Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαχαχαχ κάτι τέτοιες κλινικές περιπτώσεις κυκλοφορούν, μετά μας βγαίνει το όνομα και μας λέτε όλες τρελές για δέσιμο!!

Δημοσ.

Ειστε ολες τρελές για δέσιμο ειδικά στις εποχές που ζούμε. Δεν ξέρουν τι θέλουν οι γυναίκες και γι αυτό οι "κλασσικες" γκομενοπαγίδες δεν δουλευουν πάντα. Το χρήμα βεβαια με οτι αυτό προσφέρει ειναι διαχρονική αξία... Αμα εχει λεφτα θα τον αγαπησεις κιόλας...

Δημοσ.

Για να σπασω τη μονοτονια...

...το χρημα οντως μετραει, πολλες φορες χωρις να γινεται αντιληπτο.

Εχω γνωστο φιλαρακι που το φυσαει. Ειναι πολυ καλο παιδι, εμφανισιμο αλλα οχι και πολυ ομορφος, με μπολικο χρημα. Κυκλοφορει με φοβερες γκομενες (μεχρι που παντρευτηκε)

Δεν το επιδεικνυει το χρημα, δεν ειχε πχ την τελευταια Πορσε, ειχε ενα απλα καλο μαξι, απλα ειχε το συνηθειο να κανει τις γκομενες να παιρνανε καλα και αυτες γουσταραν

Δηλαδη δεν τους επαιρνε την πιο ακριβη γουνα ή το πιο ακριβο κοσμημα ή τα πιο ακριβα παπουτσια. Αλλα πηγαινε σε καλα μερη, πηγαινε ταξιδακια, κανανε διαφορα. Και οχι αποκλειστικα το ζευγαρι, βγαινανε παρεα και αμα γουσταρε κερναγε ενα μπουκαλακι ας πουμε το οποιο δεν ειναι μεγαλο εξοδο αλλα για αυτον ηταν οτι για μενα το 3ο ή το 4ο ποτο

Αυτο το γουσταραν οι γκομενες, γουσταραν που περναγαν καλα μαζι του. Οχι απαραιτητα το χρημα, γιατι το χρημα μπορει να το εχει και καποιος ματζιρης και να μην ξοδευει φραγκο. Επισης γουσταραν που διασκεδαζαν, δεν τους ελεγε "παρε τα λεφτα και τραβα παρε παπουτσια και ξεφορτωσου μας"

Οποτε το χρημα καλο ειναι να υπαρχει, αλλα πρεπει να ξερεις και να το ξοδευεις με τροπο. Απλα μπορει 2 ανθρωποι να εχουν τον τροπο και μονο ο ενας να εχει το χρημα να τον υλοποιησει

Δημοσ.

Όλες οι γυναίκες ψάχνουν έναν σπόνσορα, οι πουτάνες για παράδειγμα έχουν τους πελάτες τους, ε οι υπόλοιπες συμβιβάζονται και με έναν αποκλειστικό!

woman-cash.jpg

black_woman_and_money.jpg

stock-photo-woman-holding-money-10722316.jpg

woman-holding-money-9b888d.jpg

woman_with_money.jpg

money-woman-7c0d0d.jpg

images?q=tbn:ANd9GcTGLh6dkxX2LA5qr7hgQD71iMMAMnb_HtnRjy30zwJ6J_JYqGHAPxqnJXgV

woman-with-money.jpg

woman_holding_money1.jpg

money-into-air-image.jpg

woman-holding-money.jpg

business-woman-make-money.jpg

woman%20with%20money.gif

2204837-woman-holding-money.jpg

womanflyng%2Bmoney.jpg

1-1251904084vZF6.jpg

Women_and_money_1.jpg

1-1251386034h469.jpg

depositphotos_3958810-Money-Woman.jpg

8052781-woman-laying-in-money.jpg

Δημοσ.

Παντως γι αυτό που λετε για το ποιος πληρωνει την πρωτη φορα, εχει τυχει σε φίλο μου το εξης κουφό. Γνωρίζει μια τύπισα και βγαίνουν. Πληρώνει λοιπόν αυτός εκει που πάνε και το κάνει για καμιά μια βδομάδα συνεχόμενα (την πήγε σε εστιατόριο και ξηλώθηκε κανονικά, την πήγε για πότο κύριος ολα αυτός).Το ΣΚ λοιπόν που πάνε για καφέ λεει αυτή σημερα θελω να πληρώσω εγω, δεν ειναι αναγκη της λεει ο κολλητός, οχι επιμένω αυτη μην με προσβάλλεις και τετοια.

