Aplostra Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Για το αν συνεχισουμε να εχουμε και αλλα ραντεβου παιζουν και αλλα πραγματα πχ η χημεια. αμφεταμίνες κλπ,τι στο καλο,ραντεβού πας ή πάρτι;
slygeo87 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Για το αν συνεχισουμε να εχουμε και αλλα ραντεβου παιζουν και αλλα πραγματα πχ η χημεια. Ε αυτό λέμε ρε κοπελιά. Άλλα πράγματα παίζουν ρόλο. Βγάλε το πορτοφόλι και δώσε 2 κωλό ευρώ, σε αυτό θα κολλήσουμε; Πάσο.
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 μισο βγαζω αγγελια την 50αρα πλασμα μου για να βρω λεφτα να βγω μαζι σου ενα αποτυχημενο ραντεβου 250 σου δινω αν ειναι fullhd Το προφανές; Ενώ άμα σε κεράσει τα 2 ευρώ αυτομάτως θα γίνει γαμώ τα παιδιά, ε; oh well Ναι ναι, απο τα 2 ευρω κρινεις τον αλλο αμα ειναι και γαμω τα παιδια.. αμα κερναγε 50 ευρω θα ηταν ετοιμος και για γαμο προκαταληψη μια καθαρα γυναικεια υποθεση
johnieXoX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά, λέμε για το πρώτο ραντεβού.. εε, όπως και να το κάνουμε, την πρώτη φορά, και αν περάσεις καλά, θα κεράσεις.. Θα κοιτάξεις, φυσικά, να πας κάπου που μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά.. Από εκεί και πέρα, αν ακολουθήσουν και άλλα ραντεβού, αλλάζει το πράγμα.. το καλύτερο είναι να πληρώνει μία ο ένας και μία ο άλλος.. Εξάλλου, το κέρασμα στο πρώτο ραντεβού, αποτελεί και, ως ένα σημείο, ένδειξη απέναντι στην κοπέλα για το αν θες να την ξαναδείς ή όχι.. αν βγω και δεν περάσω καλά ή δω ότι δεν ταιριάζω με την άλλη, εε.. δεν θα κεράσω τότε.. να πάρει και αυτή το μήνυμα ότι δεν ενδιαφέρομαι..
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ε αυτό λέμε ρε κοπελιά. Άλλα πράγματα παίζουν ρόλο. Βγάλε το πορτοφόλι και δώσε 2 κωλό ευρώ, σε αυτό θα κολλήσουμε; Πάσο. να τα δωσει αυτη τα 2 ευρω?
KilliK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 αν την παιρνεις με το αυτοκινητο για να πατε εγω να φατε μαζι,της εχεις κερασει ηδη την βενζινη. δεν βλεπω τον λογο να της κερασεις και το δειπνο.το ξενοδοχειο ομως οπου θα της τον ριξεις,εννοειται οτι θα το πληρωσεις εσυ. ετσι παει συνηθως.
μαφαλντα Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν κορίτσια απ'ότι φαίνεται η καλύτερη "αντροπαγίδα"-απαίσια λέξη-είναι να κερνάμε στα ραντεβού.
slygeo87 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ωραιος Δεν έχω πρόβλημα να κεράσω γκομενάκι αρκεί να μην είναι περισσότερο κομπλεξικό από 'μενα. Κάποιος πρέπει να έχει τον έλεγχο. =ρ
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν κορίτσια απ'ότι φαίνεται η καλύτερη "αντροπαγίδα"-απαίσια λέξη-είναι να κερνάμε στα ραντεβού. θα αφησω την μακιαβελιανη υποσταση μου ελευθερη και θα απαντησω οτι απο τοτε που εξασφαλησατε ισοτητα μας ελευθερωσατε to sum it up δεν υπαρχει αντροπαγιδα εκτος απο τις γνωστες [hardwired] βιολογικες Δεν έχω πρόβλημα να κεράσω γκομενάκι αρκεί να μην είναι περισσότερο κομπλεξικό από 'μενα. Κάποιος πρέπει να έχει τον έλεγχο. =ρ μην μας κλεβει τον ηλιο κετσι
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 αν την παιρνεις με το αυτοκινητο για να πατε εγω να φατε μαζι,της εχεις κερασει ηδη την βενζινη. δεν βλεπω τον λογο να της κερασεις και το δειπνο.το ξενοδοχειο ομως οπου θα της τον ριξεις,εννοειται οτι θα το πληρωσεις εσυ. ετσι παει συνηθως. το ξενοδοχειο το πληρωνεις μονο αμα εχει περιοδο και εχει σκοπο να στον παιξει. αν ζμπρωξεις κανονικα τοτε περναει καλα κι αυτη.να συνδραμει
xri_ni Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aPd8pM4Ex5o&feature=related Στο 5:30...τρελο γελιο!
μαφαλντα Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 to sum it up δεν υπαρχει αντροπαγιδα εκτος απο τις γνωστες [hardwired] βιολογικες ανακεφαλαιώνοντας ούτε γυναικοπαγίδα υπάρχει εκτός από τις γνωστές βιολογικές. Η γκρίνια είναι για το κέρασμα.Εε θα κερνάμε εμείς.
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ανακεφαλαιώνοντας ούτε γυναικοπαγίδα υπάρχει εκτός από τις γνωστές βιολογικές. Η γκρίνια είναι για το κέρασμα.Εε θα κερνάμε εμείς. αν θελετε κεραστε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα βρεθουν πολλοι για αυτο το κερασμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.