

Δημοσ.

Το έναυσμα ξεκινάει από το quote παρακάτω

Άρα κοστολογείτε το κέρασμα ανάλογα με το αν έχετε πιθανότητες ή όχι , στο δικό σας μυαλό το έχετε εξισώσει έτσι. Τα λεφτά δεν τα έχετε για πέταμα εξάλλου. Με την ίδια λογική ούτε εγώ θα κέρναγα άντρα φίλο μου ούτε γυναίκα φίλη μου ούτε εκείνοι αντίστοιχα.

Καταλάβετε τώρα γιατί δε δέχομαι κεράσματα από σχέσεις ( εκτός αν τα πάρει ο άλλος και δε μπορώ να κάνω διαφορετικά ; ) ειδικά στο πρώιμο στάδιο της σχέσης ; Γιατι θα το χτυπάτε μετά κύριοι...

Ποιος μίλησε για πιθανότητες να κάνεις sex ή όχι; Από αυτό που έγραψα εσύ κατάλαβες ότι κερνάω αν έχω πιθανότητες για sex ή όχι; :whistle: Εγώ αυτό που λέω είναι ότι όταν βγω πρώτο ραντεβού με μία κοπέλα, και δεν περάσω καλά, γιατί να την κεράσω; Αν δω ότι δεν είναι αυτό που γουστάρω, ότι δεν ταιριάζουμε, ότι.. χίλια δύο.. γιατί να μπω στην λογική να κεράσω την κοπέλα;

Δημοσ.

Στην φαση το να βγω εξω με την υποψηφια (ειδικα τις πρωτες φορες) και ειναι και καμια φιλη μαζι εχω ενα ηλιθιο κολλημα να κερασω και αυτην και την φιλη γιατι ειναι χαζο να κερασω μονο την υποψηφια....Δεν μου καθεται ομορφο και σαν εικονα και σαν τροπος.

Η φαση ειναι οτι θελω και το κανω.

Και φυσικα δεν ειμαι απο αυτους που μπορω να κερναω καθε φορα.

Δημοσ.

Στην φαση το να βγω εξω με την υποψηφια (ειδικα τις πρωτες φορες) και ειναι και καμια φιλη μαζι εχω ενα ηλιθιο κολλημα να κερασω και αυτην και την φιλη για ειναι χαζο να κερασω μονο την υποψηφια....Δεν μου καθεται ομορφο και σαν εικονα και σαν τροπος.

ε θα ηταν γυφτια να μην το κανεις ρε συ...

σκεψου να το εκαναν σε εσενα...

Δημοσ.

Στην φαση το να βγω εξω με την υποψηφια (ειδικα τις πρωτες φορες) και ειναι και καμια φιλη μαζι εχω ενα ηλιθιο κολλημα να κερασω και αυτην και την φιλη για ειναι χαζο να κερασω μονο την υποψηφια....Δεν μου καθεται ομορφο και σαν εικονα και σαν τροπος.

Εκεί θέλω να καταλήξω , το κέρασμα είναι θέμα τρόπων. Αν δε σου πάει μη το κάνεις καθόλου ανεξαρτήτως φράγκων.

Δημοσ.

^Μπα,εγω προσωπικα δεν εχω τετοιο κολλημα να το κανουν σε εμενα.

Ας πουμε οτι ειμαι λιγο old school και δεν θελω να πληρωνει η γκομενα εαν μπορω να πληρωσω εγω.και εαν δεν μπορω τοτε μπορει ειτε να μην βγω ειτε μετα απο πολυ πρηξιμο που θα φαω να την αφησω να πληρωσει.

Edit:παει σαν απαντηση στον Kuzko21

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...