phanispal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Το λέει σε φάση «στα σχολεία δε γίνεται μάθημα επειδή τα παιδιά πάνε φροντιστήριο έτσι κι αλλιώς».
black_widow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Τα κοινωνικά στερεότυπα , το lifestyle και η καγκουριά - τάση επιδειξιομανίας επηρεάζουν σαφώς και τις οικονομικές - καταναλωτικές μας συνήθειες.
benign Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ανδρεα δεν απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα για την καλογρια,και φοβαμαι οτι μπορει η διαισθηση μου να ηταν σωστη.
black_widow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 @ Μαύρη_χήρα, δηλαδή παίρνω 600 και 700 επειδή ο μπαμπάς μου αγόρασε αυτόκινητο. Τουλάχιστον εξήγησε μου να καταλάβω. Παίρνεις 600 -700 γιατί ο εργοδότης θεωρεί δεδομένο ότι είτε θα ζεις με γονείς και δε θα συνεισφέρεις καθόλου σε λογαριασμούς , δε θα σου κολλάει ένσημα ( αν πάθεις κάτι οι γονείς θα ξελασπώσουν ) , απαιτείται σε πολλές δουλειές να έχεις αμάξι για εξωτερικές δουλειές ή επειδή θα δουλεύεις κάθε μέρα και σε διαφορετικό κατάστημα ( υπάρχει αλυσίδα video - club που έχει αυτήν την απαίτηση , δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι εργαζόμενοι για κάθε κατάστημα , είναι μεταφερόμενοι από τη μία άκρη της Αττικής στην άλλη ). Μιλάμε για τις εποχές πριν γεμίσουμε λαθρομετανάστες . Οι αποφάσεις των εργοδοτών σαφώς και επηρεάζονται από τις κοινωνικές συνθήκες . Έχω πάει σε άπειρες συνεντεύξεις που ζητούσαν ένα μήνα αμισθί και τέτοια μεγαλεία , όταν τους έλεγα και εγώ πώς υποτίθεται ότι θα ζω εκείνο το διάστημα , μου λέγανε μα είστε νέα , θα ζείτε με γονείς , έχουμε κρίση , θέλουμε να είμαστε σίγουροι για τα λεφτά που θα δίνουμε κ.λ.π.
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Παίρνεις 600 -700 γιατί ο εργοδότης θεωρεί δεδομένο ότι είτε θα ζεις με γονείς και δε θα συνεισφέρεις καθόλου σε λογαριασμούς , δε θα σου κολλάει ένσημα ( αν πάθεις κάτι οι γονείς θα ξελασπώσουν ) , απαιτείται σε πολλές δουλειές να έχεις αμάξι για εξωτερικές δουλειές ή επειδή θα δουλεύεις κάθε μέρα και σε διαφορετικό κατάστημα ( υπάρχει αλυσίδα video - club που έχει αυτήν την απαίτηση , δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι εργαζόμενοι για κάθε κατάστημα , είναι μεταφερόμενοι από τη μία άκρη της Αττικής στην άλλη ). Μιλάμε για τις εποχές πριν γεμίσουμε λαθρομετανάστες . Οι αποφάσεις των εργοδοτών σαφώς και επηρεάζονται από τις κοινωνικές συνθήκες . Έχω πάει σε άπειρες συνεντεύξεις που ζητούσαν ένα μήνα αμισθί και τέτοια μεγαλεία , όταν τους έλεγα και εγώ πώς υποτίθεται ότι θα ζω εκείνο το διάστημα , μου λέγανε μα είστε νέα , θα ζείτε με γονείς , έχουμε κρίση , θέλουμε να είμαστε σίγουροι για τα λεφτά που θα δίνουμε κ.λ.π. τι σκατα ρε συ; συμβαινουν τετοια πραματα;
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ναι η αληθεια ειναι ασχημο αν δεν πληρωσει ο αντρας στο πρωτο ραντεβου. προσωπικα με ενοχλει. ειναι παλιομοδιτικο και αντιφεμινιστικο αλλα τι να κανω. δεν εχω τρελες απαιτησεις ουτε ακριβα γουστα και μπορω να καταλαβω μεχρι που αντεχει η τσεπη καποιου. μπορει να παρω ενα περιε που κανει 2,5€ αλλα θελω να κανει την κινηση ο αλλος και στο δευτερο ραντεβου ας κερασω εγω δεν εχω προβλημα. ειναι το θεμα του πρωτου ραντεβου. ψησου να βγουμε μαζι 2 ραντεβου στο πρωτο κερναω παρε καφε 2,5 στο αλλο κερνας θα παμε στο χιλτον
kuzko21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 τι σκατα ρε συ; συμβαινουν τετοια πραματα; ^στις Βρυξελλες (?) οχι.
