Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ σε πρωτο ραντεβου δηλαδη δε κερνας?Και πως της φαινεται της εκαστοτε παρτενερ?Εμενα παντως θα μου κακοφαινοταν οσο και αν δε σας αρεσει...δε σου λεω να την πας σε κανα πανακριβο ρεστοραν αλλα ενα ριιμαδοκαφε κερασε τον...αλλιως θα της φανει πως να το κανουμε,και οχι γιατι θα γλυτωσει το 3ευρω.

Και ξανά ρωτάω για πολλοστή φορά, αν δεν την κεράσω, τι θα της φανεί ρε παιδί μου; Τι άποψη θα σχηματίσει για 'μενα; Αν είμαι βλάκας, είμαι βλάκας. Τα 3 ευρώ περιμένει;

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και ξανά ρωτάω για πολλοστή φορά, αν δεν την κεράσω, τι θα της φανεί ρε παιδί μου; Τι άποψη θα σχηματίσει για 'μενα; Αν είμαι βλάκας, είμαι βλάκας. Τα 3 ευρώ περιμένει;

Αν σε κρίνει ως μαλάκα κλπ επειδή δεν κέρασες τότε είσαι τυχερός αν το καταλάβεις γρήγορα για να πας στην επόμενη -λιγότερο ρηχή- κοπέλα.

Δημοσ.

επ, θα με πας για μπουγατσα με κασερι?

Παιρνουμε το βραδινο τρενο και παμε. Γιατι εδω μπουγατσα με κασερι δεν παιζει να βρεις =P

Δημοσ.

ναι ενω πανω υπαρχει?

κερνας τρενο?

α, κοιταξε, αν δεν κερνας, θα σε κακοχαρακτηρισω και θα τα γραφω μετα εδω.

Δημοσ.

Παιρνουμε το βραδινο τρενο και παμε. Γιατι εδω μπουγατσα με κασερι δεν παιζει να βρεις =P

Για χορτιατη να παρετε ε.

Και για λιγο οντοπικ .

Το μονο που θεωρω σωστο ειναι αυτο που λεει η σαλλιαρα για "ανεργους". Σε φαση οχι να σκεφτεσαι μονο αυτο αλλα να βγω με φιλο και να ξερω οτι δεν εχει αυτες τις μερες λεφτα ή κατι τετοιο .

Δημοσ.

ναι ενω πανω υπαρχει?

κερνας τρενο?

α, κοιταξε, αν δεν κερνας, θα σε κακοχαρακτηρισω και θα τα γραφω μετα εδω.

Κερναω με πλαστη πολυτεκνικη, θα πουμε οτι εισαι η μεγαλη μου αδερφη

Δημοσ.

Παντως γι αυτό που λετε για το ποιος πληρωνει την πρωτη φορα, εχει τυχει σε φίλο μου το εξης κουφό. Γνωρίζει μια τύπισα και βγαίνουν. Πληρώνει λοιπόν αυτός εκει που πάνε και το κάνει για καμιά μια βδομάδα συνεχόμενα (την πήγε σε εστιατόριο και ξηλώθηκε κανονικά, την πήγε για πότο κύριος ολα αυτός).Το ΣΚ λοιπόν που πάνε για καφέ λεει αυτή σημερα θελω να πληρώσω εγω, δεν ειναι αναγκη της λεει ο κολλητός, οχι επιμένω αυτη μην με προσβάλλεις και τετοια.

Ε εντάξει πλήρωσε της λεει και εν τέλη πληρώνει η τυπισα και φευγουν. Μετά από αυτό αυτή χάνεται και οταν την εψαξε του ειπε πως ξενερωσε γιατι ακουσον ακουσον του λεει πλήρωνες με το ζόρι ολη την βδομάδα!!! Πως το εβγαλες της λεει αυτό το συμπέρασμα...??? Ε αν το εκανες με την καρδιά σου δεν θα με αφηνες να πληρώσω τον καφε, θα επέμενες να πληρωσεις εσυ!!

Λοιπόν με τετοια ανωμαλία που περιφέρεται ελευθερη αναμεσα στον γυναικείο πληθυσμό οτι και να πουμε ειμαστε δικαιολογημένοι! Τα χρήματα είναι η μέγιστη γκομενοπαγίδα οτι και να λέτε γιατι το χρήμα ελκει τις γυναίκες οπως τα σκατά τις μύγες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...