Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

40 σελίδες ρε πούστη μου κι εσείς κολλάτε στο ποιος θα πληρώσει στο πρώτο ραντεβού και ποιες θα είναι οι σεξουαλικές επιδόσεις του άντρα στο πρώτο κρεβάτι.

εεεε αφου για γκομενοπαγιδες λεμε να μην πουμε και για γκομενοδιωχτες; :P

Δημοσ.

εεεε αφου για γκομενοπαγιδες λεμε να μην πουμε και για γκομενοδιωχτες; :P

Δηλαδή αν με γνωρίσεις και σου αρέσω συνολικά, θα με απορρίψεις μόνο και μόνο επειδή θα σου πω "να πληρώσουμε;"

Δημοσ.

Δηλαδή αν με γνωρίσεις και σου αρέσω συνολικά, θα με απορρίψεις μόνο και μόνο επειδή θα σου πω "να πληρώσουμε;"

οχι, αλλα θα παρεις ενα -1 υποσυνειδητα. το αν θα ξανανεβει στην πορεια ειναι στο χερι σου.

Δημοσ.

Και 'συ θα πάρεις ένα -200 ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ γιατί αυτό είναι ένα χαζό σκατοκόμπλεξ, τίποτα άλλο. Δεν είναι για τα λεφτά, σκέψου το. ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΤΣΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ Ε;;;;;; =ρ (πλάκα αυτό =ρ)

Δημοσ.

Και 'συ θα πάρεις ένα -200 ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ γιατί αυτό είναι ένα χαζό σκατοκόμπλεξ, τίποτα άλλο. Δεν είναι για τα λεφτά, σκέψου το. ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΤΣΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ Ε;;;;;; =ρ (πλάκα αυτό =ρ)

σου ειπα ειναι ψυχολογικο ποιο πολυ, εχω γενικα ενα θεμα με τα πρωτα παντα, πχ δεν θελω να μου παρει καποιος την πρωτη μπουκια απο το φαι μου κι ας μου φαει ολο το υπολοιπο μετα. δεν ειναι για τα λεφτα ουτε για μενα (δεν βγαινω ποτε με καποιον χωρις να εχω λεφτα πανω μου η χωρις να προθυμοποιηθω να πληρωσω)απλα με κανει να υποθεσω 2 πραματα ειτε οτι ο τυπος ειναι τσιφουτης ειτε οτι εχει ερθει φορτωμενος και θελει να παιξει φεμινιστης εκει που δεν χρειαζεται. στην τελικη αυτο η ατυπη υποχρεωση κραταει απο τοτε που αρχισε ο ανθρωπος να περπαταει στα 2 ποδια, πραγματικα)

Δημοσ.

ε ναι. δεν εχω ακουσει και πολλους αντρες να μιλανε με ορους τσουλας. Τις λενε τσουλες γτ "χαλανε την πιατσα" και αυτο τις ενοχλει. Δεν εχουν τις ωοθηκες να κανουν καποια πραματα και τους βγαινει σε φαρμακι.

+1 ξανα =P

Δημοσ.

εχω γενικα ενα θεμα με τα πρωτα παντα

Τι να τα κάνεις τα πρώτα, στα δεύτερα σε θέλω. Τέσπα. =ρ

Δημοσ.

σου ειπα ειναι ψυχολογικο ποιο πολυ, εχω γενικα ενα θεμα με τα πρωτα παντα, πχ δεν θελω να μου παρει καποιος την πρωτη μπουκια απο το φαι μου κι ας μου φαει ολο το υπολοιπο μετα. δεν ειναι για τα λεφτα ουτε για μενα (δεν βγαινω ποτε με καποιον χωρις να εχω λεφτα πανω μου η χωρις να προθυμοποιηθω να πληρωσω)απλα με κανει να υποθεσω 2 πραματα ειτε οτι ο τυπος ειναι τσιφουτης ειτε οτι εχει ερθει φορτωμενος και θελει να παιξει φεμινιστης εκει που δεν χρειαζεται. στην τελικη αυτο η ατυπη υποχρεωση κραταει απο τοτε που αρχισε ο ανθρωπος να περπαταει στα 2 ποδια, πραγματικα)

Οσο δυναμικη και να ειναι μια γυναικα,εχει μεσα της την αναγκη να αισθανεται οτι ο αντρας που την εκτιμα,εχει τη τρυφεροτητα να την προσεχει και να την φροντιζει,χωρις αυτο να σημαινει οτι θελει να τον εκμεταλευτει.Ειναι καθαρα θεμα κοριτσιστικης τρυφεροτητας,οπως κατα αντιστοιχια,αρεσει σε εναν αντρα να του μαγειρευει μια γυναικα,σαν ενδειξη της ιδιας αγαπης και εγνοιας,οχι οτι θελει να την βλεπει συνεχεια στην κουζινα.

