Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα, δεν είναι τίποτα υποχρεωτικό. Ισότητα δεν θέλουμε; Μισά-μισά λοιπόν για το δωμάτιο ή αλλιώς να κερνάει μία ο ένας μία η άλλη εναλλάξ ;)

ετσι.

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω σε κάτι που αναφέρθηκε,μιας και δε παρακολουθώ το θέμα απο την αρχή.

Εάν η κοπέλα γουστάρει, για οποιοδήποτε λόγο, τότε μπορεί να κάνει πίσω για πάρα πολλά πράγματα. Χρήματα,εμφάνιση,έλλειψη αυτ/του, κτλ κτλ κτλ.

Για το θέμα πληρωμής απο την άλλη. Το μυστικό,αν μπορείς να το πείς μυστικό, είναι το ζευγάρι να έχει περίπου κοινή ηλικία ώστε να έχει ο καθένας την εργασία του και την άνεση του. Εκεί πραγματικά δεν αφήνει σχεδόν ποτέ ο ένας να πληρώνει μόνο ο άλλος, ασχέτως εάν πηγαίνει σοβαρά η σχέση ή οχι.

Είναι λογικό ένα που ειναι 30 χρονών,να πληρώνει τις περισσότερες φορές μια κοπέλα φοιτήτρια, οταν αυτή παίρνει 50-70ε τη βδομάδα για να τη "βγάλει".

Γενικά είναι μια μεγάλη κουβέντα αλλά πολλές γυναίκες κάνουν πως δε καταλαβαίνουν ή όντως δε καταλαβαίνουν.

Πάντως έχω συναντήσει απ'ολα τα παραπάνω. Δε χρειάζεται να πώ, πως στη περίπτωση που και οι δυο ειναι στην ιδια οικονομική θεση, πχ φοιτητές ή 2 εργαζόμενοι και πληρώνει πάντα ο ένας, μιλάμε για καφρίλα έως μαλακία. Κατ'εμέ τουλάχιστο...

Υ.Γ. ντινάρα με 3-4 σελίδες που διαβασα,διπλωθηκα στο γέλιο απ'τις ατάκες σου.Δε τολμώ να πιάσω το θέμα απο την αρχή,θα μου φύγει ο κοιλιακός.

Δημοσ.

Λοιπον εκτος του οσα διαβαζω εδω και μου πεφτουν τα μαλλια σιγα σιγα, σας εχω και προσφατο στορυ απο φιλη.

Βγαινει με εναν τυπο, κανα 40 αυτος (και με καλη δουλεια αν εχει σημασια), οκ πρωτη εξοδος κλπ την κερναει ενα 2 ποτα, ολα καλα περνάνε και οκ.

Τηλεφωνουνται για να ξανακανονισουν για το Σαββατο πχ να κανουν κατι, και της λεει στο τηλ "οκ, αλλα να ξερεις την επομενη φορα πληρώνεις εσυ".

wtfiswrongwithu :cry:

tumblr_lkbiflIMj51qdo7yb.jpg

(εδιτ πριν τις εξυπναδες, το προβλημα φυσικα και δεν ηταν το πληρωμα στο 2ο date απο την μερια της, ετσι κι αλλιως θα το εκανε, αλλα ο τροπος του.)

Δημοσ.

Συμφωνω με bl widow, ειδικα το 12 ειναι απο τα πρωτα στη λιστα.Γι'αυτο σε πολλες αρεσουν και μεγαλυτεροι γιατι αυτο συνεπαγεται και μια εμπειρια ζωης,σιγουρια και ωριμοτητα(οχι παντα βεβαια).Αλλα και η καθαριοτητα οπως λενε ειναι μιση αρχοντια.....^_^

Και η πιο ό,τι να ναι γκόμενα πιστεύω ότι θέλει να θαυμάζει τον άντρα με τον οποίο έχει σχέση. Για μυρωδιά δε το συζητώ , εγώ κάθομαι και μυρίζω και τα ρούχα μου μετά σαν χαζή ή εντοπίζω το άρωμα του κάπου γύρω και τον ψάχνω αυτόματα .

Δηλαδή αυτά δεν είναι γκομενοδιώχτες; Κοίτα να δεις :P

Κουστούμι = Ντεκαβλέ ( εκτός από έναν πρώην μου που του πήγαινε τρελά - το φόραγε λόγω δουλειάς )

οχι. δεν θα ξαναβγω ραντεβου. ΔΕΝ.