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ψησου να βγουμε μαζι 2 ραντεβου στο πρωτο κερναω παρε καφε 2,5 στο αλλο κερνας θα παμε στο χιλτον πρωην χιλτον στις βρυξελλες==> ποτιρι κρασι 7 ευρω, ποτο 10 ευρω. κατι μου λεει οτι ειναι πιο φτηνα απ οτι στην ελλαδα.
kuzko21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 πρωην χιλτον στις βρυξελλες==> ποτιρι κρασι 7 ευρω, ποτο 10 ευρω. κατι μου λεει οτι ειναι πιο φτηνα απ οτι στην ελλαδα. μπα οχι, πανω κατω τα ιδια. αλλωστε πλεον εχουν βαλει μεχρι και μπουφε με 20 (η λιγο παραπανω) ευρω το ατομο. τρως τον αμπακο.
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 πρωην χιλτον στις βρυξελλες==> ποτιρι κρασι 7 ευρω, ποτο 10 ευρω. κατι μου λεει οτι ειναι πιο φτηνα απ οτι στην ελλαδα. επειδη δεν εχω πολυ βενζινη παμε με το δικο σου
kuzko21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη δεν εχω πολυ βενζινη παμε με το δικο σου greek καμακι....λεει.
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ^στις Βρυξελλες (?) οχι. κοιτα δεν εχω πειρα τι παιζει ακριβως με τις δουλειες εδω μπορω ομως να παραθεσω την μικρη μου εμπειρια. επιασα φοιτητικη δουλεια σε σουπερμαρκετ, ειναι 3 εβδομαδες (15 μερες δλδ) με 24 ωρες την εβδομαδα δουλειας (θεωρειται part time). πηγα μια μερα εκει με δοκιμασαν για 3 ωρες (δουλεψα κανονικα δλδ) για να δουν οτι ολα οκ και οτι κι εμενα μου αρεσει και μετα απο 5 μερες αρχισα κανονικα. δεν τεθηκε ποτε θεμα να δουλευψω απληρωτη, πληρωσαν και τις υπερωριες που εκανα γτ ειχαμε απογραφη (ολο το προσωπικο δουλεψε υπερωρια εκεινη την μερα). επειδη δεν εχω πολυ βενζινη παμε με το δικο σου δεν εχω, μετρο αν σε βολευει.
viper2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Και γιατί όπου βλέπω αγγελία για 4ωρη εργασία βλέπω να ζητάνε νέα , κοπέλα ( μέχρι 25 συνήθως λόγω του γνωστού προγράμματος του ΟΑΕΔ ) και όχι άντρα ; Γιατί όπου ζητάνε υπεύθυνο κολλάνε και το άντρα δίπλα ; ισως επειδη την θελουν για βιτρινα? στο δευτερο ειναι θεμα επικοινωνιας [secret handshakes και τα σχετικα] Έχω πάει σε άπειρες συνεντεύξεις που ζητούσαν ένα μήνα αμισθί και τέτοια μεγαλεία , όταν τους έλεγα και εγώ πώς υποτίθεται ότι θα ζω εκείνο το διάστημα , μου λέγανε μα είστε νέα , θα ζείτε με γονείς , έχουμε κρίση , θέλουμε να είμαστε σίγουροι για τα λεφτά που θα δίνουμε κ.λ.π. τετοιοι εργοδοτες θελουν δημοσιο κραξιμο...
insomniaK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ είμαι bimbos.Πανέμορφος αλλά IQ ραδικιού. εγώ σε γουστάρω, βόστρυχο αλανιάρικο τσουτσουνομύτικο αγόρι!
Andreas2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ανδρικο δεν πιστευω να εχεις ξελογιασει καλογρια? Σκάσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.