Δημοσ.

Τι να τα κάνεις τα πρώτα, στα δεύτερα σε θέλω. Τέσπα. =ρ

δλδ;

Οσο δυναμικη και να ειναι μια γυναικα,εχει μεσα της την αναγκη να αισθανεται οτι ο αντρας που την εκτιμα,εχει τη τρυφεροτητα να την προσεχει και να την φροντιζει,χωρις αυτο να σημαινει οτι θελει να τον εκμεταλευτει.Ειναι καθαρα θεμα κοριτσιστικης τρυφεροτητας,οπως κατα αντιστοιχια,αρεσει σε εναν αντρα να του μαγειρευει μια γυναικα,σαν ενδειξη της ιδιας αγαπης και εγνοιας,οχι οτι θελει να την βλεπει συνεχεια στην κουζινα.

νομιζω ισως αυτο να ειναι τελικα :wub: παντως αυτο με το μαγειρεμα ισχυει οταν μου αρεσει καποιος θελω να τον περιποιουμε και να του μαγειρευω :wub:

Δημοσ.

Μεγαλύτερη μπούρδα δεν έχω διαβάσει σ' αυτό το θέμα. :lol:

Εγώ τις δικές σας απόψεις δε τις χαρακτηρίζω μπούρδες , μάθετε να συζητάτε και να δέχεστε διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας. Θα ήταν εξάλλου απίστευτα βαρετό να έχουμε τις ίδιες απόψεις όλοι , ε ;

Επίσης πιστεύω ότι και το οικονομικό ντάντεμα από γονείς ( πάρε στο παιδί αμάξι , δώστου να πάει διακοπές κ.λ.π. ) έκανε ανέκαθεν κακό σε όλων μας τη τσέπη. Ήταν σαν να επιδοτούσαν οι γονείς τους εργοδότες ( βλέπε χαμηλούς μισθούς, ανασφάλιστη εργασία , άμισθες μαθητείες κ.λ.π. ).

Σε ελάχιστες των περιπτώσεων γίνεται αυτό και υπάρχουν λόγοι.

Άλλωστε τι σκάτε ρε κορίτσια. Το βάρος μιας ενδεχόμενης οικονομικής πτώχευσης της οικογένειας ο άνδρας δεν την έχει?

Στη σημερινή εποχή δουλεύουν και τα δύο φύλα. Επίσης δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μπορεί να μείνει άνεργος ο άντρας πλέον.

οσοι πιστευουν οτι στην ελλαδα

οι μισθοι διαφερουν απο gender σε gender

ειναι τουλαχιστον funny...

Και γιατί όπου βλέπω αγγελία για 4ωρη εργασία βλέπω να ζητάνε νέα , κοπέλα ( μέχρι 25 συνήθως λόγω του γνωστού προγράμματος του ΟΑΕΔ ) και όχι άντρα ; Γιατί όπου ζητάνε υπεύθυνο κολλάνε και το άντρα δίπλα ;

Δημοσ.

νομιζω ισως αυτο να ειναι τελικα :wub: παντως αυτο με το μαγειρεμα ισχυει οταν μου αρεσει καποιος θελω να τον περιποιουμε και να του μαγειρευω :wub:

Ναι Εβακι,ετσι ειναι και τα δυο φυλα εχουν αναγκη κοριτσιστικης η αγοριστικης τρυφεροτητας αντιστοιχως,δεν πρεπει να αφησουμε τον ακραιο φεμινισμο να μας ουδετεροποιησει .

Δημοσ.

Ναι Εβακι,ετσι ειναι και τα δυο φυλα εχουν αναγκη κοριτσιστικης η αγοριστικης τρυφεροτητας,δεν πρεπει αν αφησουμε τον φεμινισμο να μας ουδετεροποιησει .

σωστος, φεμινισμος μεχρι ενα σημειο εκει που πραγματικα χρειαζεται.

Δημοσ.

@ Μαύρη_χήρα, δηλαδή παίρνω 600 και 700 επειδή ο μπαμπάς μου αγόρασε αυτόκινητο. Τουλάχιστον εξήγησε μου να καταλάβω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...