Ε εντάξει πλήρωσε της λεει και εν τέλη πληρώνει η τυπισα και φευγουν. Μετά από αυτό αυτή χάνεται και οταν την εψαξε του ειπε πως ξενερωσε γιατι ακουσον ακουσον του λεει πλήρωνες με το ζόρι ολη την βδομάδα!!! Πως το εβγαλες της λεει αυτό το συμπέρασμα...??? Ε αν το εκανες με την καρδιά σου δεν θα με αφηνες να πληρώσω τον καφε, θα επέμενες να πληρωσεις εσυ!!

Λοιπόν με τετοια ανωμαλία που περιφέρεται ελευθερη αναμεσα στον γυναικείο πληθυσμό οτι και να πουμε ειμαστε δικαιολογημένοι! Τα χρήματα είναι η μέγιστη γκομενοπαγίδα οτι και να λέτε γιατι το χρήμα ελκει τις γυναίκες οπως τα σκατά τις μύγες.

Ε εντάξει αυτή είναι πολύ μαλάκω :shock: Ε όχι και να βγεις και από πάνω κυρά μου.

Ειστε ολες τρελές για δέσιμο ειδικά στις εποχές που ζούμε. Δεν ξέρουν τι θέλουν οι γυναίκες και γι αυτό οι "κλασσικες" γκομενοπαγίδες δεν δουλευουν πάντα. Το χρήμα βεβαια με οτι αυτό προσφέρει ειναι διαχρονική αξία... Αμα εχει λεφτα θα τον αγαπησεις κιόλας...

Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα δε θα λέγατε ότι η ψυχή της γυναίκας είναι μία άβυσσος... :devil:

καλα που το παραδεχεσαι οτι πηδιεστε για τα λεφτα.

Άντρες όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται έχω να πω. Το πρόβλημα σας είναι ότι δεν έχετε λεφτά και προφανώς δεν έχετε κάτι άλλο να δείξετε για να κρατήσετε τη κοπέλα...Διαφορετικά δε θα γινόταν αυτή η συζήτηση. Το να πω ότι όλοι οι άντρες και οι γυναίκες δεν είναι ίδιοι είναι κοινή λογική που αδυνατείτε να καταλάβετε. Από και πέρα να μη σας χαλάμε τις ψευδαισθήσεις. Έχετε και γαμώ τους χαρακτήρες και τρόπους αλλά η έλλειψη χρημάτων φταίει.

Με τη δική σας λογική ούτε σχέσεις θα κάνανε οι άνθρωποι ούτε θα παντρεύονταν ( οι δικοί μου δεν είχαν μία όταν παντρεύτηκαν , 0 support από οικογένεια ). Η' μήπως γεμίσαμε λεφτάδες στην Ελλάδα και δεν το ξέρω ;

Υ.Γ. Ναι το να έχει μία οικονομική άνεση ο άλλος δε θα με χαλάσει , πχ. αν μένει μόνος θα με βολέψει - για ευνόητους λόγους - γιατί δε μένω μόνη εγώ , αλλά αν είναι να μου το χτυπάει κάθε μέρα ( λεφτά που να μην είναι ψώνιο και να μη θέλει τη γυναίκα για γλάστρα δεν έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής ) όχι ευχαριστώ , δε θα πάρω.

Σας αφήνω να συνεχίσετε τη γκρίνια αφού αρχικά το topic προοριζόταν μόνο για άντρες.

Δημοσ.
Άντρες όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται έχω να πω. Το πρόβλημα σας είναι ότι δεν έχετε λεφτά και προφανώς δεν έχετε κάτι άλλο να δείξετε για να κρατήσετε τη κοπέλα..

+1

Δημοσ.

Οποτε το χρημα καλο ειναι να υπαρχει, αλλα πρεπει να ξερεις και να το ξοδευεις με τροπο. Απλα μπορει 2 ανθρωποι να εχουν τον τροπο και μονο ο ενας να εχει το χρημα να τον υλοποιησει

Mπινγκο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...