*nenya* Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 το ξενοδοχειο ομως οπου θα της τον ριξεις,εννοειται οτι θα το πληρωσεις εσυ. ετσι παει συνηθως. Λολ τί λες καλέ;
Lucifer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aPd8pM4Ex5o&feature=related Στο 5:30...τρελο γελιο! ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ AGE OF EMPIRES ΣΤΟ 1.40.
thomasG4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ AGE OF EMPIRES ΣΤΟ 1.40. χαχαχαχαχαχααχ ξεραθηκα στα γελια λεμε χαχαχαχαχα
benign Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Οι γυναικες στην πλειοψηφια τους ειναι ωραιομανεις.Αν τους αρεσει πολυ ενας αντρας ,κανουν ολες τις παραχωρησεις και δεν τους νοιαζουν τα κερασματα.Ουτε καν το σκεφτονται,ειδικα οταν ειναι πιο μικρες μεχρι τα 30. Μετα τα 30, σκεφτονται σαν συνταξιουχες την αποσυρση και την αποκατασταση.Αυτα στην Ελλαδα γιατι οι ξενες ειναι πιο ξηγημενες και σωστες,απο προσωπικη εμπειρια.Οι Ελληνιδες εχουν καβαλησει καπως το καλαμι,για τις ωραιες μιλαμε παντα,οι μετριες και ασχημουλες εχουν βαλει νερο στο κρασι τους. (Υπαρχει βεβαια και εδω μια ποιοτικη μειοψηφια.)
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ AGE OF EMPIRES ΣΤΟ 1.40. θα πρεπε να λεει και wololo
black_widow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 10) Να μυρίζεις όμορφα. Καθαρός και αρωματισμένος. Κάνε μπάνιο κάθε μέρα ( το γυμναστήριο βοηθάει σε αυτή τη συνήθεια) , βρες 2 αρώματα που σου αρέσουν και σου πάνε και φόρα τα κάθε φορά που βγαίνεις από την πόρτα. 12)Γνώσεις. Όταν ξέρεις πιο πολλά από μια γυναίκα για ένα θέμα αυτομάτως σε θαυμάζει. Μπορεί να μπει στο 7. Λοιπόν αυτά μου έρχονται στα γρήγορα. Ενδιαφέρομαι για απόψεις από γυναίκες. το να μην εχει λεφτα για πεταμα? εσυ δεν εργαζεσαι? Αφού δεν έχεις λεφτά για πέταμα , υπάρχουν και οι εκδιδόμενες να μην ταλαιπωριέσαι και χάνεις και χρόνο. Ένας λόγος που δε γουστάρω να μου πληρώνουν οι άντρες την έξοδο είναι ότι αν εξελιχθεί σε σχέση και ο κύριος έχει λυσσάξει να πληρώνει αυτός και παρεξηγιέται κιόλας ότι του μειώνεις τον αντρισμό αν πληρώσεις εσύ - έχω ρίξει κάτι τσακωμούς - ( έχω ουκ ολίγες φορές πει ότι πάω τουαλέτα και περνάω από το ταμείο και πληρώνω ) και λήξει η σχέση με δική σου πρωτοβουλία μετά κάθεται και διαλαλεί σε κοινούς γνωστούς ότι τον παράτησες γιατί δε βγαίνατε σε ακριβά εστιατόρια ... Eίναι δυνατόν να έχεις τοποθετήσει αυτά τα δύο τόσο χαμηλά ; Μας δουλεύεις , έτσι ; Εφοσον εργαζεται εχει και λεφτα Απλως μερικοι εχουν την εντυπωση πως αμα δεν τους κατσεις , τοτε πληρωνεις μισο μισο το ραντεβου Εμένα τότε αν με κεράσει άντρας φίλος μου σημαίνει ότι θέλει να με πηδήξει και το κάνει ... Ενδιαφέρουσα η λογική τους Εργαζομαι αλλα οταν ο αλλος σου προτεινει ραντεβου, και δεν εννοω καπου ακριβα αλλα για εναν καφε, και επειδη ο καφες δεν 'εξελιχτηκε΄ καπου , που δεν ειμαι και υποχρεωμενη να εξελιχτει και επειδη δεν πηγε καλα το ραντεβου... σορρυ αλλα μην περιμενει και δευτερο μετα. Και δεν ειναι τοσο το χαικλας ραντεβου οσο η προθεση και η καλη διαθεση. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχω τύχει. Δηλαδή τι περιμένουν να γίνει από το πρώτο ραντεβού ;
*nenya* Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως για να κάνω ένα ρεζουμέ με γκομενοπαγίδες. 3)Βέρα ή άλλη γκόμενα και μάλιστα ωραία. 5)Γκρίζα (ασημί ΛΟΛ) μαλλιά. 9) Ένα και μοναδικό κόσμημα ή χαρακτηριστικό πάνω σου. 1 σκουλαρίκι ή ένα δαχτυλίδι ή ένα τατουάζ που να είναι όμορφο. Τραβάει το μάτι. Εξάπτει την περιέργεια. 11) Κοστούμι. Σε πιο μεγάλες ηλικίες , πολλές γυναίκες κάνουν χαρακίρι. Είναι η στολή γενικά που τις εξάπτει. Στολή λοιπόν. Δηλαδή αυτά δεν είναι γκομενοδιώχτες; Κοίτα να δεις
xri_ni Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνω με bl widow, ειδικα το 12 ειναι απο τα πρωτα στη λιστα.Γι'αυτο σε πολλες αρεσουν και μεγαλυτεροι γιατι αυτο συνεπαγεται και μια εμπειρια ζωης,σιγουρια και ωριμοτητα(οχι παντα βεβαια).Αλλα και η καθαριοτητα οπως λενε ειναι μιση αρχοντια.....
gnsX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 της έκατσε ένας άπλυτος,αγράμματος με βερμούδα
KilliK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Λολ τί λες καλέ; γιατι τι ειπα; αν η γκομενα θελει να κερασει αυτη το δωματιο,νο προμπλεμο. αλλα ο αντρας επιβαλεται τουλαχιστον να προσφερθει να το κερασει.
*nenya* Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 αλλα ο αντρας επιβαλεται τουλαχιστον να προσφερθει να το κερασει. Μπα, δεν είναι τίποτα υποχρεωτικό. Ισότητα δεν θέλουμε; Μισά-μισά λοιπόν για το δωμάτιο ή αλλιώς να κερνάει μία ο ένας μία η άλλη εναλλάξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.