Με αυτά που βλέπω φοβάμαι :devil:

Δημοσ.

Λοιπον εκτος του οσα διαβαζω εδω και μου πεφτουν τα μαλλια σιγα σιγα, σας εχω και προσφατο στορυ απο φιλη.

Βγαινει με εναν τυπο, κανα 40 αυτος (και με καλη δουλεια αν εχει σημασια), οκ πρωτη εξοδος κλπ την κερναει ενα 2 ποτα, ολα καλα περνάνε και οκ.

Τηλεφωνουνται για να ξανακανονισουν για το Σαββατο πχ να κανουν κατι, και της λεει στο τηλ "οκ, αλλα να ξερεις την επομενη φορα πληρώνεις εσυ".

Μια χαρα τον βρισκω.

Τη ρωτησε μηπως αν μπορει να παρει κατι πιο ακριβο και να της δωσει τη διαφορά?

Δημοσ.

(εδιτ πριν τις εξυπναδες, το προβλημα φυσικα και δεν ηταν το πληρωμα στο 2ο date απο την μερια της, ετσι κι αλλιως θα το εκανε, αλλα ο τροπος του.)

Αυτά πες τα σε μερικές που τους κάνει "κακή εντύπωση" αν δεν πληρώσουμε στο 1ο ραντεβού. :rolleyes:

Δημοσ.

Κατι σαν το βιντεο που ανεβασα...τελικα τα σηριαλ βγαινουν μεσα απο τη ζωη....Ουτε γω ειμαι του να πληρωνει παντα ο αντρας αλλα οχι να την προειδοποιει οτι θα πληρωσει αυτη.

Δημοσ.
Αφού δεν έχεις λεφτά για πέταμα , υπάρχουν και οι εκδιδόμενες να μην ταλαιπωριέσαι και χάνεις και χρόνο.

καλα που το παραδεχεσαι οτι πηδιεστε για τα λεφτα.

Δημοσ.

Τους καλούς τρόπους πρέπει να τους διαθέτεις από πριν. Όχι να χρειάζεται να σου λέει ο άλλος τί να κάνεις και τί όχι.

Δημοσ.

Αυτά πες τα σε μερικές που τους κάνει "κακή εντύπωση" αν δεν πληρώσουμε στο 1ο ραντεβού. :rolleyes:

Εσυ σε πρωτο ραντεβου δηλαδη δε κερνας?Και πως της φαινεται της εκαστοτε παρτενερ?Εμενα παντως θα μου κακοφαινοταν οσο και αν δε σας αρεσει...δε σου λεω να την πας σε κανα πανακριβο ρεστοραν αλλα ενα ριιμαδοκαφε κερασε τον...αλλιως θα της φανει πως να το κανουμε,και οχι γιατι θα γλυτωσει το 3ευρω.

Δημοσ.

Σιγα μωρε, οταν ειναι να πληρωσεις σηκωνεσαι και μιλας στο τηλεφωνο κανοντας το χαρακτηριστικο νοημα "μετα". Το χει κανει φιλος πριν απο ταινια σινεμα, κιχ δεν εβγαλε η κοπελα.

Δημοσ.

Κοιτα το λογικό είναι να πληρώσει ο εργαζόμενος και όχι ο ανεργος, κι αυτο ειναι απλη λογικη και μεταξυ φιλων και οχι ντε και καλα γκομενων. Πχ οταν ειμαι αφραγκη την κερναει την μπυρα η εργαζομενη φιλη μου και χωρις συννενοηση. Το ίδιο κανω κι εγω στο ανάποδο.

Τωρα σε ενα first date είναι λιγο περιεργα τα πραματα γιατι δεν ξες που θα τυχεις. Προτιμω να κερνιεμαι την 1η γυρα και να κερναω την 2η, πάτσι. (θεωρητικά, ε)

Το ξαναειπα και χθες, τα φραγκα ειναι η ευκολη λυση για να επιβληθει καποιος. Δεν το δέχομαι.

ΦΤΟΥ ΡΕ.

Σλαι, μισα μισα κι ετσι ε?

Δημοσ.

Εμένα πάντως θα μου κακοφαινόταν ο άλλος να πάει να κεράσει στο πρώτο ραντεβού. Όχι ρε φίλε, βγάζω κι εγώ λεφτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...